^

Romantiska Cooköarna

Vita sandstränder, magiska solnedgångar och romantik väntar på idylliska Cooköarnas Rarotonga och Aitutaki. Perfekt som bröllopsresa!

16 dagar från 43.700 kr
Pris per person vid 2 vuxna  

Priset inkluderar: flyg, övernattningar, frukost och turer

En underbar resa i kärlekens tecken som tar dig till två av Cooköarnas finaste öar - Rarotonga och Aitutaki. Här väntar vita paradisstränder, sol, värme och en gästvänlig befolkning. Du börjar med en sju nätters vistelse på Rarotonga och resorten Palm Grove. Här bor du i en Beachfront Studio Bungalow, även kallad 'the honeymoon favourite', där du kan njuta av den magiska utsikten över stranden och lagunens turkosblå vatten. Sola, bada och koppla av, eller snorkla och paddla kajak om du vill vara lite mer aktiv. På Palm Grove är valet ditt. En 'Night Show' med middag där du får lära dig mer om den lokala kulturen ingår också. 

Ditt andra stopp på resan är paradisön Aitutaki en kort flygresa bort. Här bor du vid en utav öns vackraste stränder i en One Bedroom Lagoon Bungalow på resorten Tamanu Beach. Njut av sol och stillhet på ditt privata soldäck eller ta en behandling i resortens härliga SPA. Tamanu Beach är en plats för kärleken att blomstra där de vackra omgivningarna bjuder in till både avkoppling och chans till aktiviteter. En båttur med snorkling och BBQ-lunch ingår bland annat i din vistelse. 

Romantiska Cooköarna är mångas drömresmål och här finns allt du kan önska dig för en fulländad kärlekssemester eller bröllopsresa!  

Du flyger med Air New Zealand och mellanlandar i Los Angeles på både dit - och hemvägen. Varför inte ta chansen att stanna ett par dagar för lite shopping och sightseeing i denna 'Änglarnas stad'? Fråga din resesäljare om vilka möjligheter som finns tillgängliga. 

Antal dagar, resväg och upplevelser anpassar vi efter just dina önskemål. Inspireras här och kontakta oss för din drömresa!

Beställ offert

Dag för dag

Dag 1: Avresa från Sverige

Idag flyger du mot värme, vita stränder och vackra solnedgångar på Cooköarnas Rarotonga och Aitutaki. Kanske är du på bröllopsresa och detta är er första resa tillsammans som gifta? Oavsett reser du mot ett romantiskt paradis som gjort för blomstrande kärlek!

Dag 2: Ankomst Rarotonga

Efter ett byte av flyg i Los Angeles landar du idag på Rarotonga, Cooköarna. Du välkomnas på flygplatsen och har en 15 min transfer till ditt hotell Palm Grove där du ska bo de kommande sju nätterna. Du checkar in och väljer sedan själv om du bara vill vila dig efter resan eller göra dig närmare bekant med de vackra omgivningarna. 

Dag 3-8: Rarotonga/Palm Grove

Du har nu sju hela dagar att njuta av vin vistelse på fantastiska Palm Grove. Resorten har ett underbart läge på Rarotongas södra kust där både vackra stränder och frodiga tropiska trädgårdar väntar. Du bor i en Beachfront Studio Bungalow, även kallad 'the honeymoon favourite', vilket väl säger allt. Bungalowen är fristående och ligger en bit bort från huvudbyggnaden med stranden precis utanför dörren. Här har du ett eget soldäck där du helt ostört kan ligga och sola och njuta av utsikten över den turkosblå lagunen och låta romantiken spira. På Palm Grove ingår också lån av snorklingsutrustning och kajak ifall du vill vara lite mer aktiv, och det finns ett trevligt poolområde om du önskar ha folk omkring dig. Tropical Island Breakfast ingår samtliga dagar, och för den som inte vill lämna resorten går det bra att inta både lunch och middag i resortens restaurang (ingår ej). På fredagar är det happy hour med live musik och goda drinkar i baren. En utav kvällarna åker du på en lokal 'Night show' med middag där du får veta mer om den lokala kulturen och historien. 

Dag 9: Rarotonga - Aitutaki

Idag har det blivit dags att lämna paradiset på Rarotonga och istället flyga till vackra Aitutaki. Flygresan tar ca 50 min och transfern ytterligare fem innan du är framme vid lyxiga Tamanu Beach där du ska bo de kommande fem nätterna.  

Dag 10-13: Aitutaki/Tamanu Beach

Tamanu Beach är en lyxig boutique resort som ligger i Amuri Village vid en utav Aitutakis bästa stränder. Belägen vid foten av ett berg omgiven av grönskande trädgårdar och med utsikt över den vackra turkosblå lagunen är Tamanu Beach den perfekta platsen för en romantisk semester. Du bor i en One Bedroom Lagoon Bungalow där du har stranden och de vajande palmerna direkt utanför fönstret. Samtliga 23 bungalows och villas som finns här har självklart alla moderniteter, men är smakfullt inredda med inspiration av det genuint polynesiska. Resorten är familjeägd och här finns känslan av att verkligen vara omhändertagen, samtidigt som ni får chans att bara rå om varandra i lugn och ro. På denna resort välkomnas vuxna och barn över 12 år. Förutom sol och bad på stranden kan du snorkla eller paddla kajak, njuta av två sötvattenspooler eller ta en behandling i resortens härliga SPA. En utav dagarna väntar också en Lagoon Cruise med BBQ-lunch som är inkluderad i resan. Du får då chans att upptäcka det marina livet under den turkos vattenytan. Tropical Island Breakfast ingår dagligen och intas i resortens trevliga restaurang. Här kan även övriga måltider intas och varje torsdag anordnas också en Island Night Dinner and Show (ingår ej). En vistelse på Tamanu Beach har allt för kärlekspar som vill både njuta av lugnet och de vackra omgivningarna samt aktivera sig och upptäcka den polynesiska kulturen.

Dag 14: Avresa Aitutaki och Rarotonga

Det har idag blivit dags att lämna Cooköarna för den här gången. Njut av en sista frukost på Tamanu Beach och summera alla vackra och spännande intryck du fått på resan. Transfern tar dig sedan till flygplatsen och resan mot Rarotonga och senare Los Angeles tar sin början.  

Dag 15: Mellanlandning i Los Angeles

Liksom på utresan mellanlandar du i Los Angeles och har möjlighet att göra ett stopp på USA:s spännande västkust. Kanske ett par dagar för att dela upp resan, shoppa och besöka de största sevärdheterna, eller till och med en längre vistelse för att upptäcka Kaliforniens Highway 1 med bil? Prata med din resesäljare om alla möjligheter som finns tillgängliga. 

Dag 16: Ankomst Sverige

Du landar i Sverige igen efter underbara dagar fyllda av värme, avkoppling och romantiska middagar i paradiset Cooköarna. Välkommen hem!

Karta

Pris per person

Resperiod Vid 2 vuxna
 Ord. säsong   fr. 43.700 kr
 Högsäsong  fr. 47.400 kr
 

Priset inkluderar:

 • Flyg Sverige - Rarotonga t/r
 • Flyg Rarotonga - Aitutaki t/r
 • Flygskatter
 • 7 nätter i 'Studio Beachfront' på Palm Grove på Rarotonga inkl:
  - Frukost alla dagar
  - Transfer flygplats - hotell t/r
  - Meet & Greet på flygplatsen
  - Night show och middag en utav kvällarna
 • 5 nätter i 'One Bedroom Lagoon Bungalow' på Tamanu Beach på Aitutaki inkl:
  - Frukost alla dagar
  - Transfer flygplats - hotell t/r
  - Dagstur 'Lagoon Cruise' inkl. BBQ-lunch

Tillägg:

 • Uppgradering till Premium Economy eller Business Class på flyget. Fråga din säljare om pris.
 • Avbeställningsskydd
 • Reseförsäkring

Säsonger
Juni till september räknas generellt som högsäsong för resor till Söderhavet. Därtill kommer även avresor under högtider. December till mars räknas generellt som lågsäsong. 

Prisintervallet är vägledande
Det tas förbehåll för eventuella tillägg i högtider, särskilda händelser och liknande samt den aktuella platssituationen vid bokningstillfället.

Barn på resan
De vägledande priserna är baserade på barn i åldern 2-11 år som övernattar i existerande sängar tillsammans med vuxen.

Reslängd och avresedatum
Hos MyPlanet är det du som bestämmer. Resan kan ändras och justeras så att avrese- och hemresedatum passar dig. Samtidigt kan resan förkortas eller förlängas efter behov. Kontakta en resesäljare för ytterligare information.

Fler eller färre resenärer?
Du kan självklart åka på denna resa om ni är fler eller färre resenärer än vad som är angivet i pristabellen. För pris på din resa vänligen kontakta en resesäljare på 0775 – 888088 eller skriv till resor@myplanet.se