Resor till Europa

Resor till Europa

Vi erbjuder resor till Europa utformade helt efter dina intressen, önskemål och budget. Kontakta oss så hjälper vi dig med din drömresa!

Nära men långt borta

Ibland får du en törst efter äventyr, en längtan efter nya världar. Och ändå vill du inte bege dig till fjärran länder. Det skulle passa bäst att vara geografiskt nära, men ändå långt borta från vardagen. Vi uppfyller nu denna önskan! Upplev magiska stunder och återupptäck det bekanta - på en semester i Europa med MyPlanet.

Planerad med stort fokus på detaljer, perfekt organiserad och smart kombinerad - så att du inte missar en enda höjdpunkt, men alltid har tid att pausa och njuta. Bäst av allt, din destination är bara en kort flyg - eller tågresa bort.

Kultur, äventyr och avkoppling

Se fram emot den perfekta blandningen av kultur och natur, äventyr och avkoppling. Beundra historiska platser, fascinerande landskap och de viktigaste av UNESCO:s världsarv. Du kommer att bli förvånad över allt som går att se och uppleva i Europa.

Unik mångfald 

I Grekland kommer du att förtrollas av pittoreska vikar, flytande kloster och en rik historia. Slovenien lockar med berg, sjöar och utmärkt vin medan Kroatien bjuder på flödande vattenfall, romerska ruiner och över 6000 kilometer kust. Över väsande gejsrar, varma källor och dundrande vattenfall lyser norrskenet med ett magiskt färgspel på den isländska natthimlen. I Italien möter historisk storhet en nutid full av nöjen och i Portugal väntar frestande kulinariska läckerheter tillsammans med hav, vulkanlandskap och vingårdar.

 

Våra destinationer i Europa

Resor till Island

Resor till Island

Landet skapat av is och eld bjuder dig på unik och hänförande natur med vulkaner och glaciärer, bad i geotermiska pooler samt kända Game of...

Resor till Island

Resor till Island

Landet skapat av is och eld bjuder dig på unik och hänförande natur med vulkaner och glaciärer, bad i geotermiska pooler samt kända Game of...

Boka tryggt med MyPlanet

När du kontaktar oss på MyPlanet lyssnar vi på dina önskemål samtidigt som vi delar med oss av våra tips och erfarenheter. Tillsammans skräddarsyr vi sedan din drömresa!
1.png

Expertis

Vi har skräddarsytt resor i över 50 år. Med erfarenhet kommer kunskap som vi delar med oss av till dig vid planeringen.

2.png

Kunskap om resmålet

Vi erbjuder endast resor till platser vi vet är säkra och som UD inte avråder från att resa till.

3.png

Trygga samarbeten

Vi ser till att våra partners har din säkerhet och hälsa som högsta prioritet.

4.png

Privata alternativ

Vi hjälper dig att hitta boende och upplevelser med möjlighet till att hålla avstånd.

5.png

Hälsa & Säkerhet

Alla våra partners har accepterat vår policy kring hälsa och säkerhet.