^
 • Hawaii & San Francisco

  11 dagar från 13.900 kr

 • Hawaii & San Francisco

  11 dagar från 13.900 kr

 • Hawaii & San Francisco

  11 dagar från 13.900 kr

 • Hawaii & San Francisco

  11 dagar från 13.900 kr

 • Hawaii & San Francisco

  11 dagar från 13.900 kr

Hawaii & San Francisco

Kombinera en spännande storstadssemester i San Francisco med sol och bad på Hawaiis gröna ö Maui.

11 dagar från 13.900 kr
Pris per person vid 2 vuxna och 2 barn
Pris per person vid 2 vuxna från 20.200 kr
Priset inkluderar: flyg och övernattningar

Denna härliga resa till Kalifornien och Hawaii kombinerar storstadsliv i San Francisco med sol- och badsemester på fantastiska Hawaii. Du tillbringar först 4 dagar i en av USA's trevligaste städer San Francisco med massor av muséer, restauranger och sevärdheter. Besök Chinatown, Alcatraz och självklart The Golden Gate Bridge.

Hawaii - Maui

Härifrån går sedan resan till Hawaii, mer bestämt den gröna ön, Maui! Här har ni sedan 7 dagar sol och bad på en av Maui's absolut bästa stränder, Ka'anapali Beach. Maui är i mångas ögon den klart vackraste men också den grönaste av Hawaiis öar. Hyr eventuellt en bil, kör runt på egen hand och upplev regnskog, vattenfall och vackra bukter. Maui passar familjer och par som vill uppleva vackra Hawaii.

Resan kan förlängas och vändas på, eller skräddarsys enligt dina önskemål.

Antal dagar, resväg och upplevelser anpassar vi efter just dina önskemål. Inspireras här och kontakta oss för din drömresa!

Beställ offert

Dag för dag

Dag 1: Ankomst till San Francisco

Från Sverige flyger du till San Francisco där du ankommer samma dag tack vare tidsskillnaden. Väl framme checker ni in på ett centralt beläget hotell för de kommande 3 nätterna.

Dag 2-3: San Francisco

San Francisco är utan tvivel en utav USA:s trevligaste storstäder. Stadens läge på de branta kullarna med utsikt över Stilla havet är spektakulärt. Stämningen här jämfört med andra amerikanska storstäder är också annorlunda på ett mycket positivt sätt. San Francisco går bra att uppleva till fots, men vi rekommenderar att du också provar att åka med de historiska spårvagnarna. Det är en härlig upplevelse. Hur du väljer att spendera tiden i San Francisco är helt upp till dig. MyPlanet förbokar gärna aktiviteter och utflykter om du så önskar. Många utflykter bör bokas på förhand då de är mycket populära och snabbt blir uppbokade i högsäsong. Mer inspiration och information om aktiviteter i San Francisco hittar du längre ner på sidan.

Dag 4: Ankomst Hawaii

Efter ett par upplevelse rika dagar i San Francisco fortsätter du ut över Stillahavet till Hawaii. Med sina fantastiska stränder, snorkling i världsklass och ett underbart tropisk klimat är Hawaii praktisk taget direkt från en dröm. Men denna isolerade ö-grupp mitt i Stillahavet bjuder också på orörd natur, mäktiga vulkaner och fascinerande traditionell kultur med djupa polynesiska rötter. 

Du landar på Maui och bor på härliga Kaanapali Beach Hotel. Hotellet ligger fantastiskt på en klippa helt ut till vattnet nära Kaanapali Beach. Stranden är framförallt berömd för sina gyllene solnedgångar. 

Dag 5-9: Heldagar på Maui, Hawaii

Den lokala slogan för Maui är "Maui no ka 'oi" vilket betyder "Maui är den bästa". Helt tokig är denna slogan inte för Maui är fantastisk! Stränderna är bland de bästa på Hawaii och när ni tröttnar på att snorkla mellan korallrev och färgglada fiskar kan ni snöra på er vandringskängorna och utforska öns vulkanslandskap. Inne i regnskogen väntar vattenfall och naturliga swimmingpools som är perfekta för ett uppfriskande bad. Djurlivet är också rikt och inte minst under vinterhalvåret då knölvalarna närmar sig öns kust för att passa på sina ungar. Föredrar du att njuta av naturen i sällskap med en vit golfboll är det även stora möjligheter för det, då Maui har flera storslagna golfbanor. Öns restauranger serverar gourmet från hela världen. Oavsett om det är avslappning eller äventyr du är ute efter, kommer du troligtvis att ge de lokala rätt. "Maui är den bästa"

Dag 10: Avresa hawaii

Det är dags att vinka farväl av paradiset och åter flyga mot Sverige. 

Dag 11: Ankomst Sverige

Välkomna hem!

Karta

Pris per person

Resperiod Vid 2 vuxna Vid 2 vuxna och 2 barn
 Ord. säsong  fr. 20.200 kr  fr. 13.900 kr
 Högsäsong  fr. 26.100 kr  fr. 19.000 kr

Priset inkluderar:

 • Flyg Sverige - San Francisco - Hawaii t/r
 • Flygskatter
 • 3 nätter i San Francisco
 • 6 nätter på strandhotell på Ka'anapali Beach, Maui - Hawaii (***)
 • Full klimatkompensation - läs mer här!

Tillägg:

 • Avbeställningsskydd
 • Reseförsäkring

Säsonger
Den svenska sommaren räknas generellt som högsäsong för resor till USA. Därtill kommer även avresor under högtider.

Prisintervallet är vägledande
Det tas förbehåll för eventuella tillägg i högtider, särskilda händelser och liknande samt den aktuella platssituationen vid bokningstillfället.

Barn på resan
De vägledande priserna är baserade på barn i åldern 2-11 år som övernattar i existerande sängar tillsammans med vuxen.

Reslängd och avresedatum
Hos MyPlanet är det du som bestämmer. Resan kan ändras och justeras så att avrese- och hemresedatum passar dig. Samtidigt kan resan förkortas eller förlängas efter behov. Kontakta en resesäljare för ytterligare information.

Fler eller färre resenärer?
Du kan självklart åka på denna resa om ni är fler eller färre resenärer än vad som är angivet i pristabellen. För pris på din resa vänligen kontakta en resesäljare på 0775 - 888 088 eller skriv till resor@myplanet.se