^
 • Stora Hawaiiresan

  18 dagar från 21.200 kr

 • Stora Hawaiiresan

  18 dagar från 21.200 kr

 • Stora Hawaiiresan

  18 dagar från 21.200 kr

 • Stora Hawaiiresan

  18 dagar från 21.200 kr

 • Stora Hawaiiresan

  18 dagar från 21.200 kr

 • Stora Hawaiiresan

  18 dagar från 21.200 kr

Stora Hawaiiresan

Besök fyra av Hawaiis öar. Härliga stränder, äventyr med bil, natur med regnskog, vattenfall och vulkaner samt massvis av sevärdheter på en och samma resa.

18 dagar från 21.200 kr
Pris per person vid 2 vuxna och 2 barn
Pris per person vid 2 vuxna från 31.400 kr
Priset inkluderar: flyg, bilhyra och övernattningar

Med sina fantastiska stränder, snorkling i världsklass och underbart tropiska klimat kan Hawaiiöarna leva upp till de flesta drömmarna om den perfekta tropiska ön. 

En resa till Hawaii i hjärtat av Stilla havet erbjuder även orörd natur, mäktiga vulkaner och en fascinerande traditionell kultur med starka polynesiska rötter. Under resan besöker ni Oahu, Hawaii Island, Kauai och Maui. Och när resan går till amerikanska Pacific Pearl varför inte göra ett stopp i New York, Los Angeles eller San Francisco på vägen?

Nedan kan du läsa om reseförslaget till Hawaii där vi inkluderar fyra öar. Längre ned på sidan finner ni information om aktiviteter och utflyktes som MyPlanet rekommenderar. 

 

Antal dagar, resväg och upplevelser anpassar vi efter just dina önskemål. Inspireras här och kontakta oss för din drömresa!

0775-888 088

Dag för dag

Dag 1: Ankomst Honolulu, Oahu

Från Sverige åker du mot Hawaii, där sol, värme och fantastiska upplevelser väntar dig! Du landar i Honolulu, där du bor på hotell i närheten av den populära stranden Waikiki Beach. Resten av dagen kan du använda till att utforska området och äta en god middag på någon trevlig restaurang. 

Dag 2 - 4: Oahu

De följande dagarna har du gott om tid att utforska omgivningarna på Oahu. Hur du spenderar dina dagar är helt upp till dig. Ön har många inbjudande stränder som exempelvis Waikiki, Kailua och Lanikai. Hit kommer soldyrkare och surfare från hela världen för att njuta av vita sandstränderna och stora vågor. Tycker du om att snorkla och dyka är Oahu platsen för dig. Utanför kusten kan du uppleva fascinerande korallrev fyllda med färgglada fiskar. Oahu är mycket mer än bara sol och bad. Besök också Pearl Harbour där ett minnesmärke är rest till ära av de soldater som miste livet när japanerna överraskade amerikanerna med en attack 1941. Ta en guidad båttur där du åker runt minnesmärket och får se de sänkta krigsfartygen strax under havsytan. Passa också på att shoppa i några av Honolulus många designerbutiker, skäm bort dina smaklökar i China Town och njut av en drink på en bar medan ett traditionellt hawaiianskt band spelar i sina karakteristiska blommiga skjortor. 

Dag 5-8: Kauai

Det har blivit dags att fortsätta din Hawaii-resa. Nästa stopp är ön Kauai, som i folkmun kallas för Garden Island på grund av sin vackra natur. På Kauai omges du av fascinerande dalar, spetsiga bergstoppar, tropisk regnskog och brusande vattenfall.

Omgivningarna bjuder in till utomhusaktiviteter och det finns det gott om på ön. Besök till exempel Waimea Canyon State Park som är en häftig och färgstark ravin som ofta kallas för Hawaiis Grand Canyon eller The Grand Canyon of the Pacific. Förslagsvis rekommenderas även ett kajakäventyr på Wailua River genom Kauais flotta landskap och för de våghalsiga finns här ziplinor som tar dig genom öns dalar. För dig som önskar sätta fysiken på prov finns den utmanande vandringen Kalalau Trail längs öns kust och går från Kée till Kalalau Beach. Slutligen finns här otaliga möjligheter att snorkla längs öns vackra korallrev och se färgglada fiskar simma omkring, eller bara sola och bada på de härliga stränderna Poipu - och Hanalei Beach.

Dag 9-12: Maui

Idag fortsätter redan till Maui. Stränderna på Maui är kanske de absolut bästa i hela ö-gruppen och när du är trött på att snorkla genom ändlösa korallhav eller prova krafterna på surfbrädan på Maui's legendariska vågor kan du snöra på vandringsskorna och utforska vulkaniska månlandskap i Haleakala National Park. Besöker du parken tidigt på morgonen kan du njuta av en fantastisk soluppgång över ön från toppen av vulkanen Haleakala, som är Mauis högsta punkt. Du kan självklart också boka in guidade turer och få lära dig mer om området. I regnskogarna på ön väntar vattenfall, naturliga pooler och vackra skogsområden med häftiga naturupplevelser. På vinterhalvåret fylls vattnen utanför Maui av knölvalar med kalvar, vilket är en fantastisk upplevelse att se. Maui har också riktigt bra restauranger där en god middag är ett självklart avslut på en händelserik dag.

 

Distans: ca 45 minuters inrikesflygning  Kauai - Maui

Dag 13-16: Hawaii Island

Efter en vacker flygtur landar du på Hawaii's största ö. Under vistelsen på Hawaii Island har du tillgång till en hyrbil. Hotellet ligger nära staden men längst ute bland klipporna där Stilla Havet möter den vulkaniska jorden i Kailua Bay.
Här väntar ytterligare naturupplevelser bland gröna kullar, vackra kuststräckor och snöklädda bergstoppar. Det är också på Hawaii Island som du hittar Hawaii Volcanoes National Park som finns med på UNESCO:s världsarvslista. I parken ligger två av världens mest aktiva vulkaner Kilauea och Mauna Loa, och du kan gå längs vulkankratern och se de röda lavaströmmarna forma landskapet. Det finns också underjordiska tunnlar att utforska som skapats av lavan under alla år. Det finns också tropiska områden att besöka. Exempelvis Rainbow Falls där vatten kastas ut över kanten av en lavagrotta. Fler vattenfall och vackra regnskogsblommor hittar du i Hawaii Tropical Botanical Garden. Vill du bara sola och bada erbjuder stränderna Hapuna - och Richardson Beach utmärkta platser för en härlig dag i vågorna.

 

Distans: ca 40 minuters inrikesflygning Oahu - Hawaii Island

Dag 17: Avresa från Hawaii

Från Hawaii Island flyger du till fastlandet för att byta flyg och ta dig vidare mot Sverige igen. Vill du behöver inte äventyret ta slut här. Avsluta gärna med ett par dagar i Los Angeles eller San Francisco. Eller varför inte i New York? Rådgör med din resesäljare som gärna hjälper dig med att skräddarsy ytterligare ett stopp!

Dag 18: Ankomst Sverige

Välkomna hem!

Karta

Pris per person

3-stjärnigt hotell

Resperiod Vid 2 vuxna Vid 2 vuxna och 2 barn
 Ord. säsong  fr. 31.400 kr  fr. 21.200 kr
 Högsäsong  fr. 35.000 kr  fr. 24.700 kr

4-stjärnigt hotell

Resperiod Vid 2 vuxna Vid 2 vuxna och 2 barn
 Ord. säsong  fr. 39.300 kr  fr. 25.200 kr
 Högsäsong  fr. 44.800 kr  fr. 29.600 kr

Priset inkluderar:

 • Flygresa Sverige-Hawaii t/r
 • Flyg mellan Hawaii-öarna
 • Flygskatter
 • 4 nätter på Oahu
 • 4 nätter på Kauai
 • 4 nätter på Maui
 • 4 nätter på Hawaii Island
 • 4 dagars bilhyra på Hawaii Island inkl. fria km, försäkring, extra förare och första tanken bensin
 • Full klimatkompensation  - läs mer här!

Tillägg:

 • 25USD/person tillkommer för incheckning av väska mellan öarna på Hawaii - betalas på plats
 • Avbeställningsskydd
 • Reseförsäkring
 • Traditionellt hawaiianskt mottagande på flygplatsen
 • Transfer Oahu flygplats - hotell t/r

Säsonger
Den svenska sommaren räknas generellt som högsäsong för resor till Hawaii. Därtill kommer även avresor under högtider så som jul/nyår/påsk.

Prisintervallet är vägledande
Det tas förbehåll för eventuella tillägg i högtider, särskilda händelser och liknande samt den aktuella platssituationen vid bokningstillfället.

Barn på resan
De vägledande priserna är baserade på barn i åldern 2-11 år som övernattar i existerande sängar tillsammans med vuxen.

Reslängd och avresedatum
Hos MyPlanet är det du som bestämmer. Resan kan ändras och justeras så att avrese- och hemresedatum passar dig. Samtidigt kan resan förkortas eller förlängas efter behov. Kontakta en resesäljare för ytterligare information.

Fler eller färre resenärer?
Du kan självklart åka på denna resa om ni är fler eller färre resenärer än vad som är angivet i pristabellen. För pris på din resa vänligen kontakta en resesäljare på 0775 - 888 088 eller skriv till resor@myplanet.se