^
 • Kryssning Bahamas och Miami

  10 dagar från 11.500 kr

 • Kryssning Bahamas och Miami

  10 dagar från 11.500 kr

Kryssning Bahamas och Miami

Njut av vackra stränder, vajande palmer och vacker art deco arkitektur kombinerat med kryssning till härliga Bahamas.

Exempelresa: 10 dagar från 11.500 kr *
Pris per person vid 2 vuxna och 2 barn
Pris per person vid 2 vuxna från 15.500 kr
Priset inkluderar: flyg, övernattningar och kryssning inkl. helpension

* Denna exempelresa är baserad på ett utav flera möjliga kryssningsalternativ. Både fartyg och rutter kan variera stort beroende på avresedatum. Därför är nedan dag-för-dag program samt prisindikation endast ett utav många förslag på kryssning i Karibien. Önskar du åka med ett specifikt fartyg eller rutt, fråga oss gärna så tar vi reda på vilken kryssning som finns tillgänglig på just ditt önskade datum.

Första stoppet på denna resa är Miami där du välkomnas av sol, palmer och Floridas legendariska stränder med färgglada livräddartorn. Stränderna sjuder av liv och det finns många trevliga ställen där du kan sätta dig och koppla av med med en drink i värmen. Åk också förbi Ocean Drive för att se art deco-byggnaderna som uppfördes här mellan 1923 och 1943. Miami erbjuder också fantastisk shopping och du hittar såväl designbutiker som stora outlets.

Efter fyra nätter i Miami väntar ytterligare fyra nätter på en fantastisk kryssning till Bahamas. Fartyget du åker med heter Enchantment of the Seas och är ett lite mindre fartyg med en mer personlig atmosfär. Kryssningen tar dig till Bahamas, men självklart spenderar du också tid till havs, vilket ger dig tillfälle att koppla av och ta del av fartygets alla aktiviteter.

Antal dagar, resväg och upplevelser anpassar vi efter just dina önskemål. Inspireras här och kontakta oss för din drömresa!

Beställ offert

Dag för dag

Dag 1: Ankomst Miami

Från Sverige flyger du till Miami i Florida. Du kommer fram samma dag tack vare tidsskillnaden och checkar in på ditt centralt belägna hotell där du bor de kommande fyra nätterna. Vila dig efter resan, gå på upptäcksfärd eller njut av en drink i skuggan av palmerna vid South Beach.

Dag 2-4: Miami

Miami bjuder på sol, värme, palmer och legendariska stränder med färgglada livräddningstorn. Det är en upplevelse i sig självt bara att strosa längs stranden, som ofta sjuder utav liv. På Ocean Drive hittar du stadesn mest berömda kulturella sevärdhet i form av de många art deco byggnaderna som uppfördes 1923 – 1943. Miami har ett pulserande nattliv och en mängd spännande kaféer och restauranger som tillgodoser allas preferenser. Shoppingmöjligheterna är också något utöver det vanliga och här finns både små designbutiker och stora outlets där du kan göra bra klipp. Du har två hela dagar på dig att uppleva Miami, så det finns också tid att åka på en dagstur till något utav de många spännande områdena utanför staden. Åk exempelvis på en tur med air boat genom Everglades Natinoal Park där alligatorerna lurar vid vattenytan eller simma med delfiner vid Key Largo.

Dag 5: Miami och kryssning till Bahamas

Du kan njuta av en lugn och skön förmiddag i Miami innan det är dags att gå om bord på kryssningsfartyget som de kommande fyra dagarna ska ta dig till två vackra paradisöar. Incheckningen startar ca kl. 13.00 och boardingen är kl. 16.00. Fartyget du åker med är Royal Caribbean Cruise Lines Enchantment of the Seas, ett lite mindre och mer personligt fartyg med en mer avkopplande atmosfär. Stora fönster ger soliga uterum med ljus inredning och vita marmortrappor. Här finns temarestauranger, trevliga salonger, kasino samt pool både utomhus och inomhus. Det finns också en mängd aktiviteter som klättervägg, studsmatta och barnaktiviteter av olika slag.

Dag 6: Nassau, Bahamas

Idag väntar Nassau på Bahamas dit du ankommer kl. 08.00 på morgonen och har hela dagen och kvällen på dig att se dig om i staden. Nassau är en stad med en blandning av internationell glamour och avslappnat tropiskt semesterparadis, vilket ger en väldigt speciell atmosfär. Staden blev en brittisk kronkoloni år 1718, och det brittiska inflytandet är tydligt, men det är blandningen av kolonialstil och västafrikanska influenser som gör Bahamas så speciellt. Som besökare kan du välja mellan en mängd olika saker att se och göra, eller bara ta det lugnt och njuta i värmen. Fartyget lämnar inte hamnen förrän kl. 23.50 på kvällen.

Dag 7: CocoCay, Bahamas

Den avskilt belägna ön CocoCay är dagens stopp. Här väntar vita sandstränder och fantastiska omgivningar likt en riktig sagovärld som endast Royal Caribbeans gäster tillträde till. Du ankommer kl. 08.00 och lämnar ön kl. 17.00 så du har hela dagen åt att utforska öns unika naturstigar, dyka i kristallklara sjöar eller bara luta dig bara tillbaka och njuta av lugnet. 

Dag 8: Key West, Florida

Kl. 10.00 ankommer du till USA:s sydligaste stad, Key West med sina panelklädda hus och tropiska växter. Trots sin amerikanska tillhörighet möts du här av en avslappnad atmosfär likt de karibiska grannöarna. En av sevärdheterna i staden är Ernest Hemingways hus, där författaren skrev några av sina mest berömda verk. 

Dag 9: Avresa Miami

Idag kommer du tillbaka till Miami kl. 07.30 på morgonen, och ditt kryssningsäventyr är över för den här gången.

Dag 10: Ankomst Sverige

Du landar i Sverige igen efter härliga dagar i både Miami, till havs och på vackra Bahamas.

Fakta

Läs mer om vad som ingår i din kryssning HÄR

Läs mer om praktisk information kring din kryssning HÄR

Läs mer om de olika fartygsklasserna HÄR


Karta

Pris per person

Resperiod Vid 2 vuxna Vid 2 vuxna och 2 barn
 Året runt* fr. 15.500 kr  fr. 11.500 kr

 

* Både fartyg och rutter kan variera stort beroende på avresedatum. Därför är dag-för-dag program samt prisindikation endast ett utav många förslag på kryssning i Karibien. Önskar du åka med ett specifikt fartyg eller rutt, fråga oss gärna så tar vi reda på vilken kryssning som finns tillgänglig på just ditt önskade datum.

 

Exempelresa baserad på:

 • Flyg Sverige - Miami t/r
 • Flygskatter
 • 4 nätter i Miami
 • Kryssning 4 nätter ombord på Enchantment of the Seas, Royal Carribean Cruise Line. Inkl:
  - 4 övernattningar i delad insides dubbelhytt (Inside Stateroom)
  - Alla måltider, kaffe/te/juice
  - Underhållning
  - Dricks
 • Full klimatkompensation - läs mer här!

Tillägg:

 • Avbeställningsförsäkring
 • Reseförsäkring
   

Säsonger
Den svenska sommaren samt januari till mars räknas generellt som högsäsong för resor till Florida. Därtill kommer även resor under högtider. 

Prisintervallet är vägledande
När det gäller kryssning varierar priser och tillgång stort under hela året. Det tas förbehåll för eventuella tillägg i högtider, särskilda händelser och liknande samt den aktuella platssituationen vid bokningstillfället.

Åldersgräns
För att åka på kryssning i USA utan förälders sällskap måste du vara 21 år. 

Barn på resan
De vägledande priserna är baserade på barn i åldern 2-11 år som övernattar i existerande sängar tillsammans med vuxen. Detta gäller bara hotell, inte kryssningar.

Reslängd och avresedatum
Hos MyPlanet är det du som bestämmer. Resan kan ändras och justeras så att avrese- och hemresedatum passar dig. Samtidigt kan resan förkortas eller förlängas efter behov. Kontakta en resesäljare för ytterligare information.* Du kan välja att resa i Premium Economy ena vägen och i economy andra vägen eller Premium Economy bägge vägar, summan är då det dubbla. Tala med din säljare.

Fler eller färre resenärer?
Du kan självklart åka på denna resa om ni är fler eller färre resenärer än vad som är angivet i pristabellen. För pris på din resa vänligen kontakta en resesäljare på 0775 – 888088 eller skriv till resor@myplanet.se