^
  • Disney World i Orlando

    Från 2980 kr

Disney World i Orlando

I Orlando i Florida ligger Disney World. Det är en riktigt äventyr för hela familjen. Disney World består av fyra stora temaparker Magic Kingdom, Epcot, Disney's Hollywood Studios och Disney's Animal Kingdom.

Dessutom finns här även två stora vattenparker Disney's Typhoon Lagoon Water Park och Disney's Blizzard Beach, 23 hotell och en stor camping.

Välj mellan inträde till en eller flera av parkerna och välj antal dagar. 

Baspaket: Inträde till alla fyra temaparker, men endast en park kan besökas per dag.
Park Hopper: Inträde till alla fyra temaparker, men med möjlighet att besöka flera parker under samma dag.

Magic Kingdom
Detta är kanske den mest välkända parken och kallas "huvudparken". Magic Kingdom öppnades redan 1971 och är värdens mest besökta nöjespark. I Magic Kingdom möter ni klassiska Disney attraktioner, ett fantastiskt fyrverkeriskådespel på kvällen, den välkända musikparaden och alla härliga Disney figurer. Nu kan ni dessutom besöka den nya delen i parken Fantasyland som är den största utbyggnaden i Disney Worlds historia.Läs mer om de olika parkerna nedan.

Epcot
Utforska den spännande temaparken EPCOT där allt fokus ligger på innovation och teknologi. EPCOT är en förkortning till "Experimental Prototype Community Of Tomorrow" och erbjuder 36 stora attraktioner som alla är högteknologiska och innovativa. Attraktioner som Soarin, Spaceship Earth, Kidcot Fun Spots är bara en handplockning av utbudet. Epcot är svårt att förklara - det måste upplevas på plats!

Disney´s Hollywood Studios
Här det fullt fokus på film och TV och i denna temapark besöker ni allt från Hollywood till New York. I parken är det 12 häftiga attraktioner och ett litet urval är Rock n Roller Coaster, Muppet Vision 3D, Star Tours och The Great Movie Mind.

Disney´s Animal Kingdom
Detta är den största (till ytan) Disney parken i hela världen och här är det fokus på världens alla djur. Underteman i parken är bland annat Asien, Afrika, under havsytan och förhistoriska djur. Följ med på Kilimanjaro Safaris, Pangani Forest Exploration Trail, dinosaurieutställningar och mycket mer.

Bestäm själv vilka upplevelser du vill fylla resan med. Låt dig inspireras här och kontakta oss.

Beställ offert

Pris per person

Biljett Vuxen (från 10 år)
 2 dagar baspaket  fr. 2.980 kr
 3 dagar baspaket  fr. 3.850 kr
 4 dagar baspaket  fr. 4.770 kr
 5 dagar baspaket  fr. 4.870 kr
 2 dagar park hopper  fr. 3.770 kr
 3 dagar park hopper  fr. 4.550 kr
 4 dagar park hopper  fr. 5.350 kr
 5 dagar park hopper  fr. 5.660 kr
 + water park  Kontakta oss för pris

 

Barn under 10 år får ca 10% rabatt på biljettpriserna. 

Det finns biljetter från 1 dag upp till 10 dagar. Både som "bas" och "park hopper". Ovan har vi listat de mest populära biljetttyperna. 

Priset inkluderar:

  • Baspaket: Inträde till alla fyra temaparker, men endast en park kan besökas per dag.
  • Park Hopper: Inträde till alla fyra temaparker med möjlighet att besöka flera parker under samma dag.

Båda biljettalternativen gäller under en sammanhängande 14-dagars period.