^
 • Weekend i New York

  6 dagar från 7.500 kr

 • Weekend i New York

  6 dagar från 7.500 kr

 • Weekend i New York

  6 dagar från 7.500 kr

 • Weekend i New York

  6 dagar från 7.500 kr

 • Weekend i New York

  6 dagar från 7.500 kr

Weekend i New York

Åk på en långweekend till New York och njut av stadens stora utbud av restauranger, shopping, sevärdheter och nöjen.

6 dagar från 7.500 kr
Pris per person vid 2 vuxna
Priset inkluderar: flyg och övernattningar

New York har allt!

Underhållning, shopping, oändligt med attraktioner, färgstarka stadsdelar och ett myller av liv med människor från världens alla hörn. Riv ut fyra dagar ur kalendern och upplev New York!

Våra resor till New York är sammansatta av fyra övernattningar på ett centralt beläget hotell inklusive flyg och flygskatter.

Utbudet är som sagt näst intill oändligt i New York och MyPlanet har många förslag på vad som kan ses och upplevas. Du bokar detta med fördel hemifrån vilket gör att du sparar då både tid och pengar, och kan lägga allt fokus på att bara njuta.

Vi rekommenderar varmt en Gospelutflykt i Harlem, en minikryssning på Hudson River eller varför inte slå på stort och flyga helikopter över Manhattan. Kommer du under ishockey- eller basketbollsäsongen hjälper vi gärna med att boka biljetter till en match. Avslutningsvis kanske en musikal på Broadway sitter på sin plats. Fler förslag till upplevelser hittar du längre ned på sidan. 

Prata med oss på MyPlanet och vi kommer göra vårt allra bästa för att skapa en så innehållsrik och minnesvärd resa till New York som möjligt.

Paketet kan med enkelhet förlängas och uppgraderas, eller varför inte kombinera med sol och bad i Florida? Rådgör med din säljare!

Antal dagar, resväg och upplevelser anpassar vi efter just dina önskemål. Inspireras här och kontakta oss för din drömresa!

0775-888 088

Dag för dag

Dag 1: Ankomst New York

Tack vare tidskillanden landar du samma dag i New York. Hotellet ligger centralt på Manhattan. Framför er väntar ett par härliga dagar i New York. 

Dag 2-4: Heldagar i New York

Med tre hela dagar till rådighet har du god tid att uppleva allt det som gör New York så fantastisk. Med ett busspass till Hop on Hop off bussarna når ni enkelt stadens alla sevärdheter. Njut av utsikten från en skyskrapa och besök museum i världsklass. Ta en båtutflykt til frihetsgudinnan och följ emigranternas fotspår på Ellis Island. Shoppa i någon av New Yorks tusentals butiker och när ni beösker New Yorks restauranger inser ni snart hur mångkulturell staden är. Här finns mat från världens alla hörn representerade på menyerna. Den klassiska amerikanska dinern finns naturligtvis fortfarande på New Yorks gator. I New York är det liv och rörelse dygnet runt. 

För inspiration till aktiviteter som kan bokas på förhand läs längre ner på sidan!

Dag 5: Avresa New York

På eftermiddagen beger ni er till flygplatsen och det är dags att vända näsan hemmåt. 

Dag 6: Ankomst Sverige

Ni landar på morgonen i Sverige efter ett par upplevelserika dagar i New York. Välkomna hem!

Karta

Pris per person

3-stjärnigt hotell

Resperiod Vid 2 vuxna
 Vinter säsong  fr. 7.500 kr
 Ord. säsong  fr. 10.100 kr
 Högsäsong  fr. 12.100 kr

 4-stjärnigt hotell 

Resperiod Vid 2 vuxna
 Vinter säsong  fr. 8.800 kr
 Ord. säsong  fr. 12.300 kr
 Högsäsong  fr. 14.400 kr

Priset inkluderar:

 • Flyg Sverige - New York t/r
 • Flygskatter
 • 4 nätter på hotell i vald kategori i New York
 • Bokningsavgift
 • Full klimatkompensation - läs mer här!

Tillägg:

 • Avbeställningsskydd
 • Reseförsäkring

Säsonger
Den svenska sommaren räknas generellt som högsäsong för resor till USA. Därtill kommer även avresor under högtider.

Prisintervallet är vägledande
Det tas förbehåll för eventuella tillägg i högtider, särskilda händelser och liknande samt den aktuella platssituationen vid bokningstillfället.

Barn på resan
De vägledande priserna är baserade på barn i åldern 2-11 år som övernattar i existerande sängar tillsammans med vuxen.

Reslängd och avresedatum
Hos MyPlanet är det du som bestämmer. Resan kan ändras och justeras så att avrese- och hemresedatum passar dig. Samtidigt kan resan förkortas eller förlängas efter behov. Kontakta en resesäljare för ytterligare information.

Fler eller färre resenärer?
Du kan självklart åka på denna resa om ni är fler eller färre resenärer än vad som är angivet i pristabellen. För pris på din resa vänligen kontakta en resesäljare på 0775 - 888 088 eller skriv till resor@myplanet.se