^
 • Romantiska Sydafrika

  13 dagar från 37.600 kr

 • Romantiska Sydafrika

  13 dagar från 37.600 kr

 • Romantiska Sydafrika

  13 dagar från 37.600 kr

Romantiska Sydafrika

Romantisk resa till Sydafrika med Kapstaden, vinområdena och safari i Kruger National Park

13 dagar från 37.600 kr
Pris per person vid 2 vuxna

Priset inkluderar: flyg, transfers, safari & övernattningar

Denna resa till Sydafrika bjuder på en blandning av äventyr, gastronomi och välmående på lyxiga lodger. Strax utanför vackra Kapstaden ligger Camps Bay. Här bor du på lyxiga The Bay Resort med utsikt över skummande hav i ena riktningen och mäktiga berg i den andra. Fyra nätter här samt hyrbil ger dig chans att också besöka Taffelberget och Cape Point innan vinområdet och tre nätter på The Last Word i pittoreska Franschhoek väntar.

Sista stoppet på resan är det som för många är höjdpunkten på resan till Sydafrika, nämligen Big 5-safari och boende på en äkta safarilodge. Du har hela 4 dagar på härliga Motswari Private Game Reserve där helpension och flera game drives ingår i din vistelse.  

Antal dagar, resväg och upplevelser anpassar vi efter just dina önskemål. Inspireras här och kontakta oss för din drömresa!

Beställ offert

Dag för dag

Dag 1: Avresa mot Kapstaden

Resan går med nattflyg till Sydafrika. Incheckning sen eftermiddag, med en mellanlandning i Europa. 

Dag 2-6: Kapstaden/Camps Bay

Välkomna till Kapstaden som sägs vara en av världens vackraste städer! Här har du nu fyra nätter och kan på egen hand upptäcka allt Kapstaden har att erbjuda. För att underlätta dina transporter har vi bokat en bil som står klar i Kapstaden vid ankomst. Ta dig till Camps Bay strax utanför Kapstaden och checka in på lyxiga The Bay Hotel där du bor under din vistelse i Kapstaden. Här bor du precis vid havet och det finns alla faciliteter du kan tänka dig för en härligt och romantisk vistelse. I Kapstaden rekommenderar vi följande upplevelser som bäst förbokas för att du ska garanteras plats:  

Dessa kan du boka på direkt tillsammans med övrigt arrangemang.

Dag 6-9: Franschoek

Checka ut från hotellet i Camps bay och hoppa in i bilen. Dags att lämna Kapstaden och köra en timme norrut mot vinområdena Franschoek och Stellenbosch, hjärtat av vinproduktion i Sydafrika. Här bor du på underbara The Last Word i 3 nätter. Med sina romantiska och vackert inredda rum är detta verkligen platsen där ni kan ta hand om varandra. Utanför dörren vajar vinrankorna och restaurangerna i världsklass väntar på ditt besök.

Dag 9-12: Kruger National Park

Idag lämnar ni tillbaka bilen i Kapstaden innan ni går ombord på flyget som tar er till Hoedspruit och Kruger National park. Ni hämtas på flygplatsen och körs till vackra Motswari Private Game Lodge inne i parken. Dags att äntligen få uppleva safari från första parkett. Här kan du inta din lunch eller eftermiddags-te pmed utsikt över djuren som passerar lodgen på nära håll. Varje dag har ni en morgonsafari och en eftermiddagssafari. Mitt på dagen kan ni utnyttja lodgens pool eller bara smälta morgonens intryck innan ni på eftermiddagen åker ut på safari igen och en sun downer.

Dag 12: Utcheckning, flyg till Johannesburg

Dags att lämna härliga Motswari, transfer till Hoedspruit för flyg via Johannesburg mot Sverige igen.

Dag 13: Sverige

Det var allt för denna gång. Välkomna hem till Skandinavien igen. 

Pris per person

Priset inkluderar:

 • Flyg Sverige - Sydafrika t/r 
 • Alla inrikesflyg
 • Flygskatter
 • Transfer flygplats - hotell t/r
 • 3 nätter på The Bay Hotel i Camps Bay, Kapstaden
 • 3 nätter på fantastiska The Last Word i Franschoek (Vinområdena)
 • 8 dagar bilhyra grp C i Kapstaden
 • Privat transfer från Hoedspruit - Motswari Private Game Lodge t/r
 • 3 nätter på Motswari Private Game Reserve inkl.
  - 2 safaris per dag
  - Alla måltider (frukost/lunch/middag) + sun downer
  - Tillgång till alla faciliteter på lodgen
 • Full klimatkompensation – läs mer här!