^
 • Sol & Bad Miami

  9 dagar från 7.700 kr

Sol & Bad Miami

Sol och badsemester för hela familjen i Miami.

9 dagar från 7.700 kr
Pris per person vid 2 vuxna och 2 barn
Pris per person vid 2 vuxna från 10.000 kr
Priset inkluderar; flyg, övernattningar och bilhyra

De höga smala palmerna ger en härlig skugga längs med Miami Beach. Miami Beach pryds för övrigt med de ikoniska färgglada livräddarhusen som satt prägeln på stranden. Miami har dock mer att bjuda på än sin legendariska strand. Shoppa i tusentals butiker, njut av varma kvällar bland upplysta art deco byggnader, besök museum samt upplev den kubanska stämningen i Little Havanna. Med hyrbil är det inte långt till spektakulära nationalparker, färgstarka korallrev samt de karibiska öarna mot Key West. Med sju dagar är det gott om tid för både avslappning och utflykter. Resan kan förkortas, förlängas eller kombineras med övriga resmål i USA.

Direktflyg med SAS från Köpenhamn. 

Antal dagar, resväg och upplevelser anpassar vi efter just dina önskemål. Inspireras här och kontakta oss för din drömresa!

Beställ offert

Dag för dag

Dag 1: Avresa Sverige

På grund av tidsskillnaden landar du på eftermiddagen samma dag som du åker. Har du bokat hyrbil på förhand står denna klar på flygplatsen vid ankomst. Efter incheckning på hotellet är det tid att se sig omkring i området och äta en bit mat innan det är dags att lägga sig.

Dag 2-7: Miami

Längs Miamis stränder är det livligt och stränderna är fyllda av solbadande gäster. Restaurangerna ligger överallt längs med stranden och du är aldrig långt ifrån en kylig drink eller en god måltid. Utöver ett fenomenalt strandliv har Miami mycket mer att bjuda på.

Miami är en äkta amerikansk storstad med spännande stadsdelar, ett stort restaurangutbud och shopping i absolut världsklass. Här finns allt från outlets till dyrare märkesbutiker. Konst och kulturintresserade kan se fram emot ett smakprov av Kuba i Little Havanna samt besöka Coconut Grove som under 60- och 70-talet var ett populärt kvarter för hippies och intellektuella. Miamie bjuder även på en lång rad bra museum om allt från veterantåg och dinosaurier till Vizcaya Museum and Gardens vackra konstsamling. Viscaya är inlogerat i en renässansvilla från 1916 komplett med en klassisk vacker trädgård. Reser du med barn är Miami Zoo och Miami Seaquarium en riktig hit.

Miami har dessutom ett bra utgångsläge för utflykter. Kör till Everglades våtmarksområde för att uppleva alligatorer, eller besök Key Largo där du kan simma med delfiner och snorkla vid ett färgstarkt korallrev. Eller ta körturen över alla 42 broar till Key West och USAs sydligaste spets.

Låter detta för aktivt kan ni med enkelhet bara välja att njuta av sol och bad på Miami beach och från stranden är det aldrig långt till någon av de trevliga strandcaféerna eller restaurangerna. 

Dag 8: Avresa Miami

Tiden för att resa hem har kommit och på eftermiddagen är det dags att åka till flygplatsen. Det är också möjligt att förlänga resan med tex storstadsupplevelser i New York, naturupplevelser i västra USA eller bilsemester genom Sydstaterna. Rådgör med din säljare!

Dag 9: Ankomst Sverige

Välkommen hem!

Karta

Pris per person

3-stjärnigt hotell

Resperiod Vid 2 vuxna  Vid 2 vuxna och 2 barn
 Vår & höst  fr. 10.000 kr  fr. 7.700 kr
 Sommar  fr. 13.000 kr  fr. 10.400 kr
 Vinter  fr. 12.500 kr  fr. 9.000 kr

4-stjärnigt hotell

Resperiod Vid 2 vuxna Vid 2 vuxna och 2 barn
 Vår & höst  fr. 13.100 kr  fr. 9.300 kr
 Sommar  fr. 15.900 kr  fr. 11.800 kr
 Vinter  fr. 13.800 kr  fr. 9.600 kr

 

Priset inkluderar:

 • Flyg Sverige - USA t/r
 • Flygskatter
 • 7 nätter på hotell i vald kategori
 • 7 dagars bilhyra inkl. fria km, försäkringar, extra förare och första tanken bensin
 • Simon Shopping rabatthäfte
 • Full klimatkompensation - läs mer här!

Tillägg:

 • Avbeställningsskydd
 • Reseförsäkring

Säsonger
Svensk sommar och januari till mars samt julhelgen räknas generellt som högsäsong i Florida. Därtill kommer även avresor under lokala högtider. 

Prisintervallet är vägledande
Det tas förbehåll för eventuella tillägg i högtider, särskilda händelser och liknande samt den aktuella platssituationen vid bokningstillfället.

Barn på resan
De vägledande priserna är baserade på barn i åldern 2-11 år som övernattar i existerande sängar tillsammans med vuxen.

Reslängd och avresedatum
Hos MyPlanet är det du som bestämmer. Resan kan ändras och justeras så att avrese- och hemresedatum passar dig. Samtidigt kan resan förkortas eller förlängas efter behov. Kontakta en resesäljare för ytterligare information.

Fler eller färre resenärer?
Du kan självklart åka på denna resa om ni är fler eller färre resenärer än vad som är angivet i pristabellen. För pris på din resa vänligen kontakta en resesäljare på 0775 – 888088 eller skriv till resor@myplanet.se