^
  • Vad tycker våra kunder?

Vad tycker våra kunder?

Här kan du läsa om vad våra kunder som redan rest med oss tycker om sin upplevelse, både innan, under och efter resan.

Vi finns också på Trustpilot där vi har betyget 9,2 av 10. Klicka på symbolen och läs mer! 

----

Vi hade återigen en fantastisk resa Down under. Alla flyg, boenden, turer, hyrbilar m.m. fungerade perfekt. Platserna vi bodde på i både Australien och Nya Zeeland var toppen.Vi hade också turen att få se bland annat näbbdjur, kiwi och äggläggande sköldpadda i sin rätta miljö.Stort tack till dig och My Planet för jättefin planering och service. Detta var femte resan vi bokat via er - kanske kan det bli fler.

Med vänliga hälsningar
Birgitta och Lars-Ove Eriksson

----

Hej Fredrik, Ett jättestort tack för den perfekta ”jordenruntresan”! Mycket tack vara dina kloka råd och förslag samt en ”perfekt” bokning blev vår jordenruntresa ett minne för livet! Alla bokningar, referensnummer och voucher klaffade 100 %. Inget strul någon stans! Vi är klart nöjda med dina bokningar av flyg, hotell, hyrbilar, tåg, färja och helikopter. Tack för ditt professionella stöd.
 
Bästa resehälsningar
Calle och Margit Leinar

----

Ville bara tacka för en grymt bra ordnad resa till Whistler. Allt flöt perfekt, hade 2 kanon veckor trots blandat väder. Vi åkte med er vecka 3 och 4.

Robert, Hasse, Micke

----

Vi kom igår hem från en jättefin resa till Nya Zeeland och Australien. Allt fungerade perfekt och enligt våra önskemål från Hotell till bil etc. Före resan svarade du också på alla frågor och gav oss bra information. Ett stort tack och vi kommer gärna att kontakta dig en annan gång när vi skall göra liknande resor.
 
Hälsningar
Bernt

----

Hej,

Jag och Uffe kom hem i torsdags från en fantastisk resa. Konstaterar att My Planet och framförallt Camilla gjort allt toppenbra! Allt gick smidigt och jag har öst beröm på vår blogg om er till våra anhöriga och vänner. Vi kommer att använda er igen.

Stort tack från 
Ulf Andersson och Märta Balatoni