^
 • Paket Florida i poolvilla

  9 dagar från 7.300 kr

 • Paket Florida i poolvilla

  9 dagar från 7.300 kr

 • Paket Florida i poolvilla

  9 dagar från 7.300 kr

 • Paket Florida i poolvilla

  9 dagar från 7.300 kr

 • Paket Florida i poolvilla

  9 dagar från 7.300 kr

Paket Florida i poolvilla

Den perfekta semesterformen för en barnfamilj eller kompisgänget. Bo i egen villa med privat pool och utforska Floridas sevärdheter med bil.

9 dagar från 7.300 kr
Pris per person vid 2 vuxna och 2 barn
Pris per person vid 2 vuxna från 9.100 kr
Priset inkluderar: flyg, poolvilla och bilhyra

 

Att hyra ett hus eller lägenhet i Florida ger er frihet att uppleva området på egen hand till lågt pris. Ni väljer själva reslängd.

Ni kan välja mellan 2, 3, 4 eller 5-rums semesterhus och lägenheter.

Husen är fullt utrustade och de flesta har egen privat pool. Mot tillägg kan man på vissa platser få uppvärmd pool. Detta måste bokas i förväg.

Njut av Floridas härliga väder, upplevelser eller Orlandos alla fantastiska nöjesparker på egen hand. Boka på en bil och ni har hela Florida för era fötter.

I paketet har vi 7 nätter men ni kan självklart välja antalet nätter som ni vill bo här.

MyPlanet hyr ut hus i:

 • Orlando
 • Fort Myers
 • Coral Coast
 • Naples
 • Sanibel Island
 • Anna Maria Island

För inspiration till aktiviteter, utflykter och sevärheter läs längre ned på sidan där vi listat aktiviteter och utflykter som vi rekommenderar i Florida. 

Antal dagar, resväg och upplevelser anpassar vi efter just dina önskemål. Inspireras här och kontakta oss för din drömresa!

Beställ offert

Dag för dag

Dag 1: Ankomst Florida

Ni landar antingen i Orlando eller Miami, beroende på var er villa ligger någonstans eller vad ni har för andra önskemål i förhållande till er semester. 

Dag 2 - 7: Sightseeing och avslappning

Med sex hela dagar till ert förfogande har ni mycket tid att uppleva några av Floridas sevärdheter samt bara villa ut i er lite lyxiga poolvilla. Ni har en hyrbil under perioden vilket gör er mycket flexibla. 

Bor ni Orlando är det nöjesfälten som lockar stora som som små. Kom nära späckhuggarna på Seaworld, gå i Harry Potters fotspår i trollkarlsskolan Hogwarts, kika in bakom kulisserna på Universal Studios eller möt Kalle Anka och hans vänner på Disney World. Kennedy Space Center ligger endast en kort körtur med bil från Orlando och är helt klart värt ett besök om ni är i området. 

Väljer ni istället att bo längs med västkusten har ni också mycket att se fram emot. Stränderna är bland de bästa i hela USA. Vattnet är lite varmare än på östkusten och sanden är helt kritvit, mjuk och nästan pulveraktig. Förutom stränder finns här en lång rad sevärdheter. Fort Myers är en riktigt trevlig stad med palmer och ett litet museum som handlar om glödlampans uppfinnnare Thomas Edisons. Besök även Sarasota eller Tampa där Busch Gardens bjuder på ett riktigt safari-äventyr kombinerat med vilda berg och dalbanor. I Tampa kan ni även beöska de spännande Kubanska stadsdelen Ybor. Konstintresserade bör inte missa Dali-museumet i St. Petersburg.   

Bor ni i södra delarna av Florida måste Everglades Safari Park besökas samt mytomspunna Key West. För mer inspiration till aktiviteter och utflyktsföslag kika längre ned på sidan. 

Ingen resa till USA är fulländad utan lite shopping och i Florida är det ett stort utbud av både specialbutiker och outlets. 

 

 

Dag 8: Avresa Florida

Bilen återlämnas på flygplatsen och det är dags att vinka farväl av Florida för denna gång. 

Dag 9: Ankomst Sverige

Välkomna hem!

Karta

Pris per person

Poolvilla i Orlando

Resperiod Vid 2 vuxna  Vid 2 vuxna och 2 barn
 Ord. säsong  fr. 9.100 kr  fr. 7.300 kr
 Högsäsong  fr. 13.000 kr  fr. 10.400 kr

Poolvilla i Fort Myers

Resperiod Vid 2 vuxna Vid 2 vuxna och 2 barn
 Ord. säsong  fr. 12.800 kr  fr. 9.100 kr
 Högsäsong  fr. 16.200 kr  fr. 11.900 kr

Priset inkluderar:

 • Flyg Sverige - Orlando t/r
 • Flygskatter
 • 7 nätter i 3 Bedroom Standard Home med pool
 • 7 dagars bilhyra inkl. fria km, försäkringar, extra förare och första tanken bensin

Tillägg:

 • Ev. uppvärmning av pool (behövs ej sommartid)
 • Ev. städavgift
 • Avbeställningsskydd
 • Reseförsäkring

Säsonger
Den svenska sommaren räknas generellt som högsäsong för resor till Florida. Därtill kommer även avresor under högtider.

Prisintervallet är vägledande
Det tas förbehåll för eventuella tillägg i högtider, särskilda händelser och liknande samt den aktuella platssituationen vid bokningstillfället.

Barn på resan
De vägledande priserna är baserade på barn i åldern 2-11 år som övernattar i existerande sängar tillsammans med vuxen.

Reslängd och avresedatum
Hos MyPlanet är det du som bestämmer. Resan kan ändras och justeras så att avrese- och hemresedatum passar dig. Samtidigt kan resan förkortas eller förlängas efter behov. Kontakta en resesäljare för ytterligare information.

Fler eller färre resenärer?
Du kan självklart åka på denna resa om ni är fler eller färre resenärer än vad som är angivet i pristabellen. För pris på din resa vänligen kontakta en resesäljare på 0775 - 888 088 eller skriv till resor@myplanet.se