^
  • Kryssningar

    På en kryssning får du uppleva nya platser och spännande aktiviteter blandat med sol, bad och avkoppling

Kryssningar

Tänk dig att komma till en ny plats och få uppleva nya saker varje dag, men att bara behöva packa upp väskan en gång. Det är vad som väntar dig på en kryssning. Oavsett om du reser som familj och vill ha fart och fläkt eller som par och söker mer lugn och ro finns det ett fartyg som passar dina intressen. Gemensamt för de allra flesta som åker på kryssning är dock att upplevelsen överträffar förväntningarna då dagens kryssningsfartyg är som en hel värld i sig själva.

 

Åker du som familj och väljer ett fartyg med mycket aktiviteter har du alltifrån badpark, biopalats och lekland till shoppingcenter, teatrar och lyxrestauranger på ett och samma ställe. Att det finns kryssningar som erbjuder så mycket för alla olika åldrar gör det till den perfekta resformen för familjer. Barnen har fullt med aktiviteter och träffar kompisar att vara med medan mamma och pappa kan slappna av och ta det lugnt vid poolen.

Reser du som par och har önskemål om en lite lugnare miljö mer anpassad efter vuxna intressen och med fokus på god mat och dryck samt bra service, finns det fartyg som erbjuder just detta. Tillsammans med spännande stopp på exotiska platser är det bäddat för en semester att minnas!

MyPlanet erbjuder kryssningar till allt från exotiska Karibien, spektakulära Alaska eller Hawaiis spännande öar. Även kortare kryssningar i Australien till Stora Barriärrevets färgstarka koraller. Alla kryssningar går självklart att kombinera med våra övriga paket eller andra stopp på vägen.

Ring oss på 0775-888 088 så sätter vi ihop den perfekta kryssningsresan för just dig!

Reseförslag

Reseförslag