^
  • Dagstur till Key West

    Från 710 kr

Dagstur till Key West

Från Miami sätts kursen söderut mot Florida Keys. The Keys är ett pärlband av öar som är sammanbundna av inte mindre än 42 broar. Från broarna har ni fabelaktig utsikt över det Karibiska havet. Under vägen passerar ni små öar med små trevliga samhällen som gemensamt har en väldigt avslappnad livsstil.

På den sista ön, där vägen stoppar ligger Key West med sin tropiska stämning, sina vackra trähus och färgstarka gatuliv. Inget här påminner om andra amerikanska städer. Hur ni väljer att utforska staden är helt upp till er själva. Besök Ernst Hemingways hus, kom nära inpå hajar och tropiska fiskar på Key West Aquarium eller hyr cyklar och utforska Mallory Square samt stadens mysiga gator. Det finns även möjlighet för att utforska korallrevet på en snorklingstur och självklart ska ni besöka USAs sydligaste udde. Slutligen får ni inte missa den lokala maten på någon av stadens restauranger. Key Lime pajen är den officiella desserten.

Det är möjligt att förboka upplevelser på Key West på förhand hemifrån. Rådgör med er resesäljare vad som passar er bäst och vilka möjligheter som finns. Dagsturen vara i ca 14 timmar. 

Bestäm själv vilka upplevelser du vill fylla resan med. Låt dig inspireras här och kontakta oss.

Beställ offert

Pris per person

Dagstur från 710 kr

Priset inkluderar:

  • Guidning
  • Transport till/från hotell på Miami Beach