^
 • Kryssning för familjen i Karibien via Orlando

  16 dagar från 19.900 kr

 • Kryssning för familjen i Karibien via Orlando

  16 dagar från 19.900 kr

Kryssning för familjen i Karibien via Orlando

Upplevelser för hela familjen i Orlandos nöjesparker och på ett kryssningsfartyg med vattenpark, minigolf och skridskobana.

Exempelresa 16 dagar från 19.900 kr *
Pris per person vid 2 vuxna och 2 barn 
Pris per person vid 2 vuxna från 20.900 kr
Priset inkluderar: flyg, bilhyra, övernattningar och kryssning inkl. helpension

* Denna exempelresa är baserad på ett utav flera möjliga kryssningsalternativ. Både fartyg och rutter kan variera stort beroende på avresedatum. Därför är nedan dag-för-dag program samt prisindikation endast ett utav många förslag på kryssning i Karibien. Önskar du åka med ett specifikt fartyg eller rutt, fråga oss gärna så tar vi reda på vilken kryssning som finns tillgänglig på just ditt önskade datum.

Hela sju nätter i en stor villa i Orlando ger familjen möjlighet att uppleva både Disney World, Universal Studios och Animal Kingdom. Du har hyrbil under hela vistelsen och exempelvis stränder och Kennedy Space Center ligger bara en kort körsträcka bort. Du väljer själv hur du lägger upp din vistelse i Orlando innan en sju nätter lång kryssning runt västra Karibien väntar. Du åker med ett utav världens största kryssningsfartyg, Oasis of the Seas och kan förutom härliga karibiska öar som St. Maartens och Puerto Rico, vänta dig en upplevelse utöver det vanliga på detta enorma och påkostade jätteskepp. Här finns häftiga upplevelser och aktiviteter för hela familjen. Eller vad sägs om Zip Line nio däck över marken, minigolfbana, vattenpark, skridskobana och surfsimulator? Du kan också njuta av sol och bad vid något utav poolområdena samt av god mat och dryck på någon utav de 20 olika restaurangerna. Fantastisk shopping, musikaler och annan underhållning i världsklass erbjuds också på detta spektakulära kryssningsfartyg.

 

Antal dagar, resväg och upplevelser anpassar vi efter just dina önskemål. Inspireras här och kontakta oss för din drömresa!

Beställ offert

Dag för dag

Dag 1: Ankomst Orlando

Från Sverige flyger du till Orlando i Florida och landar redan samma dag tack vare tidsskillnaden. En hyrbil står och väntar och du kör ca 15-45 minuter från flygplatsen till villan du ska bo i. Den ligger i Disney Area i Orlando och här väntar hela sju nätter vilket ger gott om tid åt att utforska det som finns att se och göra i Orlando, men också i området runt om. Du har bilen under hela din vistelse i Orlando.

Dag 2-7: Orlando

I Orlando finns nöjesparker för hela familjen! Du kan se all världens djur på nära håll på SeaWorld och Animal Kingdom, hjälpa Harry Potter på trollkarlsskolan Hogwarts och kasta dig ut i Universals många karuseller. Barn i alla åldrar kommer älska Disney World, och de vilda vattenrutschbanorna på Adventure och Fun Spot America ger garanterat pirr i magen! Besök riddarturneringen i Medieval Times Dinner, flyg zeppelinare över levande alligatorer i Gatorland och lär dig allt om choklad i Kissimmees Chocolate Kingdom. Aquatica och Wet'n Wild bjuder på härliga laguner att bada i och även här kan du slänga dig ut i en vattenrutschbana om lite mer fart önskas. Ja, vad finns inte att uppleva i Orlando! Här finns också utmärkt shopping på en mängd olika outlets och du har både stränder och Kennedy Space Centre bara en kort bit bort med bil från Orlando.

Dag 8: Orlando/Kryssning i västra Karibien

En timmes körning från Orlando ligger Port Canaveral som din kommande kryssning runt västra Karibien idag avgår ifrån. Bilen lämnar du på färjeterminalen för att sedan gå ombord på fartyget Oasis of the Seas, som tillhör Royal Caribbean Cruise Line och är ett utav världens största kryssningsfartyg. Incheckningen startar kl. 13.00 och skeppet avgår kl.16.30. Ombord erbjuds du en mängd häftiga aktiviteter för hela familjen, fantastisk mat, underhållning i världsklass och rofylld avkoppling. Allt kryddat med spännande stopp i västra Karibien utmed vägen.

Dag 9-10: Till havs

Två hela dagar till havs väntar och du får möjlighet att verkligen utnyttja allt som detta enorma fartyg har att erbjuda. Förutom sol, bad och avkoppling vid poolen finns det en mängd roliga aktiviteter för både barn och vuxen. Några utav höjdpunkterna är följande:

 • Zip Line nio däck över marken
 • ?Fullskalig Broadwayshow Cats – ingår!
 • Fantastisk underhållning – allt ingår
 • Dreamworks för hela familjen
 • Vitality SPA och stort gym
 • Spektakulär vattenshow med ljus och musik i AquaTheater
 • Isshow och skridskobana
 • Minigolfbana
 • Flowrider  - surfsimulator
 • VOOM - världens snabbaste WiFi till havs

Dag 11: Philipsburg, St.Maarten

God morgon St. Maarten! Du ankommer kl. 08.00 på morgonen till denna karibiska ö som faktiskt styrs av två oberoende länder. Men trots att ön är delad i två lever invånarna harmoniskt tillsammans. Den nederländska huvudstaden Philipsburg har vackra kullerstensgator och smala gränder som erbjuder ett fantastiskt urval av exklusiva butiker. Ett riktigt shoppingparadis helt enkelt! Du har fram till 17.00 i Philipsburg innan fartyget avgår.  

Dag 12: San Juan, Puerto Rico

Dagens stopp är San Juan i Puerto Rico och fartyget ankommer hamnen redan kl. 07.00 på morgonen. San Juan är den näst äldsta staden på den nordamerikanska kontinenten. De pastellfärgade husen, torgen med alla statyer och de smala gatorna med blå tegelstenshus står i skarp kontrast till den i övrigt så livliga och moderna staden. Du har fram till kl.14.00 att utforska denna stad som sjuder av energi. 

Dag 13: Labadee, Haiti

Labadee är Royal Caribbean Internationals privata ö-paradis i Karibien. Här finns orörda stränder, fantastisk natur och häftiga vattensportaktiviteter. Få en adrenalinkick och upplev den svindlande utsikten under en skärmflygning 122 meter över marken. Du kan också hitta fina, lokala konsthantverksfynd här. Du ankommer kl. 09.30 och lämnar ön kl. 17.00 på eftermiddagen. 

Dag 14: Till havs

Idag spenderar du dagen till havs ombord på fartyget och får ännu en hel dag att utnyttja alla roliga saker som erbjuds ombord på detta jätteskepp. Koppla av vid poolen, spela minigolf eller ta kanske en shoppingrunda.

 

Dag 15: Avresa Orlando

Idag kommer du tillbaka till Port Canaveral kl. 06.00 på morgonen och ditt kryssningsäventyr är över för den här gången. Ditt våningsplan avgör sedan vilken tid utcheckningen blir. Beroende på när ditt flyg går hemåt kanske du hinner med att shoppa de sista souvenirerna eller presenterna till nära och kära innan du åker till flygplatsen och påbörjar din hemresa.
 

Dag 16: Ankomst Sverige

Du landar i Sverige igen efter händelserika dagar för hela familjen i både Orlando och på ett utav världens största kryssningsfartyg. Välkommen hem!

Fakta

Läs mer om de olika fartygsklasserna HÄR

Läs mer om praktisk information kring din kryssning HÄR

Läs mer om vad som ingår i din kryssning HÄR


Karta

Pris per person

Resperiod Vid 2 vuxna Vid 2 vuxna och 2 barn
 Året om*  fr. 20.900 kr  fr. 19.900 kr

 

* Både fartyg och rutter kan variera stort beroende på avresedatum. Därför är dag-för-dag program samt prisindikation endast ett utav många förslag på kryssning i Karibien. Önskar du åka med ett specifikt fartyg eller rutt, fråga oss gärna så tar vi reda på vilken kryssning som finns tillgänglig på just ditt önskade datum.

 

Exempelresa baserad på:

 • Flyg Sverige - Orlando t/r
 • Flygskatter
 • 7 nätter i Orlando i villa med flera sovrum och pool i området
 • 7 dagars bilhyra inkl. fria km, försäkring, extra förare och första tanken bensin
 • Kryssning 7 nätter ombord på Oasis of the Seas, Royal Caribbean Cruise Line. Inkl:
  - 7 övernattningar i delad insides dubbelhytt (Inside Stateroom)
  - Alla måltider, kaffe/te/juice
  - Underhållning
  - Dricks
  - Läs mer om vad som är inkluderat i kryssningen här.

 • Full klimatkompensation - läs mer här!

Tillägg:

 • Avbeställningsförsäkring
 • Reseförsäkring

Säsonger?
Den svenska sommaren samt januari till mars räknas generellt som högsäsong för resor till Florida. Därtill kommer även resor under högtider. 

Prisintervallet är vägledande
När det gäller kryssning varierar priser och tillgång stort under hela året. Det tas förbehåll för eventuella tillägg i högtider, särskilda händelser och liknande samt den aktuella platssituationen vid bokningstillfället.

Åldersgräns
För att åka på kryssning i USA utan förälders sällskap måste du vara 21 år. 

Barn på resan
De vägledande priserna är baserade på barn i åldern 2-11 år som övernattar i existerande sängar tillsammans med vuxen. Detta gäller bara hotell, inte kryssningar.

Reslängd och avresedatum
Hos MyPlanet är det du som bestämmer. Resan kan ändras och justeras så att avrese- och hemresedatum passar dig. Samtidigt kan resan förkortas eller förlängas efter behov. Kontakta en resesäljare för ytterligare information.* Du kan välja att resa i Premium Economy ena vägen och i economy andra vägen eller Premium Economy bägge vägar, summan är då det dubbla. Tala med din säljare.

Fler eller färre resenärer?
Du kan självklart åka på denna resa om ni är fler eller färre resenärer än vad som är angivet i pristabellen. För pris på din resa vänligen kontakta en resesäljare på 0775 – 888088 eller skriv till resor@myplanet.se