Rejser til Namibia

Resor till Namibia

Hem åt världens äldsta öken, otroliga klippformationer och oändliga grässlätter är Namibia ett land med otroliga kontraster och färger.

Fotografens dröm

Beläget i sydvästra Afrika är Namibia känd för sina kontraster i landskapet och rika djurliv. Det är inte bara en fotografs drömdestination, utan även ett land som bjuder på oförglömliga äventyr och naturupplevelser. Här reser man enkelt runt tack vare den välutvecklad infrastrukturen, och besöker imponerande landområden och intressanta städer. Besökare kan exempelvis utforska huvudstaden Windhoek, samt den vackra kuststaden Swakopmund. Staden har tyska anor vilket återspeglas i dess arkitektur, kultur och de årliga Oktoberfesterna. Man får även uppleva det namibiska folkets värme och vänlighet. Det sägs att när du har varit i landet och upplevt dess gästfrihet och den namibiska solen så kommer du att återvända dit.

 

Färgstarka naturupplevelser

Som ett av de första länderna i världen att inkludera miljöskydd och arbeta med hållbarhetsfrågor erbjuder Namibia naturupplevelser utöver det vanliga. Vandra genom imponerande Fish River Canyon, upplev safari i Etosha National Park med sitt stora artrikedom och fotografera Kalahariöknens färgstarka sanddyner. Upptäck naturligtvis även den vidsträckta Namiböknen som sträcker sig över 2 000 km längs Atlantkusten. Här kan du klättra upp för mäktiga Dune 45 vid Sossusvlei för en spektakulär panoramautsikt.

 

Etosha National Park

Etosha National Park är en av Afrikas största nationalparker. Känd för sina förstklassiga safariturer och varierande vegetation kan man här uppleva både betande elefanter, noshörningar, zebror och giraffer. Som hem åt de stora kattdjuren finns det även chans att få se en fängslande jakt. I hjärtat av parken finner man Etosha Pan, som efter regnsäsong skapar en perfekt livsmiljö för djurlivet.

Prata Namibia med oss

Ring 0775-888088 och prata spännande resor till Namibia med oss! 

Reseförslag

Välj destination och hitta exempel på resrutter du kan göra. Samtliga reseförslag är endast exempel och kan skräddarsys helt enligt dina önskemål gällande destinationer, antal dagar och upplevelser.
Det skjulte skatter i nordlige namibia

Äventyr i norra Namibia

  • Röda sanddynor och oaser
  • Spännande safaris
  • Historia & kultur
     

12 dagar från 67.800 kr

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.