^
  • Resor till Florida

  • Resor till Florida

  • Resor till Florida

  • Resor till Florida

  • Resor till Florida

Resor till Florida

Sola på Miami Beach, besök nöjesparkerna och njut av tropiska Key West på en resa till Florida.

Boka något av våra färdiga reseförslag eller låt oss skräddarsy din drömresa. Ring 0775-888 088 eller gör en prisförfrågan här:

Skicka prisförfrågan

En semesterfavorit

För många är resor till Florida i södra USA lika med sol- och badsemester, och Floridas sköna klimat bjuder verkligen in till strandhäng i såväl Miami som Fort Myers och Florida Keys. Men resor till Florida innehåller även en rad andra aktiviteter.

Nöjesparker, rymdforskning och alligatorer

Upplev Orlando, meckat för nöjesparker med Disney World, Universal Studios, World of Harry Potter och flera andra imponerande parker. I Orlando kan du med fördel bo i en egen pool-villa, och med bil är möjligheterna oändliga. Du kan också ta en längre road trip och utforska hela delstaten bakom ratten. Simma med sjökor vid Crystal River, lära dig mer om rymdforskning på Kennedy Space Centre och njuta av den karibiska stämningen i Key West. Du kan också åka på utflykt med en svävare över träskmarkerna i Everglades National Park och spana efter alligatorer.

Resor till Florida kan även kombineras med en kryssning i Karibien, så ta chansen och följ med på världens största kryssningsfartyg!

Karta