^
 • Poolvilla vid Fort Myers and Sanibel

  9 dagar från 9.400 kr

 • Poolvilla vid Fort Myers and Sanibel

  9 dagar från 9.400 kr

 • Poolvilla vid Fort Myers and Sanibel

  9 dagar från 9.400 kr

 • Poolvilla vid Fort Myers and Sanibel

  9 dagar från 9.400 kr

 • Poolvilla vid Fort Myers and Sanibel

  9 dagar från 9.400 kr

Poolvilla vid Fort Myers and Sanibel

Bo i egen villa med en härlig privat pool, besök de fantastiska stränderna vid Fort Myers och Sanibel, samt utforska områdets många upplevelser med bil.

9 dagar från 9.400 kr
Pris per person vid 2 vuxna och 2 barn 

Pris vid 2 vuxna från 13.100 kr
Priset inkluderar: flyg, bilhyra och hyra av poolvilla

En poolvilla i Fort Myers och Sanibel ger den perfekta semestern för barnfamiljer, vänner eller flera generationer som reser tillsammans och önskar en gemensam bas på semestern. Du får ett helt  hus med kök, vardagsrum, minst tre sovrum och en privat övertäckt pool.
 

The Beaches of Fort Myers and Sanibel

Drömmer du om avkoppling, familjetid och vackra tropiska stränder? Då är det upplagt för en poolvilla i Cape Coral, Fort Myers eller Sanibel. Här finns alla möjligheter att njuta av Floridas tropiska klimat längs långa, kritvita stränder, men även att upptäcka områdets många andra spännande aktiviteter.
 

Aktiviteter och upplevelser

Gillar du en kall öl är Cape Coral, som ligger strax utanför Fort Myers på Floridas västkust, rätt ställe att välja. Ön är nämligen hemvist för en mängd mikrobryggerier. För naturälskaren kan en båttur till ön Lovers Key Island passa bra. Här kan du med största sannolikhet få se lekande delfiner i vattnet.

Antal dagar, resväg och upplevelser anpassar vi efter just dina önskemål. Inspireras här och kontakta oss för din drömresa!

Beställ offert

Dag för dag

Dag 1: Avresa Sverige

Bilen väntar på flygplatsen när du landar och du kan sätta kurs mot poolvillan i Fort Myers som kommer utgöra din bas den kommande veckan. Väl framme kan resten av dagen användas till att koppla av och lära känna omgivningarna. 

Alla hus och villor är fullt möblerade och har övertäckt pool. Här finns dessutom air condition, tvättmaskin, mikrovågsugn, diskmaskin, torktumlare, strykjärn, tv och telefon. Både sängkläder och handdukar finns dessutom i huset. Uppvärmning av poolen kan beställas mot ett mindre tillägg.

Dag 2 - 7: Avkoppling och sightseeing

Med en hel vecka framför dig har du god tid till att koppla av och samtidigt uppleva massor. Du har en egen bil hela veckan så det är lätt att komma runt och se området om du vill det.

Med en poolvilla i eller i närheten av Fort Myers finns det många saker att se fram emot. Stränderna i området är några av de bästa i hela USA. Vattnet är härligt varmt och sanden kritvit och varm. Men området erbjuder också bra sightseeingmöjligheter. Fort Myers är en mysig liten stad med palmer och ett fint museum om Thomas Edison och Henry Ford. Kör gärna förbi vackra Sarasota eller Tampa där Bush Gardens bjuder på både safariäventyr och roliga nöjen. I Tampa kan du besöka den spännande kubanska stadsdelen, Ybor, medan konstintresserade bör besöka det moderna Dali-museet i St Petersburg. Öarna ute vid kusten är också värda ett besök och Key West kan nås på en dagstur med färja direkt från Fort Myers.

Dag 8: Avresa Florida

Det är dags att lämna huset och förbereda sig för resan hem till Sverige igen. Bilen lämnas på flygplatsen innan flyget tar dig över Atlanten igen.

Dag 9: Ankomst Sverige

Hemma i Sverige igen efter en semester späckad med upplevelser för hela familjen.

Karta

Pris per person

Standard villa med pool

 Resperiod Vid 2 vuxna Vid 2 vuxna och 2 barn
 Ord. säsong  fr. 13.100 kr  fr. 9.400 kr
 Högsäsong  fr. 16.500 kr  fr. 12.200 kr
     

 

Priset inkluderar:

 • Flygresa Sverige - Fort Myers tur/retur
 • 7 övernattningar i poolvilla m/3 sovrum i vald kategori
 • 7 dagars bilhyra inkl. ansvar- och kaskoforsäkring, fri mil, första tanken bensin och extra förare
 • Voucher till Simon Shopping Outlets
 • Full klimatkompensation - läs mer här!

Tillköp:

 • Avbeställningsskydd
 • Reseförsäkring
 • Extranätter i poolvilla och/eller extra hyrbilsdagar - fråga om pris

 

Säsonger
Svensk sommar och januari till mars samt julhelgen räknas generellt som högsäsong i Florida. Därtill kommer även avresor under lokala högtider. 

Prisintervallet är vägledande
Det tas förbehåll för eventuella tillägg i högtider, särskilda händelser och liknande samt den aktuella platssituationen vid bokningstillfället.

Barn på resan
De vägledande priserna är baserade på barn i åldern 2-11 år som övernattar i existerande sängar tillsammans med vuxen.

Reslängd och avresedatum
Hos MyPlanet är det du som bestämmer. Resan kan ändras och justeras så att avrese- och hemresedatum passar dig. Samtidigt kan resan förkortas eller förlängas efter behov. Kontakta en resesäljare för ytterligare information.

Fler eller färre resenärer?
Du kan självklart åka på denna resa om ni är fler eller färre resenärer än vad som är angivet i pristabellen. För pris på din resa vänligen kontakta en resesäljare på 0775 – 888088 eller skriv till resor@myplanet.se