^
  • Tur till vinområdet

    Från 900 kr

Tur till vinområdet

En fantastisk dag väntar dig på denna tur genom Sydafrikas mest kända vinområde. Du hämtas upp på ditt hotell i Kapstaden och åker mot dagens första antalt, Stellenbosch, en vacker stad som osar av kultur och historia. Njut av stadens grönska och historiska byggnader innan det är dags för den första av dagens tre vinprovningar. Förutom att du får smaka på gårdarnas goda viner, får du chans att träffa producenterna och lära dig mer om hur vinter framställs.

Efter det går turen vidare genom Helshoogte Pass till den lilla staden Franschhoek med anor från 1600-talet när fransmännen först kom till området. Denna lilla pittoreska stad har utsetts till Gourmet Capital of South Africa och här hittar du stjärnkockar och fantastiska restauranger. Ytterligare en vinprovning väntar innan du får testa Franschhoeks kulinariska färdigheter då det är dags för lunch (ej inkluderat).

Sista stoppet för dagen är Paarl, ett utav Sydafrikas första jordbrukssamhällen. Staden är belägen vid foten av gigantiska granitbumlingar, vilket också gett den sitt namn. Här äger ännu en vinprovning rum innan det är dags att lämna den vackra landsbygden och återvända till storstadsmyllret i Kapstaden. 

Vill du göra den här turen som en privat tur går det också att arrangera. Fråga din säljare om pris.  

Bestäm själv vilka upplevelser du vill fylla resan med. Låt dig inspireras här och kontakta oss.

Beställ offert

Pris per person

Dagstur från 900 kr

Priset inkluderar:

  • Engelsktalande guide/chaufför
  • 3 x vinprovning
  • Transport i buss med AC
  • Pick up/drop off på centrala hotell i Kapstaden