0775-888 088 FÅ OFFERT

Mauritius: La Pirogue

Res till underbara Mauritius och bo på västkusten på charmiga La Pirogue, som erbjuder en perfekt kombination av avslappnad lyx, romantik och mauritisk autenticitet.

Mauritius: La Pirogue 

La Pirogue ligger i ett vackert tropiskt område nära staden Flic En Flac på Mauritius västkust. Resorten erbjuder en unik blandning av lyx och autentisk mauritisk charm. Här finns ett spännande utbud av aktiviteter för hela familjen, men samtidigt tilltalar de mysiga omgivningarna par som vill ha en romantisk semester. Den underbara kilometerlånga vita sandstranden som är känd som en av Mauritius bästa, sträcker sig längs resortens grönområden med utsikt och direkt tillgång till den azurblå Indiska oceanen.

Inspirerad av en fiskeby

På La Pirogue bor du rymliga bungalower med halmtak, paviljonger eller sviter som ligger utspridda på resorten, antingen precis vid stranden eller avskilt i en frodig trädgård fylld med palmer. De charmiga rummen utstrålar traditionell mauritisk charm med livfulla färger och massor av lokala konsthantverk.

Spa och aktiviteter

La Pirogue erbjuder så många som tre fantastiska pooler, en mängd roliga familjeaktiviteter och separata klubbar för barn och ungdomar. Det välkända Cinq Mondes Spa ligger i trädgårdsområdet mellan La Pirogue och systerorten Sugar Beach. Förutom underbara och avkopplande spabehandlingar kan du även skämma bort din kropp i det varma vattnet i hamamet, som är det enda på Mauritius. För golfälskare är La Pirogue även ett självklart val med gratis och obegränsad greenfee på två fantastiska golfbanor: 18-håls Tamarina Golf Club, designad av Rodney Wright, och den världsberömda Ile aux Cerfs, designad av Bernhard Langer.

Ett njutningsfullt och varierat kök

På La Pirogue prioriteras lokala råvaror och globala smakupplevelser. I de sex underbara restaurangerna och barerna väntar stora smakupplevelser från morgon till kväll. De skickliga kockarna kombinerar de färskaste råvarorna och förvandlar dem till gastronomiska upplevelser som sträcker sig från autentiska, lokala rätter till gatumat och läckra internationella rätter från hela världen.

En tropisk upplevelse för alla

Om du letar efter en avslappnad semester på en charmig och autentisk resort som tilltalar både familjer och par, är La Pirogue ett självklart val som är svårt att missa.