Frida3.jpg

Frida - Guest Relation & Marketing

Expert på Sydafrika, Nya Zeeland & Australien
Ett antal resor backpackandes runt världen ledde till slut fram till flera år som säljare av MyPlanets fantastiska resor. Efter en tids ledighet för studier har jag de senaste åren istället jobbat med marknadsföring, produkter och kundvård.

Att resa är för mig ett sätt att alltid fortsätta utvecklas. Att få besöka nya platser, andas in nya lukter och få chans att möta nya människor och kulturer. För att inte tala om att uppleva natur och djurliv man bara sett på TV. Jag har besökt samtliga av MyPlanets länder och alla har de sin unika charm och uppsjö av spännande saker att se och göra. Det är också länder som man bara vill besöka om och om igen då man omöjligt kan få med allt på en enda resa.

Att köra bil mellan nationalparkerna i västra USA, åka på safari i Sydafrika, vandra på en glaciär i Nya Zeeland eller se soluppgången vid Uluru i Australien, det är några av mina höjdpunkter!

Mitt hjärta klappar dock lite extra för Sydafrika som jag tycker har allt och lite till att erbjuda. Safari med Big 5, storslagna vyer av hav som möts, vidder som breder ut sig i oändlighet och vin och mat to die for…allt till ett oslagbart lågt pris!

På min senaste resa till Sydafrika besökte jag också Mauritius för första gången. Vilka stränder, vilket vatten, vilka färger…jag blev tagen med storm! Rekommenderar varmt en resa hit, antingen i kombination med äventyr i Sydafrika eller som avkopplande sol och bad semester med partner eller familj. Det är mitt hetaste restips just nu och är inte omöjligt även dit min nästa resa går!

Mitt bästa reseminne:

Det måste bli min första safari ändå. Att se ett lejon i det vilda för första gången...och då på tre meters avstånd (!!) är en upplevelse jag aldrig kommer att glömma och ett minne jag bär med mig för alltid. Otroligt häftigt!

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.

Boka tryggt med MyPlanet

När du kontaktar oss på MyPlanet lyssnar vi på dina önskemål samtidigt som vi delar med oss av våra tips och erfarenheter. Tillsammans skräddarsyr vi sedan din drömresa!
1.png

Expertis

Vi har skräddarsytt resor i över 50 år. Med erfarenhet kommer kunskap som vi delar med oss av till dig vid planeringen.

2.png

Kunskap om resmålet

Vi erbjuder endast resor till platser vi vet är säkra och som UD inte avråder från att resa till.

3.png

Trygga samarbeten

Vi ser till att våra partners har din säkerhet och hälsa som högsta prioritet.

4.png

Privata alternativ

Vi hjälper dig att hitta boende och upplevelser med möjlighet till att hålla avstånd.

5.png

Hälsa & Säkerhet

Alla våra partners har accepterat vår policy kring hälsa och säkerhet.