^
  • Resor till Philadelphia

Resor till Philadelphia

På en resa till Philadelphia kan du uppleva historiens vingslag, fantastiska museer, god och billig shopping och ett rikt kulturliv. 

Boka något av våra färdiga reseförslag eller låt oss skräddarsy din drömresa. Ring 0775-888 088 eller gör en prisförfrågan här:

Skicka prisförfrågan

Mer än bara en storstad 

Både självständighetsförklaringen och den amerikanska konstitutionen undertecknades i Philadelphia, som också är USA:s första huvudstad och hem åt en stor del av de första immigranterna från Europa. Därför osar Philadelphia av historia, vilket gör staden mycket intressant att besöka som turist.  

Historiska vingslag

I staden kan du bland annat se Liberty Bell, som anses ha förutspått stora förändringar i staden under revolutionen och sedemera även under statsbildandet. Ett antal museer berättar om de stora händelserna och personligheterna som varit avgörande för att stormakten USA kunde skapades.  

Konst och shopping i världsklass

Även Philadelphias konstscen är ett dragplåster. Konstmuseets samling är enastående och alldeles intill ligger privatsamlingen The Barnes Foundation, vars impressionistiska målningar är hyllade. Lägg därtill Philadelphias trevliga stadskärna, som lätt upplevs till fots, och skattefria shopping så har du ett recept på några underhållande dagar i USA:s femte största - och kanske vänligaste - metropol.