^
 • Kryssning Karibien

  Från 9.500 kr

Kryssning Karibien

På en kryssning får du upptäcka några av världens vackraste destinationer. Upplev några av Karibiens mest exotiska och unika öar. Ombord kan du uppleva häftiga aktiviteter, smakrika måltider, professionell underhållning och boende i toppklass. På en kryssning får du inte bara en semester och på en kryssning med Royal Caribbean får du minnen för livet.

I förslaget nedan är det en kryssning till östra Karibien med avresehamn Fort Lauderdale. Prata gärna med en resesäljare om ni är intresserad av en annan kryssning eller av en annan reslängd.

 

MyPlanet har många olika kombinationer av resor, där du kan kombinera flyg, hotell opch kryssning. Helt efter ditt önskemål. Läs mer om våra kryssningsresor här.

Bestäm själv vilka upplevelser du vill fylla resan med. Låt dig inspireras här och kontakta oss.

Beställ offert

Program

Dag 1: Kryssning östra Karibien

Idag är det dags gå ombord på ett av världens största kryssningsfartyg, som ska ta dig runt östra Karibien under 8 dagar. Allure of the Seas är ett av världens största kryssningsfartyg och tillhör rederiet Royal Caribbean Cruise Line. Ombord erbjuds du en mängd häftiga aktiviteter, fantastisk mat, underhållning i världsklass och rofylld avkoppling. Allt kryddat med spännande, karibiska stopp utmed vägen.

Fartyget avgår kl. 16.30 men incheckningen startar oftast ca kl. 13.00 då det är många som ska komma på plats innan fartyget kan lämna hamnen.

Dag 2: Nassau, Bahamas

Idag väntar Nassau på Bahamas och du ankommer redan kl. 07.00 på morgonen och har fram till 14.30 på dig att se dig om i staden. Nassau är en stad med en blandning av internationell glamour och avslappnat tropiskt semesterparadis, vilket ger en väldigt speciell atmosfär. Staden blev en brittisk kronkoloni år 1718, och det brittiska inflytandet är tydligt, men det är blandning av kolonialstil och västafrikanska influenser som gör Bahamas så speciellt. Som besökare kan du välja mellan en mängd olika saker att se och göra, eller bara ta det lugnt och njuta i värmen.

Dag 3: Till havs

Idag spenderar du dagen till havs ombord på fartyget. Du får möjlighet att bara ta det lugnt vid poolen, shoppa eller test någon utav alla aktiviteter som finns ombord. 

Dag 4: Charlotte Amalie, St. Thomas

Den idylliska ön St. Thomas är kryssningens nästa stopp och du ankommer idag kl. 10.00 på förmiddagen. St. Thomas är känd för sina fina stränder och kristallklara vatten, men denna karibiska ö har också blivit känd för sin taxfree-shopping. Köp tullfria smycken och fynda allt från alkoholhaltiga drycker till importerat porslin och kristall. Fartyget avgår från hamnen kl. 19.00 på kvällen.

Dag 5: Philipsburg, St. Maarten

God morgon St. Maarten! Du ankommer kl. 08.00 på morgonen till denna karibiska ö som faktiskt styrs av två oberoende länder. Men trots att ön är delad i två lever invånarna harmoniskt tillsammans. Den nederländska huvudstaden Philipsburg har vackra kullerstensgator och smala gränder som erbjuder ett fantastiskt urval av exklusiva butiker. Ett riktigt shoppingparadis helt enkelt! Du har fram till 17.00 i Philipsburg innan fartyget avgår.

Dag 6-7: Till havs

Två hela dagar till havs väntar och du får möjlighet att verkligen utnyttja allt som detta enorma fartyg har att erbjuda. Några utav höjdpunkterna är följande:

Zip Line nio däck över marken
Spektakulär vattenshow med ljus och musik i AquaTheater
Fullskalig Broadwayshow MAMMA MIA! – ingår!
Fantastisk undrehållning – allt ingår
Vitality SPA och stort gym
Isshow och skridskobana

Dag 8: Fort Lauderdale

Kryssningen är till ända och du ankommer Fort Lauderdale redan kl. 06.15 på morgonen. Vilken utcheckningstid det blir beror sedan på vilket våningsplan du bor på.

Pris per person

8 dagar från 9.500 kr

*Priserna på kryssningen kan variera stort mellan olika datum då de styrs av tillgång och efterfrågan. Priset ovan är baserat på avresa i april 2018.
 

Priset inkluderar:

 • Kryssning 7 nätter ombord på Allure of the Seas, Royal Carribean Cruise Line. Inkl:
  - 7 övernattningar i delad dubbelhytt (insides)
  - Alla måltider, kaffe/te/juice
  - Underhållning
  - Dricks
  - Läs mer om vad som är inkluderat i din kryssning HÄR

Övrig information:
Läs mer om de olika fartygsklasserna HÄR
Läs mer om praktisk information kring din kryssning HÄR