^
  • 10 främsta anledningarna att besöka Sydafrika

10 främsta anledningarna att besöka Sydafrika

1. Prisvärt

I svåra tider, vem drömmer inte om en prisvärd semester? I Sydafrika har du till och med råd med lyx och får mer pengar över till shopping och annat kul!

2. Vacker natur

Sydafrikas natur och landskap är legendariska. Här hittar du allt från Taffelberget till God's Window och vi kan lova att våra berg, skogar, kuster och öknar blir en fest för ögon och själ...

3. Boenden i världsklass

Oavsett om du väljer att bo med stil på afrikanskt vis eller vill ta del av det äkta Afrika är det lätt att ta sig runt, hitta bekväma övernattningsställen, äta gott och umgås.

4. Äventyr

Sydafrika räknas som ett äventyrsland. Det finns en mängd olika äventyr så det finns garanterat något för alla – exempelvis bergsvandring och att simma med hajar!

5. Fint väder

I soliga Sydafrika är det nästan alltid fint väder, så du kan fira semester i friska luften, spela golf året om och uppleva närmare trehundra mil vidsträckt kust...

6. Mångkulturellt land

Sydafrika är ett mångkulturellt land, med plats för såväl afrikanska seder som olika invandrarkulturer. Människorna här tar emot dig med öppna armar och lockar dig gärna att öva på något av våra elva officiella språk!

7. Omväxlande upplevelser

Oavsett vart du beger dig i Sydafrika kan du räkna med att uppleva en fantastisk kombination av natur, vilda djur, kultur, äventyr, kulturarv och puls – utbudet är enormt, så ta för dig!

8. Vilda djur

Varning! Viltsafari är beroendeframkallande. Du inleder med Big Five på längden och tvären, men sedan är det svårt att stå emot valar, pingviner, markattor, vildhundar, fåglar och dyngbaggar...

9. Frihetskampen

Lär dig mer om Sydafrikas frihetskamp medan du följer Nelson Mandela, Hector Pieterson och många andra hyllade revolutionärer i fotspåren. En del av vår historia som berör och inspirerar de flesta.

10. Ansvarsfull turism

I Sydafrika kan du visa hänsyn som turist när du utforskar våra skyddade naturresurser, bidra till samhälls- och naturskyddsprojekt, köpa återvunnen konst och hålla en miljöprofil.

Läs mer här om våra resor till Sydafrika!