^

Cooköarna In Style

En lyxig och romantisk get away till vackra Rarotonga och Aitutaki för dig som uppleva det allra bästa Cooköarna har att erbjuda!

16 dagar från 59.900 kr
Pris per person vid 2 vuxna  
Priset inkluderar: flyg, övernattningar, frukost och turer

För dig som vill åka på en romantisk getaway där endast det bästa är bra nog - det här är resan för dig! En bröllopsresa eller kärlekssemester in style till två av Cooköarnas vackraste öar, Rarotonga och Aitutaki väntar dig. Med start på Rarotonga njuter du av sju nätter på lyxiga Crown Beach Resort & Spa på öns västra kust där du bor i en 120 m² stor One Bedroom Beachfront Villa med strand, turkosblått vatten och vajande palmer utanför dörren.  Här utspelar sig också de mest fantastiska solnedgångar Cooköarna har att erbjuda, med ett färgspektrum som förgyller de vackra omgivningarna på det mest hänförande vis. På resorten är endast vuxna välkomna och du kan i lugn och ro njuta av spa, gym, två restauranger, två barer, dykcenter och en underbar pool med vattenfall. Det går också att arrangera bröllop i de vackert designade tropiska trädgårdarna på resorten för den som önskar göra det. En 'Night Show' med middag där du får lära dig mer om den lokala kulturen ingår också.

Aitutaki blir resans nästa stopp med fem härliga nätter på Pacific Resort Aitutaki, en prisbelönt och lyxig boutique resort på den vackra västkusten. Som stadig medlem i samlingen 'Small Luxury Hotels of the World' kan du vara säker på att Pacific Resort erbjuder alla faciliteter du kan förvänta dig av en lyxresort. Du bor här i en Ultimate Beachfront Bungalow med den vackra turkosblå lagunen precis utanför dörren, och även här väntar sagoliknande solnedgångar med strand och vajande palmer i förgrunden. En båttur med snorkling och BBQ-lunch ingår också i din vistelse. 

Denna resa ger dig det bästa Cooköarna har att erbjuda! Skäm bort dig och din kärlek på de mest fantastiska resorts du aldrig kommer vilja lämna och fyll er resa med upplevelser du bara drömt om. 

Du flyger med Air New Zealand och beroende på vad du vill ha för upplevelse när du flyger kan välja på klasserna Economy, Premium Economy eller Business Class. Med mellanlandning i Los Angeles på både dit - och hemvägen kan du också ta chansen att stanna ett par dagar för lite shopping och sightseeing i 'Änglarnas stad'. Fråga din resesäljare om pris samt vilka möjligheter som finns tillgängliga.

Antal dagar, resväg och upplevelser anpassar vi efter just dina önskemål. Inspireras här och kontakta oss för din drömresa!

Beställ offert

Dag för dag

Dag 1: Avresa från Sverige

Idag lämnar du Sverige och påbörjar en lyxsemester på vackra Cooköarna Rarotonga och Aitutaki. Här väntar sol och värme på fantastiska resorts med vita paradisstränder utanför dörren. Cooköarna är som gjort för en resa kantad av lyx och romantik och det får du verkligen på denna resa! 

Dag 2: Ankomst Rarotonga

Efter ett byte av flyg i Los Angeles är du idag framme på Rarotonga, Cooköarna. Har du valt att flyga Business Class har du förmodligen sovit gott i din uppbäddbara flatbed och njutit av en à la carte frukost innan landning. Du välkomnas på flygplatsen och har en 10 min transfer till ditt hotell Crown Beach Resort & Spa där du ska bo de kommande sju nätterna. Efter att du checkat in kan du i lugn och ro bekanta dig med omgivningarna och njuta av denna vackra paradisliknande plats.

Dag 3-8: Rarotonga/Crown Beach Resort

Kommande vecka är Crown Beach Resort & Spa ditt hem och du bor bekvämt i en 120 m² stor One Bedroom Beachfront Villa precis på stranden men också omgiven av tropisk grönska. Du vaknar varje morgon till en fantastisk utsikt över den glittrande, turkosblå lagunen som ligger vackert inramad av vit sandstrand och vajande palmer. Här på Rarotongas västkust bjuds du också på de mest färgsprakande och hänförande solnedgångar som bara bäddar för romantik och oförglömliga stunder för kärlekspar. Denna resort välkomnar endast vuxna och ger dig chans att i lugn och ro njuta av resortens vackra omgivningar och många faciliteter. Här finns spa, gym, två restauranger, två barer, dykcenter och en underbar pool med vattenfall. En härlig tropisk frukost ingår dagligen i resortens restaurang och en utav kvällarna en 'Night Show' med middag där du får lära dig mer om den lokala kulturen. Det går också att arrangera bröllop i de vackert designade tropiska trädgårdarna (här finns även en wedding planner) och för dem som redan gift sig och är på bröllopsresa finns flera möjligheter till romantiska arrangemang.

Dag 9: Rarotonga - Aitutaki

Idag har det blivit dags att lämna fantastiska Crown Beach Resort & Spa och paradiset på Rarotonga för att istället flyga till den något mindre ön Aitutaki ca 50 min flygning bort. Efter en 10 min lång transfer är du framme vid Aitutakis västkust och den prisbelönta lyxresorten Pacific Resort Aitutaki där du får njuta av ytterligare fem nätter.  

Dag 10-13: Aitutaki/Pacific Resort Aitutaki

Du har nu fem nätter framför dig på den prisbelönta boutique lyxresorten Pacific Resort Aitutaki framför dig. Som långvarig medlem i samlingen 'Small Luxury Hotels of the Wold' hittar du här alla faciliteter du kan förvänta dig av en lyxresort. Njut av härliga stunder på resortens spa eller gym, sola och bada vid den vackra infinity poolen eller låna en cykel eller kajak och upptäck omgivningarna. Du bor i en Ultimate Beachfront Bungalow med stranden och den vackra turkosblå lagunen precis utanför dörren, och även här väntar sagoliknande solnedgångar att hänföras av. Varje morgon serveras en delikat à la carte frukost som ingår i din vistelse. Resorten har två olika restauranger, varav en är The Rapae Bay Restaurant & Bar. Känd för sitt Pacific Rim Cuisine som är en fusion inspirerad av lokalt och internationellt kök, tillagas här delikata rätter av dagsfärska ingredienser som skaldjur och tropiska frukter. Självklart intar du dessa fantastiska måltider i det fria med en utsikt mer liknande en tavla än verklighet. Romantik, lyx och njutning på högsta nivå utlovas! En utav dagarna ingår också en Lagoon Cruise med BBQ-lunch där du kan snorkla, sola och bada i den vackra lagunen. 

Dag 14: Avresa Aitutaki och Rarotonga

Idag har det blivit dags att säga adjö till Cooköarna för den här gången. Du njuter av en sista frukost i de vackra omgivningarna på Pacific Resort Aitutaki och får chans att summera dina upplevelser i denna hänförande del av världen. Transfern tar dig sedan till flygplatsen för att påbörja resan mot Rarotonga och senare samma dag Los Angeles.

Dag 15: Mellanlandning i Los Angeles

Liksom på utresan mellanlandar du i Los Angeles och har möjlighet att göra ett stopp på USA:s spännande västkust. Passa på att stanna ett par dagar för att shoppa och besöka de största sevärdheterna eller planera en längre vistelse för fler upplevelser som Highway 1, Grand Canyon eller Las Vegas. Prata med din resesäljare om alla möjligheter som finns tillgängliga. 

Dag 16: Ankomst Sverige

Du landar i Sverige igen efter en resa fullspäckad med lyx, romantik och underbara upplevelser i paradiset på Cooköarna. Välkommen hem!

Karta

Pris per person

Resperiod Vid 2 vuxna
 Ord. säsong   fr. 59.700 kr
 Högsäsong  fr. 60.500 kr
 

Priset inkluderar:

 • Flyg Sverige - Rarotonga t/r
 • Flyg Rarotonga - Aitutaki t/r
 • Flygskatter
 • 7 nätter i 'One Bedroom Beachfront Villa' på Crown Beach Resort & Spa på Rarotonga inkl:
  - Frukost alla dagar
  - Transfer flygplats - hotell t/r
  - Meet & Greet på flygplatsen
  - Night show och middag en utav kvällarna
 • 5 nätter i 'Ultimate Beachfront Bungalow' på  Pacific Resort Aitutaki inkl:
  - Frukost alla dagar
  - Transfer flygplats - hotell t/r
  - Dagstur 'Lagoon Cruise' inkl. BBQ-lunch

Tillägg:

 • Uppgradering till Premium Economy eller Business Class på flyget. Fråga din säljare om pris.
 • Avbeställningsskydd
 • Reseförsäkring

Säsonger
Juni till september räknas generellt som högsäsong för resor till Söderhavet. Därtill kommer även avresor under högtider. December till mars räknas generellt som lågsäsong. 

Prisintervallet är vägledande
Det tas förbehåll för eventuella tillägg i högtider, särskilda händelser och liknande samt den aktuella platssituationen vid bokningstillfället.

Barn på resan
De vägledande priserna är baserade på barn i åldern 2-11 år som övernattar i existerande sängar tillsammans med vuxen.

Reslängd och avresedatum
Hos MyPlanet är det du som bestämmer. Resan kan ändras och justeras så att avrese- och hemresedatum passar dig. Samtidigt kan resan förkortas eller förlängas efter behov. Kontakta en resesäljare för ytterligare information.

Fler eller färre resenärer?
Du kan självklart åka på denna resa om ni är fler eller färre resenärer än vad som är angivet i pristabellen. För pris på din resa vänligen kontakta en resesäljare på 0775 – 888088 eller skriv till resor@myplanet.se