^
  • Lokal Luau fest på Hawaii

    Från 1.120 kr

Lokal Luau fest på Hawaii

Följ med på en traditionell Luau när du är på Hawaii Island. Det är en hawaiiansk festkväll som har sina rötter långt tillbaka i den polynesiska kulturen. Traditionellt gjordes sådana här fester under olika jubileer eller händelser i och detta alltid i kombination med god mat och traditionell dans. Givetvis under den varma tropiska himlen.

Mycket har hänt med Luau'erna sedan européerna kom till Hawaii och särskilt turister har satt sin prägel på festligheterna under decennierna som gått. Därför bör man inte förvänta sig en autentisk, kulturell upplevelse. Tvärtom har det blivit en rolig och underhållande festkväll med spår från de polynesiska rötterna.

Vänta er en trevlig och inspirerande kväll med god mat, exotisk musik och spektakulär dans från både Hawaii, Tahiti och Samoa. Det finns även möjlighet att lära sig mer om öns hantverk och se hur lokalbefolkningen tillagar maten i underjordiska "ugnar".

Ingen Luau utan mat och detta är inget undantag! En stor buffé med lokala specialiteter erbjuder massor av smak medan den öppna baren säkerställer att ingen går törstig. Allt avslutas med en spektakulärt vacker eld-dans som ger ett dramatiskt uttryck i den tropiska natten.

Bestäm själv vilka upplevelser du vill fylla resan med. Låt dig inspireras här och kontakta oss.

Beställ offert

Pris per person

Halvdagstur från 1.120 kr

Priset inkluderar:

  • Middag
  • Dryck
  • Show
  • Guidning