^
  • Resor till Washington D.C.

  • Resor till Washington D.C.

  • Resor till Washington D.C.

Resor till Washington D.C.

Maktens absoluta centrum kryddat med fantastiska museer är vad du hittar i USA:s huvudstad Washington D.C.

Boka något av våra färdiga reseförslag eller låt oss skräddarsy din drömresa. Ring 0775-888 088 eller gör en prisförfrågan här:

Skicka prisförfrågan

Washingtons monument och ikoniska byggnader

Washington D.C. bjuder på amerikansk historia i mängder samt ett pärlband av vackra regeringsbyggnader. I Washington D.C hittar du några utav USA:s s mest ikoniska byggnader, så som Vita huset och Capitol, där kongressen håller till. Capitol tornar upp sig i änden av den stora parken National Mall, som är särskilt vacker på våren när de många körsbärsträden blommar här. I området kring The Mall ligger flera imponerande monument som är uppförda till minne av framgångsrika amerikanska presidenter. Se bland annat det vackra, vita Washington Monument och Lincoln Monument.

Charmerande Georgetown

Besök den mysiga stadsdelen Georgetown, där du hittar ett stort urval av butiker, restauranger och kaféer. Stilla det värsta shoppingsuget, njut av den mysiga stämningen och ät en god middag på någon utav de många restaurangerna. 

Smithsonian Institutions museer

Vi rekommenderar ett besök på ett eller flera av The Smithsonian Institutions museer. Med allt som allt 19 olika museer om allt från indianer till astronomi, kan du utan problem spendera flera dagar på stadens museer. Det finns något för allas smak och inträdet är till och med gratis!