^

Vad är inkluderat i en kryssning med Celebrity Cruises?

Måltider
Frukost, lunch, middag, snacks och vissa måltidsdrycker ingår på utvalda restauranger och caféer. I våra specialrestauranger får du en upplevelse lite utöver det vanliga - några ingår i kryssningens pris och för de övriga betalar du ett tillägg. Vill du beställa rumsservice till hytten så finns en begränsad meny som ingår och kan beställas dygnet runt*. Notera att det inte ingår drycker i rumsservicemenyn. *För beställningar mellan kl. 23.00-06.00 tillkommer en serviceavgift.

Underhållning
På Celebrity Cruises erbjuds ett varierande underhållningsprogram både dag- och kvällstid. Utbudet varierar mellan fartygen.
Exempel på underhållning: Scenshower, filmvisningar, live music, comedy shows, casino.

Aktivitetsutbud
På kryssning behöver du aldrig ha en tråkig stund. Det mesta ingår, men vissa aktiviteter är mot avgift. Utbudet varierar mellan fartygen.
Exempel på aktiviteter: pooler, bubbelpooler, träningscenter med gym och träningspass med instruktör, löpbana, konstgalleri, konstauktion, bibliotek, kurser och föreläsningar, Lawn Club.

Barn och tonåringar
Mår barnen bra så gör föräldrarna det också. Därför vill vi att alla barn och ungdomar ska ha det riktigt roligt ombord. I vårt Kids Fun Factory/XClub Program erbjuds aktiviteter och faciliteter för barn i alla åldrar. Kids Fun Factory/XClub Program ingår i kryssningspriset om inte annat anges. 

Flera av restaurangerna ombord har barnmeny.

Dricks ingår
När du kryssar med Celebrity Cruises så ingår dricks till personalen ombord i kryssningens pris. Vill du ändå uppmärksamma särskilt bra service, så är du välkommen att göra det direkt på plats. För dryck och skönhetsbehandlingar tillkommer ett obligatoriskt servicetillägg (18 %) som registreras på ditt Sea Pass-konto. Inför hemresan får du ett kuvert till hytten där din slutnota med servicetillägg och eventuella specialrestauranger är registrerade.

Faciliteter och aktiviteter varierar mellan fartygen.