^
  • Skidhyra Aspen

    Från 3.100 kr

Skidhyra Aspen

Med ökade priser för transport av skidor på flyget kan det löna sig att hyra utrustningen hemifrån.

Flygbolagen tar gärna en extra avgift på mellan 600-1000 kr per väg för skidutrustning. Önskar du ha dina egna pjäxor med går det bra att bara hyra endast skidor. 

I Aspen finns flera typer av skidpaket för matcha alla nivåer av skidåkare, från nybörjare till de allra bästa. Det är heller inte alltid vi svenskar har den sortens skidor som passar det nordamerikanska pudret allra bäst, vilket är ytterligare ett argument att hyra på plats. Du får då den allra senaste utrustningen som passar snön allra bäst. Alla paket har också så kallad multi-hyra, vilket innebär att ni kan byta modell inom den valda kategorin hur många gånger du vill under din vistelse i Aspen. Dessutom ingår skidtransport av din utrustning mellan de fyra olika bergen i Aspen. Efter en dags skidåkning lämnar du din utrustning (utom pjäxor) till butiken och berättar var var du kommer åka skidor nästa dag. Då står Aspen för förvaring samt transport till det valda berget på morgonen efter. Detta ser vi som en god service och något som underlättar och att få möjlighet att testa de olika bergens många pister. Det är också bekymmersfritt att gå på after ski i lugn och ro utan att behöva tänka på skidorna och bara kunna ta sig med buss smidigt mellan de olika bergen. 

Bokar du skidor på förhand garanterar vi samma eller lägre pris än vad duikan få på plats samt att allt står klart i närmsta shop när du kommer fram. 

Bestäm själv vilka upplevelser du vill fylla resan med. Låt dig inspireras här och kontakta oss.

Beställ offert

Pris per person

Hyrlängd  Standard Premium
 6 dagar  fr. 3.100 kr  Kontakta oss
10 dagar  fr. 4.185 kr  Kontakta oss
12 dagar  fr. 5.650 kr  Kontakta oss

Priset inkluderar:

  • Skidor
  • Stavar
  • Pjäxor
  • Hjälm
  • Inlämningsservice (transport av utrustning mellan de olika skidområdena)