^
  • Resor till Fiji

  • Resor till Fiji

  • Resor till Fiji

  • Resor till Fiji

  • Resor till Fiji

Resor till Fiji

Vi skräddarsyr din resa till Fiji helt utifrån dina önskemål. Kontakta oss så hjälper vi dig med din drömresa!

Boka något av våra färdiga reseförslag eller låt oss skräddarsy din drömresa. Ring 0775-888 088 eller gör en prisförfrågan här:

Skicka prisförfrågan

Stränder, rik kultur & vacker natur

Fiji är en ö-grupp som består av så många som 300 öar.  Detta gör att du har en uppsjö av upplevelser att vänta dig på en resa hit! Vissa är stora och består mest av berg och mer ogenomtränglig natur, och vissa är korallöar med långa fina, stränder där du kan snorkla, sola och bada. Förutom sol, bad och avkoppling på härliga stränder kan du uppleva både rik kultur och ett fantastiskt lokalt kök. Flera utflykter tar dig med båt till orörda stränder eller på lokala traditionella fester. En resa till Fiji går att göra både aktiv och hur avkopplande som helst. Valet är ditt och vi hjälper dig att skräddarsy den resa som passar dig bäst.

Kombinera med Australien eller Nya Zeeland

Kombinera gärna Fiji med Australien eller Nya Zeeland då flygförbindelserna mellan länderna är goda. I våra reseförslag nedan kan du se hur en sådan resa skulle kunna vara upplagd. Har du andra önskemål skräddarsyr vi efter dem så att du får precis den resa du önskar dig. Kontakta oss idag och prata med någon som har varit på Fiji och kan ge dig de där tipsen som är svåra att läsa sig till.

Fakta

Fiji är en republik i Stilla havet som består av över 300 öar, varav ca 100 är bebodda. De två största öarna är Viti Levu och Vanua Levu där 87% av befolkningen på ca 900 000 bor. På Viti Levu ligger huvudstaden Suva. Valutan heter fijidollar och en utav de viktigaste näringarna i landet är turism.