^
  • Resor till östra USA

  • Resor till östra USA

  • Resor till östra USA

  • Resor till östra USA

  • Resor till östra USA

Resor till östra USA

Upplev östra USA:s sevärdheter New England, Niagarafallen, New York City och Washington D.C.

Boka något av våra färdiga reseförslag eller låt oss skräddarsy din drömresa. Ring 0775-888 088 eller gör en prisförfrågan här:

Skicka prisförfrågan

Storstad och natur i New England

En resa genom östra USA med bil bjuder på spännande storstäder. Boston har en nästan europeisk stämning över sig och många anser att den är en av USA:s härligaste städer. Beger du dig norrut längs kusten står fyrarna vakt på klippor samtidigt som fiskebåtarna lägger till med dagens fångst i små vackra kustbyar. Stanna gärna i den välbevarade staden Newport, eller njut av New Englands bästa strand vid Cape Cod. Inåt landet väntar idylliska småstäder och skogbeklädda berg på att bli utforskade, inte minst på sensommaren när trädens gula, orange och röda blad får skogen att likna ett blommande hav.

Upplev Niagarafallen, Amishfolket och Washington D.C.

Ingen resa till östra USA är komplett utan en tur till Niagarafallen där enorma vattenmassor störtar ner i djupet på gränsen till Kanada. Härifrån kan du fortsätta söderut till USA:s huvudstad Washington D.C., via Gettysburg och spännande Amish Country där man fortfarande lever som man gjorde på 1800-talet.

New York – en stad med många ansikten

Ta färjan till Frihetsgudinnan, njut av utsikten på toppen av Empire State Building och besök ett par av alla berömda museer. Men glöm inte att ta dig tid till att njuta av den härliga stämningen på stadens gator. Besök Chinatown, Little Italy och Harlem som alla ger New York sin speciella och spännande karaktär. Vi rekommenderar att du bor på ett centralt hotell på Manhattan eller i trendiga Brooklyn för att ha närhet till allt New York har att erbjuda.

Perfekt för kör-själv-semester

Östra USA är perfekt för en semester med bil. MyPlanet kan hjälpa dig att planera resan, och vi ordnar naturligtvis också bilhyran, så att du får bästa tänkbara upplevelser utmed vägen. Du kan få inspiration och exempel på priser för resan här på sidan.