Resor till Centralamerika med MyPlanet

Resor till Centralamerika

Vi skräddarsyr resor till Centralamerika utformade helt efter dina intressen, önskemål och budget. Kontakta oss så hjälper vi dig med din drömresa!

Litet med stora upplevelser

Även om Centralamerika bara är en tunn landremsa flankerad av ceruliska hav, utlovar en resa till regionen variation som på en hel kontinent. Vulkaniska berg och tropiska regnskogar med exotiska vilda djur ligger bredvid fantastiska stränder som erbjuder upp till fantastiska marina äventyr. Utöver naturen och det vilda finns Maya-arkitektoniska platser och städer med kullerstensgator och kolonial arkitektur. Dessutom kan du utforska traditionella marknader, inhemska kulturer och ett fantastiskt fusionkök för en känslofylld upplevelse av regionen som går långt utöver vad du kan ha på din önskelista.

Unik mångfald

Det viktigaste för resenären är den biologiska mångfalden i denna region. Costa Rica ensam har cirka 13 630 olika växt- och djurarter. Observera sloths, tukaner och gigantiska sköldpaddor i nationalparker som Monteverde Cloud Forest Biological Reserve eller Tortuguero National Park. Fantastiskt marint vattenliv finns längs de centralamerikanska kustlinjerna, med Belize's Barrier Reef som ett verkligt wonderland under vattnet.

Djur- och natur

Fånga den enorma naturskönheten i Centralamerika genom att resa till dess underbara parker: kalkstensgrottorna och grottorna i Blue Hole National Park eller Mountain Pine Ridge Forest i Belize; kratersjön och höglandet i Atitlan, Guatemala; eller Arenal Volcano-området i Costa Rica. När du reser till denna landtunga kommer ditt sinne garanterat bli överväldigat.

Våra destinationer i Centralamerika

Resor till Costa Rica

Resor till Costa Rica

En resa till Costa Rica bjuder dig på hänförande natur och en mängd äventyrsaktiviteter, ett rikt djurliv och underbara stränder - "pura...

Resor till Costa Rica

Resor till Costa Rica

En resa till Costa Rica bjuder dig på hänförande natur och en mängd äventyrsaktiviteter, ett rikt djurliv och underbara stränder - "pura...

Boka tryggt med MyPlanet

När du kontaktar oss på MyPlanet lyssnar vi på dina önskemål samtidigt som vi delar med oss av våra tips och erfarenheter. Tillsammans skräddarsyr vi sedan din drömresa!
1.png

Expertis

Vi har skräddarsytt resor i över 50 år. Med erfarenhet kommer kunskap som vi delar med oss av till dig vid planeringen.

2.png

Kunskap om resmålet

Vi erbjuder endast resor till platser vi vet är säkra och som UD inte avråder från att resa till.

3.png

Trygga samarbeten

Vi ser till att våra partners har din säkerhet och hälsa som högsta prioritet.

4.png

Privata alternativ

Vi hjälper dig att hitta boende och upplevelser med möjlighet till att hålla avstånd.

5.png

Hälsa & Säkerhet

Alla våra partners har accepterat vår policy kring hälsa och säkerhet.