^

Resor till centrala USA

Ge dig ut på en fantastisk resa till centrala USA och upplev storstaden Chicago och legendariska Route 66 på en road trip du aldrig kommer att glömma!

Boka något av våra färdiga reseförslag eller låt oss skräddarsy din drömresa. Ring 0775-888 088 eller gör en prisförfrågan här:

Skicka prisförfrågan

Chicago – en fantastisk storstad

Chicago är den perfekta utgångspunkten för en resa i USA. Det är den tredje största staden i USA och här finns allt från fantastisk shopping till restauranger i världsklass och ett hav av mysiga caféer. Chicago bjuder dessutom på ett ovanligt rikt kulturliv med många spännande museer och en fantastisk utsikt över skogen av skyskrapor från toppen av Sears Tower. 

Boka något av våra färdiga reseförslag eller låt oss skräddarsy din drömresa. Ring 0775-888 088 eller gör en prisförfrågan här:

Skicka prisförfrågan

Road trip längs Route 66

Resor till centrala USA har mycket mer att erbjuda på än storstadsemester i Chicago. En road trip längs legendariska Route 66 med bil genom de historiska städerna ger en spännande och rolig inblick i den amerikanska kulturen och folksjälen. 

Upplev prärien eller åk skidor i Aspen

Du kan också köra nordväst från Chicago till de vidsträckta prärierna i North - och South Dakota. Där hittar du pärlor som Badlands, Black Hills och inte minst porträtten av de fyra presidenterna vid Mount Rushmore. MyPlanet arrangerar också skidresor till en av världens mest kända skidorter – Aspen.

Välj mellan bil och husbil

Hos MyPlanet erbjuder vi resor med både hyrbil och husbil. Båda alternativen är perfekta för en resa utmed exempelvis Route 66.

Besök outlet shopping i centrala USA

Reser du till USA är det upplagt för att shoppa något från de amerikanska märkena som finns att välja mellan. Köper du din USA-resa genom MyPlanet, får du därför ett gratis rabatthäfte till Simon Shoppings stora utbud av outlet köpcentrum i priset.

Områden i Centrala USA