Resor till Kenya med MyPlanet

Resor till Kenya

Vi skräddarsyr din resa till Kenya helt utformad efter dina önskemål och budget. Kontakta oss så hjälper vi dig med drömresan!

 

Kenya - när vildmarken kallar

Både från ovan och från marknivå är en resa genom Kenya full av inspirerande upplevelser. Sväva över Masai Mara i en varmluftsballong vid gryningen där utsikten tar andan ur dig. Där gazeller och springbockar betar på de enorma slätterna, där giraffer och elefanter tuggar i sig löv från akaciaträd. Och på väg till parken, glädjen att möta över en miljon rosa flamingor som äter och rusar genom vattnet i Lake Nakuru. Se de lyfta i V-formation mot en fantastisk azurblå himmel vilket ökar den fantastiska upplevelsen.

Unik safari

I slutet av dagen, efter en guidad bush walk genom Tsavo, en av Kenyas största nationalparker, återvänder du till din lodge av högsta standard med lyx och komfort i det vilda. På MyPlanet Resor vet vi mer än en sak eller två om komfort. Du kan lita på att en av våra resekonsulter tar fram en resplan som innehåller antingen högintensiv safari eller en lågmäld mer intim safariupplevelse. Eller båda. Kenyas skyddade nationalparker och samhällsdrivna skyddsområden garanterar att du kommer att bevittna ett stort antal vilda djur. De som reser under gnuernas stora vandringar kommer få en speciell och unik upplevelse. Kenyas skinande landskap och olika terräng kommer aldrig göra dig besviken - kanske får du en glimt av Mount Kenyas spetsiga topp genom morgondimman. Avsluta gärna din Kenya-semester med några dagar nära Mombasa på en strand med vit sand och turkosblått vatten och en spa-behandling eller två.

Prata Kenya med oss

Ring 0775-888088 och prata drömresor till Kenya med oss! 

Få en gratis offert

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.