^
 • Cooköarnas pärlor

  16 dagar från 37.500 kr. Inkl. flyg, övernattningar, frukost och turer

 • Cooköarnas pärlor

  16 dagar från 37.500 kr. Inkl. flyg, övernattningar, frukost och turer

 • Cooköarnas pärlor

  16 dagar från 37.500 kr. Inkl. flyg, övernattningar, frukost och turer

Cooköarnas pärlor

Njut av sol, paradisstränder och gästvänlig befolkning på Cooköarnas pärlor Rarotonga och Aitutaki.

16 dagar från 37.500 kr
Pris per person vid 2 vuxna 

Priset inkluderar: flyg, övernattningar, frukost och turer

Denna resa tar dig till två av Cooköarnas finaste öar - Rarotonga och Aitutaki. Här väntar vita paradisstränder, sol, värme och en gästvänlig befolkning. Du startar med sju nätter på resorten Muri Beachcomber på Rarotonga, beläget precis vid Muri Lagoon. Där bor du i en Seaview Unit och har det turkosblå havet precis utanför dörren. Starta dagarna med ett morgondopp eller en promenad längs den vackra, vita stranden innan en läcker frukost omgiven av prunkande grönska väntar. En tur där du får lära dig mer om den lokala kulturen ingår också. 

Efter härliga dagar på Rarotonga flyger du vidare till den något mindre ön Aitutaki där Aitutaki Village blir ditt hem de kommande fem nätterna. Här blandas genuin lokal gästvänlighet med modern komfort och du får möjlighet att verkligen koppla av och njuta av en utav Cooköarnas pärlor. En båttur med snorkling och BBQ-lunch ingår på Aitutaki. 

En vistelse på Cooköarna lämnar ingen oberörd utan endast fylld av mersmak och längtan tillbaka!

Du flyger med Air New Zealand och mellanlandar i Los Angeles på både dit - och hemvägen. Varför inte ta chansen att stanna ett par dagar för lite shopping och sightseeing i denna 'Änglarnas stad'? Fråga din resesäljare om vilka möjligheter som finns tillgängliga. 

Antal dagar, resväg och upplevelser anpassar vi efter just dina önskemål. Inspireras här och kontakta oss för din drömresa!

Beställ offert

Dag för dag

Dag 1: Avresa från Sverige

Idag lämnar du Sveriges varierande temperaturer för att bege dig till sol, värme och paradisstränder på Cooköarnas Rarotonga och Aitutaki. Äventyret kan börja!

Dag 2: Ankomst Rarotonga

Efter en mellanlandning i Los Angeles är du dag två framme på Rarotonga, Cooköarna. Du välkomnas på flygplatsen och blir körd de ca 20 min till resorten Muri Beachcomber där du ska bo de kommande sju nätterna. Efter att du checkat in kan du i lugn och ro bekanta dig med omgivningarna och njuta av de vackra vyerna på denna paradisliknande plats.

Dag 3-8: Rarotonga/Muri Beachcomber

Du har nu en hel vecka av sol, bad och skön avkoppling framför dig. Muri Beachcomber är beläget vid Muri Lagoon och är omgivet av prunkande, tropiska trädgårdar. Resorten är familjeägd och har endast 22 rum vilket gör att du får känslan av att befinna dig i en liten och privat oas. Från din 'Seaview Unit' har du det turkosblå havet, stranden och de vajande palmerna som närmsta grannar. På hotellet finns också ett härligt poolområde samt aktiviteter som snorkling, kajakpaddling och paddleboard. Här finns alla möjligheter att kombinera både skön avkoppling och roliga aktiviteter i en hänförande vacker miljö. Frukost ingår under hela vistelsen och intas i de grönskande omgivningarna. En utav kvällarna väntar en trevlig lokal 'Night show' med middag inkluderad. Du får då lära dig mer om Rarotongas kultur och historia på ett både informativt och underhållande vis, samtidigt som du avnjuter en middag bestående av flera lokala delikatesser. Barn är välkomna på Muri Beachcomber i resortens Garden och Family Units.

Dag 9: Rarotonga - Aitutaki

Idag har det blivit dags att lämna ett paradis för ett annat då du flyger från Rarotonga till den något mindre ön Aitutaki. Flygresan tar ca 50 min och transfern ytterligare fem innan du är framme vid vackra Aitutaki Village där du spenderar resans kommande fem nätter.  

Dag 10-13: Aitutaki/Aitutaki Village

Med endast 12 bungalows precis vid den vackra, vita söderhavsstranden kantad av lätt böjda palmer, bjuder Aitutaki Village på en riktig idyll. Här blandas genuin lokal gästvänlighet med modern komfort och denna rogivande och hänförande plats ger dig verkligen chans att koppla av. Frukost ingår varje dag på Aitutaki Village och smakar ännu ljuvligare i denna vackra miljö. En utav dagarna åker du på en härlig Lagoon Cruise där du kan snorkla och upptäcka livet under den turkos vattenytan. I turen ingår också en läcker BBQ-lunch som serveras ombord.  

Dag 14: Avresa Aitutaki och Rarotonga

Det har idag blivit dags att lämna Cooköarna för den här gången. Njut av en sista frukost på resorten och sug in omgivningarna innan transfern tar dig till flygplatsen och resan mot Rarotonga och senare Los Angeles tar sin början.  

Dag 15: Mellanlandning i Los Angeles

Liksom på utresan mellanlandar du i Los Angeles och har möjlighet att göra ett stopp om du så önskar. Antingen ett par dagar för att dela upp resan, shoppa och besöka de största sevärdheterna, eller kanske kombinera med en kör-själv semester i Kalifornien. Prata med din resesäljare om alla möjligheter som finns tillgängliga. 

Dag 16: Ankomst Sverige

Du landar i Sverige igen efter härliga dagar av sol, strand och avkoppling i paradiset Cooköarna. Välkommen hem!

Karta

Pris per person

Resperiod Vid 2 vuxna
 Ord. säsong   fr. 37.500 kr
 Högsäsong  fr. 41.300 kr
 

Priset inkluderar:

 • Flyg Sverige - Rarotonga t/r
 • Flyg Rarotonga - Aitutaki t/r
 • Flygskatter
 • 7 nätter i 'Seaview Unit' på Muri Beachcomber på Rarotonga inkl:
  - Frukost alla dagar
  - Transfer flygplats - hotell t/r
  - Meet & Greet på flygplatsen
  - Night show och middag en utav kvällarna
 • 5 nätter i 'Tipani Bungalow' på Aitutaki Village på Aitutaki inkl:
  - Frukost alla dagar
  - Transfer flygplats - hotell t/r
  - Dagstur 'Lagoon Cruise' inkl. BBQ-lunch

Tillägg:

 • Avbeställningsskydd
 • Reseförsäkring

Säsonger
Juni till september räknas generellt som högsäsong för resor till Söderhavet. Därtill kommer även avresor under högtider. December till mars räknas generellt som lågsäsong. 

Prisintervallet är vägledande
Det tas förbehåll för eventuella tillägg i högtider, särskilda händelser och liknande samt den aktuella platssituationen vid bokningstillfället.

Barn på resan
De vägledande priserna är baserade på barn i åldern 2-11 år som övernattar i existerande sängar tillsammans med vuxen.

Reslängd och avresedatum
Hos MyPlanet är det du som bestämmer. Resan kan ändras och justeras så att avrese- och hemresedatum passar dig. Samtidigt kan resan förkortas eller förlängas efter behov. Kontakta en resesäljare för ytterligare information.

Fler eller färre resenärer?
Du kan självklart åka på denna resa om ni är fler eller färre resenärer än vad som är angivet i pristabellen. För pris på din resa vänligen kontakta en resesäljare på 0775 – 888088 eller skriv till resor@myplanet.se