^
 • Sol & Bad Fort Lauderdale

  9 dagar från 10.800 kr

Sol & Bad Fort Lauderdale

Varma, soliga och lata dagar i populära Fort Lauderdale

9 dagar från 10.800 kr
Pris per person vid 2 vuxna och 2 barn 
?Pris per person vid 2 vuxna från 16.100 kr
Priset inkluderar: flyg, övernattningar och bilhyra

Fort Lauderdale är en av USAs härliga storstäder. Här ligger miljonvillorna och privata yachts med utsikt till det stora nätverk av laguner och kanaler som går genom staden på kors och tvärs. Längs kusten löper en lång bred sandstrand med finkornig och gyllene sand samt svalkande palmer. Staden har allt som hör till en solsemester. Allt från ett stort butik- och restaurangutbud till många utflyktsmöjligheter. Med en hyrbil så når man enkelt en lång rad av Floridas största sevärdheter. Med sju nätter i Fort Lauderdale är det gott om tid för både avslappning och upplevelser. Resan kan helt och hållet anpassas efter dina önskemål och en solsemester i Fort Lauderdale kan även kombineras med upplevelser i andra delar av USA.

 

Antal dagar, resväg och upplevelser anpassar vi efter just dina önskemål. Inspireras här och kontakta oss för din drömresa!

Beställ offert

Dag för dag

Dag 1: Avresa Sverige

På grund av tidsskillnaden landar du på eftermiddagen samma dag som du åker. Har du bokat hyrbil på förhand står denna klar på flygplatsen vid ankomst. Efter incheckning på hotellet är det tid att se sig omkring i området och äta en bit mat innan det är dags att lägga sig.

Dag 2-7: Fort Lauderdale

Fort Lauderdales strand är lång och bred, så det är gott om plats mellan de skuggande palmerna. Stranden i Fort Lauderdale är minst lika vacker och spektakulär som storebrodern Miami Beach. Fort Lauderdale som stad är mycket vacker med alla laguner och kanaler som löper genom stadskärnan och de luxuösa boendeområdena. Alla vägar via vattnet för snabbt tankarna till en tropisk utgåva av Venedig. En båtutflykt i Fort Lauderdale rekommenderas starkt och då med hjulångaren Jungle Queen. Fort Lauderdale bjuder dessutom på en lång rad av restaurangmöjligheter och butiksalternativ i alla prisklasser. Inte minst längs med Las Olas Boulevard. Passa även på att besöka det historiska kvarteret där Stranahan House ligger och som blev byggt av Fort Lauderdales grundare 1901.

Med en hyrbil ligger ännu fler äventyr och upplevelser inom räckvidd. Avstånden är korta och från Fort Lauderdale kan du enkelt besöka en rad av Floridas största attraktioner. Åk till Everglades våtmarksområde för att uppleva alligatorer, eller kör till Key Largo där du kan simma med delfiner och snorkla vid ett färgstarkt korallrev. Besök Miami och upplev de berömda Art Deco byggnaderna och stadens legendariska strand. På Kennedy Space Center kan du fördjupa dig i rymdens spännande universum och se närmare på raketer. Från Fort Lauderdale kan du till och med ta en dagstur till Orlando och uppleva tex Disney World. Möjligheterna är många!

Dag 8: Avresa Fort Lauderdale

Tiden för att resa hem har kommit och på eftermiddagen är det dags att åka till flygplatsen. Det är också möjligt att förlänga resan med tex storstadsupplevelser i New York, naturupplevelser i västra USA eller bilsemester genom Sydstaterna. Rådgör med din säljare!

Dag 9: Ankomst Sverige

Välkommen hem!

Karta

Pris per person

3-stjärnigt hotell

Resperiod Vid 2 vuxna  Vid 2 vuxna och 2 barn
 Vår & Höst  fr. 16.100 kr  fr. 10.800 kr
 Sommar  fr. 16.100 kr  fr. 11.900 kr
 Vinter  fr. 18.300 kr  fr. 11.900 kr

4-stjärnigt hotell

Resperiod Vid 2 vuxna Vid 2 vuxna och 2 barn
 Vår & Höst  fr. 16.300 kr  fr. 11.200 kr
 Sommar  fr. 19.000 kr   fr. 13.700 kr
 Vinter  fr. 23.500 kr   fr. 14.800 kr 

 
Priset inkluderar:

 • Flyg Sverige - USA t/r
 • Flygskatter
 • 7 nätter på hotell i vald kategori
 • 7 dagars bilhyra inkl. fria km, försäkringar, extra förare och första tanken bensin
 • Simon Shopping rabatthäfte
 • Full klimatkompensation - läs mer här!

Tillägg:

 • Avbeställningsförsäkring
 • Reseförsäkring

Säsonger
Svensk sommar och januari till mars samt julhelgen räknas generellt som högsäsong i Florida. Därtill kommer även avresor under lokala högtider. 

Prisintervallet är vägledande
Det tas förbehåll för eventuella tillägg i högtider, särskilda händelser och liknande samt den aktuella platssituationen vid bokningstillfället.

Barn på resan
De vägledande priserna är baserade på barn i åldern 2-11 år som övernattar i existerande sängar tillsammans med vuxen.

Reslängd och avresedatum
Hos MyPlanet är det du som bestämmer. Resan kan ändras och justeras så att avrese- och hemresedatum passar dig. Samtidigt kan resan förkortas eller förlängas efter behov. Kontakta en resesäljare för ytterligare information.

Fler eller färre resenärer?
Du kan självklart åka på denna resa om ni är fler eller färre resenärer än vad som är angivet i pristabellen. För pris på din resa vänligen kontakta en resesäljare på 0775 – 888088 eller skriv till resor@myplanet.se