Fiji Island - Fiji Princess.jpg

4-dagars kryssning Fiji

Upplev svajande palmer, vita sandstränder och turkosblått hav när du på denna fyra dagar långa kryssning seglar från ö till ö i Stilla havet.

4 dagar från 10.800 kr

När du beställer ett reseförslag kontaktar vi dig på sms, e-mail eller telefon för ett inledande samtal kring din resa. Alla förslag skräddarsys sedan helt enligt dina önskemål.

Upplev svajande palmer, vita sandstränder och turkosblått hav när du på denna fyra dagar långa kryssning seglar från ö till ö i Stilla havet. På vägen finns det gott om tid att njuta av de fantastiska stränderna, utforska den lokala kulturen på avskilt belägna öar och snorkla vid färgglada korallrev. Med lite tur får du kanske syn på de eleganta men helt ofarliga revhajarna som glider fram genom det klara, varma vattnet.

Kryssningen spenderas ombord på den moderna katamaranen Fiji Princess. Båten har endast plats för 68 passagerare, vilket ger en mer intim och personlig stämning. Det gör det också möjligt att besöka bukter och stränder som stora kryssningsfartyg inte kan lägga till vid. Hytterna är bekväma med fina faciliteter, privat badrum och havsutsikt. 

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Program

Upplev svajande palmer, vita sandstränder och turkosblått hav när du på denna fyra dagar långa kryssning seglar från ö till ö i Stilla havet.

Dag 1: Avgång från Denarau

Äventyret börjar i Denarau i närheten av Nadi när du går ombord på katamaranen Fiji Princess. Ankar lättas och kaptenen sätter kurs över det turkosblå havet mot Modriki Island. Under tiden hälsar besättningen dig välkommen ombord, och därefter får du tillgång till din komfortabla hytt för att sedan träffa resten av passagerarna på en kopp eftermiddagste. Tom Hanks film ”Cast away” filmades på Modriki Island, och du har nu möjlighet att komma nära inspelningsplatserna och njuta av omgivningen. Tidigt på kvällen bjuds det på cocktails och kanapéer på soldäcket, och därefter serveras kaptenens välkomstmiddag i båtens matsal. Den talangfulla besättningen underhåller med gitarrspel, dans och sång under kvällen.

Dag 2: Modriki Island – Soso Bay

Efterföljande morgon vaknar du upp till doften av nymalet kaffe och har möjlighet att njuta av en snorkeltur eller promenad längs stranden. Därefter lättas ankar och båten seglar vidare mot Soso Bay. På vägen stannar båten till vid ett speciellt område där du har möjlighet att simma med revhajar. Hajarna är ofarliga för människor, men det är ändå en ganska speciell upplevelse att se dem elegant glida fram genom vattnet precis bredvid dig. De som hellre önskar att se hajarna på avstånd får möjlighet att se dem från glasbottenbåten.

Efter en god lunch kan du delta i aktiviteter efter eget val, exempelvis besöka hövdingens stad på Soso där du får en inblick i lokalbefolkningens vardag. Du kan också följa med på en fisketur med en lokal fiskare som känner till de bästa platserna i området (inte inkluderat). När du kommer tillbaka till båten bjuder besättningen på cocktail hour och därefter en traditionell indisk thali-middag, samtidigt som du njuter av kvällens underhållning i form av riktig Bollywood-dans och de bästa Bollywood-filmerna.

Dag 3: Soso Bay – Naukacuvu Island

Du kan börja dagen med en kopp kaffe eller en simtur i havet innan båten fortsätter mot Naukacuvu Island. På vägen serveras en tvättäkta Roast Lunch samtidigt som båten sakta glider fram genom paradiset. Väl framme vid Naukacuvu Island har du möjlighet att följa med på en matlagningskurs där du lär dig hur man tillagar en traditionell Fiji-rätt och får en inblick i det lokala köket.

Eftermiddagen kan användas till en snorkeltur i havet eller till att slappna av med en bra bok i den fantastiska omgivningen. Du kan också gå på upptäcktsfärd i tropiska skogar och njuta av utsikten över det turkosblåa havet. Kvällen bjuder ännu en gång på cocktails och kanapéer på soldäcket, och därefter en härlig buffé med lokala och europeiska rätter. Kvällens underhållning består av bingo i äkta Fiji-stil med massor av skratt och fina priser.

Dag 4: Naukacuvu Island – Denarau

Morgonen inleds med en fisketur tillsammans med besättningen eller ett morgondopp innan frukosten serveras ombord. Det finns gott om tid till att hinna med en sista simtur, snorkel - eller segeltur i båtens kajaker innan du lämnar ön och beger dig tillbaka mot Denarau efter fyra dagar med fantastiska upplevelser.

Se alla dagar

Pris

4 dagar från 10.800 kr

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.

Liknande reseförslag

Klicka dig in till en mängd upplevelserika reseförslag som vi tror kan vara intressanta för dig att boka eller finna inspiration i.
Grön ö i Stilla havet, Fiji

Nya Zeeland med Hongkong och Fiji

  • Storstaden Hongkong
  • Rundresa i New Zealand
  • Sol & bad på Fiji

20 dagar från 43.500 kr

Australien - New South Wales - Sydney - Skyline3

Australien, Fiji & Hongkong

  • Kombinera Australien med Fiji
  • Stanna i Hongkong på vägen
  • Upplev denna superkombination
     

21 dagar från 39.900 kr

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png