Resor till Maldiverna med myplanet resor

Resor till Maldiverna

Ett sant paradis med vackra, vita stränder, kristallklart vatten att snorkla och simma i. Här finns plats för både romantik och avkoppling. 

Snorkla bland neonfärgade fiskar

Välkommen på en resa till Maldiverna. En resa till Maldiverna är för många drömmen, vi förstår varför. Kritvita stränder, vajande palmer och turkosfärgat vatten är sinnebilden av en resa hit. Oavsett om du vill ha en romantisk parresa, familjeresa eller bara uppleva några av jordens vackraste öar så kan vi på MyPlanet ta fram just vilken ö du bör besöka. Termen tropiskt strandparadis myntades troligen med Maldiverna i åtanke då denna avskilda lilla oas i Indiska oceanen, sydväst om Indien och Sri Lanka, är lika hänförande under ytan som ovan den.

Under vattnet kilar en clownfisk förbi medan du fokuserar på ett stim med randiga frökenfiskar. En majestätisk rocka glider fram längs den sandiga havsbotten och en gul trumpetfisk försvinner bland korallerna i närheten. Att snorkla bland en massa neonfärgade fiskar är absolut en upplevelse för livet!

Turkos laguner och paradisstränder

Turkos eller akvamarin, ceolinblått eller azurblå: oavsett är blå den dominerande färgen på denna skärgård med 1190 öar. Privata resorts ligger utspridda på över 80 öar, vilket ger dig ett urval av olika sorters boende: eco friendly, familjevänliga eller de med lyx i överflöd som endast går att nå med sjöflygplan. MyPlanets resespecialister känner till godbitarna de olika alternativen bjuder på och förstår hur mycket semestern betyder för dig. Vi tar reda på dina önskemål och ger dig de mest eftertraktade hotellrummen, oavsett om det är en vattenvilla över en kristallklar lagun eller en bungalow i en prunkande trädgård. 

Aktiviteter och det lokala Maldiverna

Självklart handlar det mesta om avkoppling och att njuta av sol och värme, bad i turkos laguner och att strosa längs vackra stränder, men för den som vill finns också chans att få uppleva en annan del av Maldiverna. På en dagsutflykt till Maafushi-öns färgglada hus och butiker eller till marknaden i huvudstaden Malé kan du få en känsla av det lokala maldiviska livet bortom din resort. Och vill man vara aktiv erbjuds vattensporter som jetski, snorkling, dykning och paddling. Efter en aktiv dag rekommenderas ett besök på resortens spa för lite välförtjänt behandling och avkoppling.

Prata Maldiverna med oss

Ring 0775-888088 och prata drömresor till Maldiverna med oss! 

Reseförslag

Välj destination och hitta exempel på resrutter du kan göra. Samtliga reseförslag är endast exempel och kan skräddarsys helt enligt dina önskemål gällande destinationer, antal dagar och upplevelser.
Resa till Maldiverna Oblu Select at Sangeli

Resa Maldiverna Oblu Select Sangeli

  • All inclusive resort
  • För par och familjer
  • Fantastiska stränder

9 dagar från 36.900 kr

Resa Maldiverna Kuredu Resort

Resa Maldiverna Kuredu Resort

  • Större ö med fin resort
  • Fint husrev med snorkling
  • Passar även barnfamiljer

9 dagar från 26.300 kr

Få en gratis offert

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.