^
  • Resor till Hawaii

  • Resor till Hawaii

  • Resor till Hawaii

  • Resor till Hawaii

  • Resor till Hawaii

Resor till Hawaii

Upplev Hawaii med huvudstaden Honolulu och öarna Oahu, Maui, Hawaii Island och Kauai.

Boka något av våra färdiga reseförslag eller låt oss skräddarsy din drömresa. Ring 0775-888 088 eller gör en prisförfrågan här:

Skicka prisförfrågan

Många upplevelser

Med fantastiska stränder, underbar snorkling och ett härligt tropiskt klimat lever resor till Hawaii upp till de flestas dröm om vad en semester ska innehålla. Resan till Hawaii bjuder på orörd natur, mäktiga vulkaner och en fascinerande traditionell kultur med djupa polynesiska rötter. Även under ytan är Hawaii rik på attraktioner - snorkla med rockor, åk på valsafari (vinterhalvåret) och utforska de färgstarka korallreven direkt från stranden.

Spännande sevärdheter på de olika öarna

Alla Hawaiis öar är fantastiska på sitt sätt och de har alla helt olika upplevelser att bjuda på. Upplev den berömda Waikiki Beach i Honolulu på ön Oahu. Här kan du samtidigt passa på att ta del av den amerikanska historien med ett besök vid Pearl Harbour samt titta på modiga surfare på North Shore. Ön Maui har många vackra sandstränder och en spektakulär kustväg till staden Hana. Se även vulkanerna i Haleakala National Park. Fler naturupplevelser väntar på den mindre besökta ön Kauai, där du kan vandra längs kusten Na Pali till hemliga stränder och den häftiga Waimea Canyon. Den ö som är mest allsidig är Hawaii Island där aktiva vulkaner reser sig längs med kusten. Det är på resor till Hawaii Island du kan uppleva lavaströmmar rinna ut i havet, dricka kaffe från lokala kaffeplantager och komma riktigt nära Hawaiis traditionella kultur.

Kryssa runt öarna

Ett sätt att se Hawaiis spännande öar på är att åka på en kryssning. Självklart kan du också kombinera den med andra upplevelser på fastlandet i exemelvis Kalifornien. Läs mer om MyPlanets reseförslag Highway 1 och kryssning Hawaii som gör just det. 

Områden i Hawaii

Karta