Resor till Japan

Resor till Japan

Res till landet som är unikt för så mycket och som lockar med sin körsbärsblomning, te-ceremonier och Tokyos stora reklamskyltar.

Körsbärsblomning

Japan är världsberömt för sin vackra körsbärsblomning under våren, de flammande orange och röda bladverken på hösten, de heta och ångande källorna på Mount Fuji och många andra konstiga och vackra saker att både se och göra.

Geishor i Kyoto och shopping i Shinjuku

En semester i Japan upphör aldrig att överraska och erbjuder en imponerande smältdegel av kultur, natur och historia som skulle tillfredsställa även de mest kräsna Japan-entusiasterna. Du färdas snabbt genom det ständigt föränderliga landskapet när du åker med ett Shinkansen (höghastighetståg) och utforskar de allra mest populära japanska sevärdheterna. Se geishorna i Kyoto, bevittna en fascinerande japansk teceremoni, omge dig med berömd japansk arkitektur som Nijo Castle och Kiyomizu Temple, ta en promenad genom Peace Memorial Park i Hiroshima och shoppa tills du stupar på neon upplysta gator i Shinjuku. Oavsett om du letar efter en romantisk flykt fylld av njutning, ett kulturellt äventyr full av historia eller en rolig familjesemester, kommer en japansk semester inte att göra någon besviken.  

Tokyo och Mount Fuji

För otroliga fotomöjligheter och magiska stunder kan du ta en båttur på Lake Ashi för att se Mount Fujis vackra snöklädda toppar. På en dagsutflykt till Jigokudani Monkey Park kan du se de söta snöaporna bada i de varma källorna som finns här. Om du är mer av en stadsmänniska så njuter du kanske bara av Tokyos neonskyltar, många fantastiska sushiställen och stora varuhus. För att uppleva det lite mer udda japanska rekommenderas ett besök på Robot Restaurant i Tokyo där deras neonlasershow med robotar, animationer, samurai och galen teknomusik är något utöver det vanliga!

En resa till Japan är överfull av upplevelser de flesta har på sin ’bucket list’. Våra resespecialister hjälper dig att planera ett japanskt semesterpaket som innehåller det allra bästa av Japans berusande kultur och magiska landskap.

Prata Japan med oss

Ring 0775-888088 och prata magiska resor till Japan med oss! 

Reseförslag

Välj destination och hitta exempel på resrutter du kan göra. Samtliga reseförslag är endast exempel och kan skräddarsys helt enligt dina önskemål gällande destinationer, antal dagar och upplevelser.
Japan helt klassisk - Tokyo og Kyoto

Klassiska Japan - Tokyo och Kyoto

  • Storstaden Tokyo
  • Tempel, mat och kultur
  • Kjejsarstaden Kyoto

9 dagar från 28.100 kr

Vit sandstrand med palmer och turkost vatten, Cook

Jorden runt - Japan, Nya Zeeland, Cooköarna & USA

  • Storstad
  • Naturupplevelser
  • Sol & bad på Cooköarna

34 dagar från 46.800 kr

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.