canada banff snowboarders walking in sunshine village.jpg
Upp till 30%
rabatt

Skidresor till Kanada

Upplev en skidresa till Kanada! Något som innebär massor av snö, makalös skidåkning och häftig after ski i vacker natur. Våra skidresor till Kanada är skräddarsydda av riktiga Kanadaspecialister.

Magisk skidåkning

MyPlanet anordnar sedan många år skidresor till framförallt Whistler, men även till Banff, Jasper, Lake Louise, Kicking Horse och Fernie är populärt. Våra skidresor till Kanada är noga framtagna för att passa alla typer av skidåkare - nybörjare som experter, stora som små. Snön är perfekt, terrängen är stor och varierad och utbudet av trevliga och bra hotell är stort. Skidområdena i Kanada utgör med andra ord de perfekta ramarna för en fantastisk skidsemester likväl för den erfarna åkaren som barnfamiljen.

Kanadas skidorter får i genomsnitt 10 meter snö/säsong med enstaka orter som får upp till 20 meter/säsong. Det finns alltså massor av möjligheter att uppleva det unika kanadensiska pudret. Vill du kombinera de olika skidorterna bokar vi gärna en Ski Safari åt dig där du får chansen att testa de olika skidorternas unika skidåkning på en och samma resa.

Liftkort & skidhyra 

Liftkort ingår i alla våra paket och bokar du tidigt har du alltid till 10% rabatt hos oss. Att hyra skidutrustning på plats som du förbokar hemifrån är också något vi starkt rekommenderar. Du får då den bästa utrustningen som passar din nivå och snöförhållandena på plats. Även detta har vi möjlighet att ge dig till ett bättre pris än vad du får om du hyr på plats, upp till 10% billigare. Dessutom får barn och i vissa fall större barn gratis liftkort när du hyr skidutrustning av oss hemifrån. Rådgör med din säljare vilket sorts paket som passar just din erfarenhet och preferens av åkning. Vill du uppleva något alldeles extra på din skidsemester i Whistler? Tala med oss så hjälper vi dig till den bästa skidsemestern du någonsin haft.

Heli-ski

Heli-ski är något som du som erfaren skidåkare måste pröva på under resan till Kanada. Det var ju här man startade det hela under det glada 60-talet. De bästa orterna för heli ski finner du i:

  • Revelstoke
  • Kicking horse
  • Whistler

Det finns andra platser med fantastisk heli-skiing men den är ofta svåråtkomlig och relativt kostsam, så satsa på någon av orterna ovan. Viktigt att tänka på är att du bör boka det hemifrån pga begränsat antal helikoptrar samt att vädret måste vara bra. Boka gärna redan dag 2 så kan du boka om till senare på plats om vädret skulle vara dåligt.

Ring oss så hjälper vi dig till en fantastisk skidsemester.

Module - Static cards
Video module

Skidåkning Kanada