^

Resor till Söderhavet

Vi erbjuder resor till Söderhavet utformade helt efter dina intressen, önskemål och budget. Kontakta oss så hjälper vi dig med din drömresa!

Drömdestination

Söderhavet är så nära bilden av paradiset man kan komma! De vita stränderna, det turkosblå vattnet och de mjukt vajande palmerna är för många en dröm att få uppleva. Att därtill möta en otroligt gästvänlig lokalbefolkning, bo på de mest fantastiska resorts och äta utsökt mat, ofta en mix av det lokala köket och mer internationella influenser gjorda på färska råvaror, är något som också adderar till upplevelsen av att befinna sig i paradiset. Du får också chans att bekanta dig med den lokala kulturen och se dig om i de vackra omgivningarna, såväl till havs som på land. 

Cooköarna är vår mest populära destination i Söderhavet, men även Fiji och Tahiti lockar många antingen som ensamt resmål eller som ett stopp i kombination med en resa till Australien eller Nya Zeeland. 

 

Romantik i Söderhavet

Det finns få ställen som är så lämpade för en romantisk getaway som Söderhavet. Oavsett vad du vill ha för standard på ditt boende finns här fantastiska hotell och resorts som ger dig en romantisk och minnesvärd upplevelse för dig och den du tycker om. Varva långa promenader längs de vackra stränderna i solnedgång, med upplevelser som snorkling och kulturella utflykter. Våra reseförslag är inspiration till hur en romantisk semester skulle kunna se ut. Du väljer sedan vad du vill krydda din kärleksresa med och vi hjälper dig sedan att förverkliga den. 

Bröllopsresa eller bröllop

Söderhavet är mångas första val när det kommer till bröllopsresmål, och då särskilt Cooköarna. Att efter en stressig bröllopsplanering resa iväg och bara få ta hand om varandra i en sådan vacker och avkopplande miljö, är som upplagt för romantik och en lyckad bröllopsresa. Våra förslag Romantiska Cooköarna och Cooköarna InStyle är de två reseförslag vi främst rekommenderar för att ge dig det allra bästa på en så speciell resa som en bröllopsresa. Det går också att gifta sig på en utav de vackra stränderna och få bröllopet planerat av en wedding planner på plats. Kontakta oss så ger vi dig all information du behöver för att göra ditt drömbröllop till verklighet!

Boka resa till Söderhavet

Vi hjälper dig med din drömresa, oavsett om det är något av våra färdiga reseförslag eller en skräddarsydd resa helt efter dina önskemål du vill boka.

Ring oss på 0775-888 088 eller maila en förfrågan på pris och resrutt här.

Områden i Söderhavet