0775-888 088 FÅ OFFERT
Argentina: Landskap och traditioner i norr

Destinationer

MyPlanets värld

Från spännande safari till romantiska paradisöar, vår destinationskunskap, höga servicenivå och vårt unika utbud ger dig de ultimata resealternativen.

En gång i livet drömmer de flesta resenärer om att uppleva något utöver det vanliga. Du kanske vill resa till det vilda – följa de migrerande djuren med världens bästa spårare och guider i Afrika. Du kanske gillar att äta frukost på en avlägsen sandbank med det azurblå Indiska oceanen som långsamt sköljer över dina fötter eller storögt stirrar på det spektakulära fågellivet i Costa Ricas magnifika regnskog.

Du kanske föredrar att följa antika vägar till otroliga UNESCO-listade platser så som i Machu Picchus dimhöljda höjder, omfamna nutida kulturer i futuristiska städer som Tokyo, eller långsamt flyta utmed Amazonas i Brasilien. Ge dig ut i ingenmansland förbi gamla glaciärer och isflak i Antarktis. Upptäck magin och romantiken i vit marmor på Taj Mahal i Indien. Segla ut till Asiens spektakulära öar och träffa världens sista kvarvarande drakar, eller gå bland hotade noshörningar i den afrikanska naturen. Vad du än vill göra är vår förtrollande värld till hands. Res med oss ​​till över 45 imponerande destinationer på sju kontinenter.

Upptäck vår spännande värld

Nyhetsbrev

Registrera dig för nyhetsbrev. Du kan alltid återkalla din registrering.

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag – helt kostnadsfritt.

Beställ Här