^

Skidresa Aspen The Gant

The Gant Aspen är ett av Aspens bästa lägenhetshotell i direkt anslutning till liftar och backar

9 dagar från 18.700 kr
Pris per person vid 4 vuxna
?Pris per person vid 2 vuxna från 21.500 kr
Priset inkluderar: flyg, transfer, liftkort och övernattningar

The Gant är ett mycket bra 4-stjärnigt fullservice lägenhetshotell i boutiquestil som ligger i direkt anslutning till backen inne i Aspen by. Här bor både par och större familjer mycket bra och kan välja mellan mindre lägenheter upp till varianter med plats för 6-8 personer. Alla lägenheter är modernt inredda med alla tänkbara faciliteter. Till backen är det ca 400 meter att promenera. Hotellet har 140 moderna rum och lägenheter i max 3 våningar. Här finns concierge service och alla lägenheterna har fullt utrustade kök för att hålla kostnaderna nere. Slappna gärna av i de 2 uppvärmda utomhuspoolerna efter dagens skidåkning. Hotellet hjälper gärna till med inhandling av mat/dryck och erbjuder gratis transfer från Aspen flygplats endast 10-12 minuter bort. Till Aspen by är det ca en 10 minuters promenad där du har tillgång till restauranger, pubar, caféer och skidbutiker. Ett mycket bra lägenhetshotell.

Antal dagar, resväg och upplevelser anpassar vi efter just dina önskemål. Inspireras här och kontakta oss för din drömresa!

0775-888 088

Karta

Pris per person

Resperiod Vid 2 vuxna Vid 4 vuxna
 Ord. säsong  fr. 21.500 kr  fr. 18.700 kr
 Högsäsong   fr. 34.200 kr  fr. 27.800 kr

 

I priserna ingår boende i Standard Apartment. Du kan mot ett tillägg uppgradera till Deluxe eller Premium Apartment om du önskar.

 

Priset inkluderar:

  • Flyg Aspen tur/retur inkl. flygskatter
  • 7 nätter på The Gant Aspen ****
  • Transfer tur/retur
  • Liftkort 6 dagar i Aspen Snowmass
  • Tillgång till uppvärmd utomhuspool
  • Tillgång till bubbelpool
  • TV & DVD på rummet
  • Gratis Wi-Fi
  • Daglig städning av lägenheterna
  • Full klimatkompensation - läs mer här!

Säsonger
1 feb - 30 mars samt påsk och påsklov räknas generellt som högsäsong. Jul och nyår ligger utanför ovan säsonger, kontakta oss för pris och tillgänglighet om du önskar åka över dessa högtider. 

Prisintervallet är vägledande
Det tas förbehåll för eventuella tillägg i högtider, särskilda händelser och liknande samt den aktuella platssituationen vid bokningstillfället.

Barn på resan
Fråga oss för barnpris. Gäller barn i åldern 2-11 år som övernattar i existerande sängar tillsammans med vuxen.

Reslängd och avresedatum
Hos MyPlanet är det du som bestämmer. Resan kan ändras och justeras så att avrese- och hemresedatum passar dig. Samtidigt kan resan förkortas eller förlängas efter behov. Kontakta en resesäljare för ytterligare information.

Fler eller färre resenärer?
Du kan självklart åka på denna resa om ni är fler eller färre resenärer än vad som är angivet i pristabellen. För pris på din resa vänligen kontakta en resesäljare på 0775 – 888088.