0775-888 088 FÅ OFFERT
panorama af enorme Ayers Rock monolit fra Talinguru Nyakunytjaku solopgang udsigt område i Uluru-Kata Tjuta National Park, Australien, Northern Territory

Safari i den röda öknen

Den danska familjen Nielsen, som består av pappa, mamma och två barn, har spenderat tre veckor i Australien och kommit hem med många gemensamma upplevelser. Vi har sagt ”På safari i den röda öknen” till varje familjemedlem och fick därefter fyra olika beskrivningar...

Bli inspirerad av artikeln och läs mer om MyPlanets resor till Australien, samt våra resor och utflykter till Ayers Rock/Uluru!

Frederik, 15 år:

För mig är safarin resans höjdpunkt. Tre dagars intensiv resa genom det inre Australiens sevärdheter. På turen besökte vi bl.a. Uluru, Kings Canyon och andra fascinerande platser. 

Det som var speciellt med den här resan var också humöret och stämningen, det var alltid ett samtal igång och det blev aldrig tråkigt. Vi hade tur och kom i en skandinavisk buss bestående av vår lilla familj, två danska tjejer, en norsk familj och två svenskar. Det fanns dessutom tre guider, och framförallt två av dem var något utöver det vanliga. 

Framförallt Bob ska nämnas. För att skapa en snabb bild av honom så var han en festlig, rödhårig kille med Manchester United-tatuering. Han var typen som inte kände till betydelsen av det engelska ordet ”quiet”, och han var alltid redo att hoppa och springa runt. Det ska han få ros för, även om jag har en känsla av att de äldre medlemmarna av sällskapet inte uppskattade det riktigt lika mycket. 

Den andra guiden var den otroligt pålästa Scott. Han kunde också komma med snabba kommentarer, men hade samtidigt en fantastisk kunskap till området och dess historia. Scott hade inte heller något emot att berätta historier om sin tid som rodeoclown eller som busschaufför. 

Men turerna ut i den australiensiska outbacken var det som var mest fantastiskt. Ögonblicket då vi klev ut ur bussen, ut i den stekande solen framför Uluru, det var otroligt. Man kände sig så liten och obetydligt i jämförelse med den stora naturskapta stenen. Det är en upplevelse som alltid kommer finnas inpräntad i mitt minne som något helt fantastiskt, och som jag väldigt gärna vill uppleva igen. Promenaden runt stenen var lång, men jag hade ändå inte velat vara utan den då den var med till att ge oss ett intryck av hur stor den faktiskt är. 

Om det finns något som lever upp till upplevelsen av Uluru är det helt klart turen till Kings Canyon, som också var helt obeskrivlig. Vi åkte dit på morgonen för att undgå de absolut varmaste timmarna, vilket jag tror var bra då det var jättevarmt redan då. Värmen påverkar dock inte det faktum att det var helt fantastiskt. Att gå längs kanten var faktiskt väldigt skrämmande. Man gick med en skräckblandad förtjusning. Rädsla för att trilla ned såklart, och förtjusning då känslan av att gå på en sådan plats var något helt speciellt. Det var en känsla av att det är något man bara kommer få uppleva ett få antal gånger i livet. 

Helle, 40 år:

Man ska definitivt gå upp tidigt om man ska delta i en safaritur ”In the outback of Australia”. Den 26 december kl. 06.00 blev vi hämtade på vårt hotell i Alice Springs. I minibussen satt redan en familj, där mamman presenterade sig som Anne from Norway. Lite senare gick Sarah and Mette from Denmark på, och till sist kom Bertil and Lynn from Sweden. Tillsammans med vår lilla familj på fyra från Herning var vi nu ett litet skandinaviskt sällskap på 12 personer, som skulle spendera de kommande tre dagarna tillsammans med guiden, chauffören Scott samt kocken Bob. 

Första stoppet var på Ayers Rock Resort, där vi skulle övernatta den första natten. Väldigt fina ”tälthyddor” med säng och fläkt i taket. Efter lunchen körde vi till Kata Tjuta där vi fick en intressant föreläsning om hur dessa klippor och Uluru skapades för ca 250 miljoner år sedan. En väldigt varm vandring in mellan klipporna gav oss det första intrycket av värmens styrka här på eftermiddagen. Ett besök på det vackra Cultural Center vid Uluru gav oss en fin inblick i ursprungsbefolkningens tro och heliga verk. Vi började bli redo för besöket vid själva stenen, och det första besöket var naturligtvis ”Sunset at Uluru” med champagne och snacks. Vi var inte ensamma vid stenen! Efteråt var det dags för kvälls-mys med lägereld och pratstunder i tältlägret, men tidigt i säng då det nästa morgon var ”Sunrise at Uluru” som stod på programmet. 

Ännu en gång var det en stor mängd turister, samtidigt som solen var på väg upp och stenen fick sin välkända, röda färg. Vi stod nu inför ett dilemma – skulle vi klättra upp på stenen, trots alla de skyltar som fanns om att man skulle låta bli och därmed respektera de inföddas helgedom? Vi var väldigt sugna på klättringsturen och hade egentligen bestämt oss för att göra det, när beslutet togs åt oss. Pga. värmen – 36 grader – och stark vind hade man stängt av. Därför blev det istället en promenad på ca 9,3 km runt stenen.

Efter lunchen packades bussen och vi körde vidare mot Kings Canyon Campsite, där vi skulle övernatta till nästa dag. En camping med samma höga standard som natten före, och efter en lång körtur (zzz) var det skönt med ett dopp i poolen. Mera mys men alla var trötta, och nästa morgon bar det av mot Kings Canyon kl. 05.30. Vi hade nu börjat förstå vikten av att börja tidigt när det var fysisk aktivitet inblandad. Klättringsturen upp till Kings Canyon började ganska hårt även om det näst intill var trappor upp, men det var många! När man väl kommer upp får man valuta för pengarna. Naturen var storslagen, det ena ”wow” efter det andra. Längst in träder man in i Garden of Eden, och vi kunde definitivt förstå varför platsen hade fått sitt namn. Tre timmar senare var vi tillbaka på utgångspunkten och efter en lätt lunch gick turen tillbaka till Alice Springs. Vi hade frågesport och sov i bussen, och vi bestämde oss för att ses och äta kvällsmat tillsammans. 

Caroline, 11 år:

Sammanfattningsvis så tycker jag att det var bra att vi åkte på safari-turen. Det var framförallt väldigt bra reseledare. Han som följde med ut (Scott) och berättade om de olika platserna var bra, för att han visste så mycket. Kocken var också jättebra. Bobby. Han var bra på att laga mat men han var också väldigt rolig, så det var ett plus att ha honom med på turen. 

Det var jättefint när man gick längs med Kings Canyon, och så var det roligt också! Jag tycker att det var många bra saker vi såg. Men enligt mig så var det ett minus att vi skulle gå upp kl. 04.00 en morgon för att se Uluru ändra färg – från brun till brun! Jag tycker också att det var synd att vi inte kunde klättra upp på Uluru. Men det var ju ingens fel, det var helt enkelt för varmt den dagen. I det stora hela tycker jag helt klart att det var värt at åka på turen, trots några små minus, och jag skulle varmt rekommendera den till andra! Det var i alla fall bland det absolut bästa på hela vår Australien-resa. 

Alex, 47 år:

Den 25 december på australiensarnas julafton lämnar vi Perth och åker till Alice Springs. Vi är inte många varken på flyget, hotellet eller i staden på kvällen. Australiensarna firar jul, så vi upplever Alice utan så mycket som pågår runt omkring. I 35 graders värme hittar vi ett matställe som liknar en grill-bar, och vi får oss en kall julöl innan vi kryper till kojs. Nästa morgon blir vi hämtade av vår safari-bil, och därefter väntar tre dagar vid Uluru. Spänningen är stor. Vad kan vi förvänta oss? Vi ska sova i tält, vi ska tillbaka till det ursprungliga och vi ska vara tillsammans med en grupp främmande människor. Svettas tillsammans. Uppleva tillsammans. Men kvällen före är nog den största spänningen omkring huruvida denna varma stad verkligen har en buss som kommer och hämtar oss kl. 06.00 nästa dag.

Vi går upp kl. 05.00. Allt är lugn och rofyllt. Vi kan inte få frukost, så vi äter lite bröd och kex. Vi kan inte heller komma ut från hotellet, allting är låst och det finns ingen personal. Spännande start på dagen. Men vi lyckas bryta oss ut från hotellet och lämnar en lapp på våra kvarlämnade resväskor som placeras i den obemannade receptionen. Därefter sätter vi oss och väntar på bussen. Det är redan varmt, och jag svettas nog lite extra när klockan passerar kvart över sex. Men som tur är ser vi plötsligt hur en minibuss dyker upp. Det första livstecknet vi ser den här morgonen.

Det är rätt buss och tre pigga reseledare och en familj på fyra sitter redan i bussen, redo för lika stora upplevelser som vi. Vi presenterar oss, och fantastiskt nog visar det sig att det är en trevlig, norsk familj vi ska ut i naturen med. Därefter kommer fyra personer till– två unga, danska tjejer och en svensk pappa som reser med sin dotter. Otroligt! Ett resesällskap djupt inne i Australien bestående av 12 personer från Norden. Vi tycker att det är ett bra sällskap, vilket våra reseledare inte riktigt håller med om då vi pratar skandinaviska med varandra. 

Kata Tjuta, Uluru och Kings Canyon är toppen av en på många sätt otroligt upplevelserik tur. Guidekockens trollerier med maten, de trevliga tältplatserna, allsången, kortspelen, rövarhistorierna tillsammans med påfyllningen av ny kunskap, myter och anekdoter från en eminent berättande reseledare var också stora upplevelser. Djurlivet med kameler, dingos och känguruer var fascinerande, precis som att värmen inne i det australiensiska sommarlandet var en enastående upplevelse. Man förstår verkligen vilken betydelse vattnet har för arternas överlevnad. 

Men den största upplevelsen är det intensiva mötet med naturen. Som tur är upplever vi en dag, med start kl. 04.00 på morgonen, hur Australien vaknar. Stillheten som bryts av våra trampande kängor som möter de varma stenarna i vår klättrande kamp uppför det natursköna Kings Canyon. Enbart utrustade med vatten, en kamera och en inspirerande biologistuderande från Sydney möter vi ur-naturen. Vi böjer oss för storheten. För omedelbarheten. För naturligheten. Vi hittar vår egna, lilla plats i naturen och ödmjukt kravlar vi runt för att suga i oss alla intryck. Hela vägen ut till kanten, och med lusten till att också gå på de förbjudna platserna. Men det blir dock bara till en liten flirt…

staff

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt.

BESTÄLL HÄR

Passande reseförslag

Klicka dig in till en mängd upplevelserika reseförslag som vi tror kan vara intressanta för dig att boka eller finna inspiration i.

Det kulinariska Australien

Roadtrip: Kulinariska Australien

 • Spännande Sydney och Newcastle
 • Utforska vinregionerna Yarra Valley och Barossa Valley
 • Mat, vin & strand i Västra Australien

17 dagar från 66.600 kr per person

Roadtrip: Australiens Coral Coast

Roadtrip: Australiens Coral Coast

 • Perth & vackra Rottnest Island
 • Kör längs Coral Coast stränder och kristallklara vatten
 • Upplev delfiner, sköldpaddor och Ningaloo Reef

13 dagar från 52.650 kr per person

Roadtrip: Ett kalejdoskop av norra Australien

Ett kalejdoskop av norra Australien

 • Darwin, Litchfield & Bamurru Plains
 • Port Douglas, regnskog & Lizard Island
 • Fantastiska upplevelser och boende

16 dagar från 107.100 kr per person

Queensland In Style

Queensland In Style

 • Unikt boende i regnskogen
 • Vackra Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree

14 dagar från 73.530 kr per person

Australien på sommarlovet

Australien på sommaren

 • Anpassad för svenska sommaren
 • Nationalparkerna vid Darwin
 • Sol & bad vid Stora Barriärrevet

18 dagar från 60.750 kr per person

Södra Australiens höjdpunkter

Södra Australiens höjdpunkter

 • Australiens unika djurliv
 • Spännande naturupplevelser
 • Vackra Great Ocean Road

23 dagar från 68.000 kr per person

Sydney, Rock and Reef - Resa till Australien

Sydney, Rock and Reef

 • Sydney & Blue Mountains
 • Uluru & outback
 • Regnskog & barriärrev i Queensland

16 dagar från 57.000 kr per person

Storstad, rev och strand

Storstad, rev och strand

 • Sydneys ikoner & kultur
 • Strand & regnskog i Queensland
 • Charmiga och härliga hotell

14 dagar från 53.000 kr per person

Hike and drive tasmanien

Hike and Drive på Tasmanien

 • Fantastisk natur på Tasmanien
 • Mat och vin i världsklass
 • Storstadsupplevelse i Sydney
   

16 dagar från 57.150 kr per person

Broome till Darwin i 4WD

Broome till Darwin i 4WD

 • Perth & Rottnest Island
 • Outbackäventyr i Kimberley & Kakadu NP
 • Unik natur och spännande djurliv

18 dagar från 68.850 kr per person

Australien från kust till kust

Australien från kust till kust

 • Perth, Adelaide, Sydney
 • Tågresa med Indian Pacific
 • Djur- & naturupplevelser

15 dagar från 71.550 kr per person

Den stora Australienresan

Den stora Australienresan

 • Den ultimata resan till Australien
 • Rev, outback, storstad, natur och djurliv
 • Flera guidade utflykter inkluderade

32 dagar från 89.910 kr per person

Australiens bästa - MyPlanet resor

Australiens bästa

 • Sydney och Stora Barriärrevet
 • Djurlivet på Kangaroo Island
 • Den röda öknen vid Uluru

21 dagar från 79.500 kr per person

queensland med bil

Queensland med bil

 • Brisbane till Cairns med bil
 • Fraser Island & Whitehaven
 • Snorkling på Stora Barriärrevet
   

17 dagar från 44.820 kr per person

Utflykter

Hitta spännande utflykter som du kan inspireras av eller boka in på din nästa resa.

NY - AUSTRALIEN - CAIRNS - LIZARD ISLAND 1

Lizard Island Resort

Lizard Island är nationalpark & så orörd den kan bli. Här finns en av Australiens bästa resorter.

Australien - Queensland - Lamington National Park - vandretur_3

Two Wonders in One

Upplev både regnskogen i Lamington samt världens största sandö Fraser Island.

Australien - victoria - Yarra Valley - luftballon 12_0.jpg

Ballongfärd

Turen går till The Tablelands, väster om Cairns. Njut av ballongflygning i 30 min över vackert landskapet.

Australien - Queensland - Brisbane - Flod - Solnedgang.jpg

Guidad cykeltur i Brisbane

Att uppleva Brisbane från cykelsadeln är verkligen att rekommendera.

AdobeStock_145696201.jpeg

Hamilton Island Reef View Hotel

Hamilton Island Reef View Hotel är ett 4 stjärnigt hotell med makalös utsikt över Whitsundays. Kampanjerbjudande!

Australien - Northern Territory - Alice Springs - Aboriginal 1.jpg

Uluru - kultur och solnedgång

Lär mer om aboriginsk kultur och se Uluru skifta färg i solnedgång på denna guidade halvdagstur.

cruise-reefworld-aerial1

Stora Barriärrevet från Hamilton Island

En hel dag till härliga Hardy Reef från Hamilton island med Cruise Whitsundays.

Australien - Queensland - Silky Oaks Lodge - Riverhouse_0

Silky Oaks Lodge

Silky Oaks Lodge ligger mitt i den vackra regnskogen i Daintree National Park.

qualia_Great-Barrier-Reef_Beach-House-Pool-cJason-Loucas.jpg

Qualia Resort Hamilton Island

Qualia ligger på Hamilton Island och är framröstad som en av världens bästa resorter.

Australien - New South Wales - Paperbark Camp - Deluxe (3)_0

Paperbark Camp

På Paperbark Camp bor du i lyxtält mitt ute i naturen i Jervis Bay ca 2 timmar söder om Sydney.

HamiltonIsland-room

Palm Bungalows Hamilton Island

Nyrenoverade Palm Bungalows Hamilton Island ligger vackert inbäddat i tropisk grönska.

lady elliot island beach 2

Lady Elliot Island Eco Resort

Lady Elliot Island har kanske den absolut bästa snorklingen av alla barriärrevsöar.

heron island new.jpg

Heron Island Resort

Upplev Heron Island som är en riktigt bra ö-resort direkt på Stora Barriärrevet.

beach-club-hamilton-island-room-view

Hamilton Island Beach Club

Hamilton Island Beach Club är en 4,5 stjärnig boutiqueresort som ligger i vackra Whitsundays.

NY - AUSTRALIEN - GREEN ISLAND 2_0

Green Island Resort

Strax utanför Cairns ligger Green Island. Njut av sol och bad på denna härliga resort.

NY - AUSTRALIEN - CAIRNS - TULLY

Forsränning på Tully River

Följ med på en äventyrlig dag med forsränning på Tully River mitt i regnskogen.

Australien - Vestaustralien - Pinnacles - 164910137

Dagstur till The Pinnacles

Upplev kalkstensformationerna The Pinnacles och åk 4WD på sanddynerna.

Australien - Tasmanien - Cradle Mountain National Park - Dove Lake (7)_0

Vandring i Cradle Mountains

Upplev vackra Cradle Mountains på Tasmaninen genom denna guidade vandringstur.

Australien - New South Wales - Hunter Valley - Vinmarker (2).jpg

Vintur Hunter Valley

Njut av heldagstur till vinområdet Hunter Valley norr om Sydney. Gott vin och god atmosfär!

Australiens dyreliv - unikt og bizart

På spaning efter vilda djur

Spana efter vilda djur i Australiens närmsta outback. Utforska bushlandskapet söder om Sydney.

Australien - New South Wales - Grand Pacific Drive.jpeg

Sydney till Melbourne med bil

Denna resa tar dig på en kör-själv tur längs den vackra kuststräckan mellan Sydney och Melbourne.

Australien - New South Wales - Blue Mountains 4_1

Vandring i Blue Mountains

Utforska Blue Mountains med guide och vandra, upplev djurlivet och se det spektakulära landskapet.

Australien - Sydney - bonza bike - cykel 2.jpeg

Upplev Sydney på cykel

Upplev Sydney på en guidad cykeltur och se stadens sevärdheter på ett annorlunda sätt.
 

Australien - Western Australia - Ningaloo Reef - Dyr - Whale Shark (2).jpg

Simma med valhajar

Simma med valhajar och kom helt nära världens största fisk vid Ningaloo Reef i västra Australien.

rejser til australien

Sydney Bonus Ticket

Få inträde till fyra av Sydneys största attraktioner samt en hamnrundtur med båt. Slipp dessutom köerna.

australien_-_northern_territory_-_kata_tjuta_-_temarejser.jpg

Soluppgång över Kata Tjuta

Upplev de vackra stenformationerna Kata Tjuta vid soluppgången och utforska området till fots. 

Australien - Northern Territory - uluru - sounds of silence.jpg

Sounds of Silence dinner

Upplev en BBQ-middag i solnegångens ljus omgiven av Australiens röda öken.

Australien - Sydney Harbour Cruise - Captain Cook Cruises4_0

Lunchkryssning i Sydneys hamn

Upplev operahuset och Sydney på vackrast tänkbara sätt - på en kryssning i hamnen.

Australien - Queensland - Noosa Everglades (Custom).jpg

Båttur i Noosa Everglades

Upplev de mindre kända våtmarkerna vid Noosa Heads med båt

Australien - Northern Territory - uluru - ayers rock 3

Se öknen vakna till liv

Att se öknen vakna till liv och Ayers Rock färgas av solstrålarna är fantastiskt.

Tåg i Australien

Tågresor i Australien

Res med tåg genom Australien. Bestäm själv hur länge och hur långt. MyPlanet har alternativen!

Australien - victoria - Phillip Island - pingviner 5

Phillip Island

Se den fantastiska pingvinparaden på Phillip Island strax utanför Melbourne.

Australien - New South Wales - Sydney - Taronga Zoo (2)

Övernatta på Sydneys Zoo

Övernatta som VIP gäst på Sydney Zoo och njut av sevärdheterna utanför öppningstid.

Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (2).jpg

Guidad tur i Operahuset

Ingen resa till Sydney utan att besöka Operahuset, och då helst på en guidad tur. 

Australien - victoria - Melbourne - central business district.jpg

Melbourne på cykel

Upplev Melbournes speciella stämning, vackra arkitektur och rika folkliv på en guidad cykeltur.

Australien - victoria - Melbourne - skyline 7

Melbournes gömda pärlor

Se områden i Melbourne som turister sällan kommer till med en lokal guide.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven beach 4 (Custom)

Whitehaven Beach med katamaran

Härlig segling från Airlie Beach till en av världens vackraste stränder, Whitehaven Beach.

Australien - Tasmanien - Cradle Mountain National Park (2).jpg

Tasmanien runt med bil

Denna tur är för er som vill ha friheten att uppleva Tasmaniens vackra natur i egen takt.

med jeep genom västra australien

Roadtrip Perth till Broome

Upplev Australiens västkust på detta äventyr med egen bil från Perth till Broome.

Australien - victoria - Great Ocean Road - de tolv apostle 1

Great Ocean Road i bil

Få hela fem dagar att spendera på en av Australiens mest spektakulära kuststräckor.

Luftfoto af Wineglass bay, Tasmanien, Australien

Kryssning Tasmanien

Följ med på en oförglömlig kryssning längs Tasmaniens vackra och avlägsna sydostkust.

panorama af enorme Ayers Rock monolit fra Talinguru Nyakunytjaku solopgang udsigt område i Uluru-Kata Tjuta National Park, Australien, Northern Territory

Ballongfärd över Alice Springs

En ballongfärd när solen är på väg upp över området runt Alice Springs med omnejd är magisk.

Australien - Queensland - great barrier reef - sandø - freedom krydstogt_0

Barriärrevet och Upolu Cay

Åk på en fantastisk dagsutflykt till vackra korallön Upolu Cay och yttre Upolu Reef på Stora Barrirärrevet.

Utforska Stora Barriärrevet

Dagstur till Stora Barriärrevet

Upplev sandön Michaelmas Cay på Stora Barriärrevet ombord på en lyxkatamaran. 

Australine - Queensland - Cairns - Kuranda Toget

Kuranda, Scenic Rail & Skyrail

Följ med på en härlig dagstur till regnskogen Kuranda med tåg och linbana.

Australien - Queensland - great barrier reef - Silversonic Nemo (6).jpeg

Silversonic Snorkelling

Härlig dagstur till Stora Barriärrevet med Quicksilver Connections och deras båt Silversonic.

Australien - New South Wales - Sydney - Skyline3_0

Guidad stadsrundtur i Sydney

Denna stadsrundtur tar dig till Sydneys största sevärdheter och ger en bra överblick över staden.

Australien - South Australia - Kangaroo Island - Dyr - Søløve (12).jpg

Kangaroo Island Adventure

Australiens bästa plats för att uppleva djurlivet på nära håll för den lite mer aktiva resenären.

australien_-_south_australia_-_gawler_ranges_-_saltslette_3.jpg

Från outbacken till havet

Upplev natur- och djurlivet i outbacken i Gawler Ranges och vid kusten Baird Bay.

Australien - victoria - Great Ocean Road - de tolv apostle 2_0

Great Ocean Road med guide

Underbar personlig guidad tur från Melbourne via Great Ocean Road & Great Western Plains.

FraserIsland_ANC_CrTEQ_136440.jpg

Fraser Island Adventure

Upplev världens största sandö med guide. Bo på en resort mitt på Fraser Island. Kampanjerbjudande!

Australien - South Australia - Flinders Ranges - Wilpena Pound (7)

Flinders Ranges med bil

Upplev Flinders Ranges, Wilpena Pound och vinområdet Clare Valley med bil på denna 4-dagarstur.

Australien - Queensland - Flames of the Forest - bord

Flames of the Forest

Detta är en alldeles speciell middag djupt inne i regnskogen. 7-rätter med Australienska specialiteter.

Field of Light Uluru - Landscape.jpeg

Field of Lights i soluppgång

Se den fantastiska ljusinstallationen Field of Lights samt Uluru och The Olgas i soluppgång.

Cruise Whitsundays Great Barrier Reef - snorkelling area

En dag på Stora Barriärrevet

Njut av en dag på Reefworld på Stora Barriärrevet där du kan snorkla och lära dig mer om revet. 

Australien - Western Australia - Perth - Skyline.jpg

Perth och Margaret River i bil

Eget biläventyr genom sydvästra Australien som bjuder på vin, natur och valar.

Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (6)

Cruise like a local

Njut av lunch och Sydneys vackra hamn på en yatch med bara 14 passagerare.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Whitsundays - Whitehaven Beach 2.jpg

Whitehaven Beach från Hamilton Island

Åk på denna fantastiska dagstur till Whitehaven Beach från Hamilton Island.

New Zealand - Vinmarker (2)

Dagstur till Yarra Valley

Med guide besöker du fyra vingårdar i det berömda vinområdet Yarra Valley norr om Melbourne.

Australien - Western Australia - Rottnest Island (10)

Rottnest Island

Besök den vackra ön Rottnest Island där både quokkas, knölvalar och delfiner kan upplevas.

mclaren_vale_4

Vintur till McLaren Vale

En härlig dagstur till McLaren Vale med guidening och hela fem vinprovningar samt en utsökt lunch.

Sailaway-VI-Low-Isles-ariel-with-glassy-1920x1263.jpg

Dagstur till Low Isles

Detta är en korallrevs - och ökryssning till Low Isles vid Stora Barriärrevet med Sailaway. 

Fraser Island

Dagstur till Fraser Island

Denna heldagstur till Fraser Island avgår från Hervey Bay och tar dig runt ön i en 4-hjulsdriven buss.

Luftfoto af Snelling Beach. Kangaroo Island, South Australia, Australien

Kangaroo Island highlights

Flyg från Adelaide till Kangaroo Island och upplev natuuren & det fantastiska djurlivet.

Australien - South Australia - Barossa Valley - Vinmarker (10)

Barossa Valley och Hahndorf

Dagstur till Barossa Valley med vinprovning och besök i den tyska bosättningen Hahndorf.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef -Frankland Island - havskildpadde

Heldagstur till Frankland Islands

Denna dagstur till Frankland Islands en unik revupplevelse med möjlighet att snorkla med sköldpaddor.

Australien - Queensland - Cape Tribulation - strand 1.jpg

Cape Tribulation & Daintree

Utforska natursköna Cape Tribulation och Mossman Gorge samt se krokodiler i Daintree River.

 

mclaren_vale_5

Barossa Valley och McLaren Vale med bil

Upplev South Australias mat - och vinkultur i vinområdena Barossa Valley och McLaren Vale.
 

Australien - Northern Territory - Kings canyon 7

Ayers Rock & Kings Canyon

På denna 3-dagars tur till Australiens röda öken väntar en rad vackra naturupplevelser.

Australien - South Australia - Adelaide - Flod.jpg

Adelaide stadsrundtur

En härlig halvdagstur där ni kommer att få se alla Adelaides mest populära sevärdheter.

Klippeformationer i Alice Springs, Rainbow Valley, Northern Territory, Australien

Stadsrundtur Alice Springs

Stadsrundtur i den facinerande staden Alice Springs som ligger mitt ute i den australiensiska öknen.

Australien - victoria - Great Ocean Road - de tolv apostle 2_0

Great Ocean Road från Adelaide

Resan Adelaide-Melbourne bjuder på fantastiska vinområden, vackra kuster och mysiga städer.

Fiji Island - Fiji Princess.jpg

4-dagars kryssning Fiji

Upplev svajande palmer, vita sandstränder och turkosblått hav när du på denna fyra dagar långa kryssning seglar från ö till ö i Stilla havet.

Real Aussie Adventure - Australia - Myella Farm Stay (6).jpeg

Aussie farmstay på Myella Farm

Kom nära naturen och se hur det går till på en äkta boskapsfarm när du bor på charmiga Myella Farm.

strand på Fraser Island, Queensland, Australien

2-dagars tur till Fraser Island

Fraser Island är världens största sandö och är en av Australiens mest unika naturupplevelser.

Australien - New South Wales - Sydney - Bridge Climb.jpg

Bridge Climb i Sydney

Stå på toppen av Harbour Bridge och blicka ut över Sydney, hamnen, operahuset och det ändlösa havet. 

Panorama af Whitehaven Beach i Whitsunday Islands, Queensland, Australien

Whitsundays med lyxyacht

Utforska Whitsundays tropiska paradisöar på en lyxyacht med plats för endast sex gäster.

australien_-_south_australia_-_kangaroo_island_-_dyr_-_soeloeve_7.jpg

Det bästa av Kangaroo Island

Kangaroo Island är en utav de bästa platserna i Australien för att uppleva djurlivet på riktigt nära håll.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Lizard-Island - strand 5_0.jpg

Kryssning till Lizard Island 5 dgr

Njut av det bästa revet har att erbjuda på denna 5 dagar underbara minikryssning.

Nyhetsbrev

Registrera dig för nyhetsbrev. Du kan alltid återkalla din registrering.

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt.

Beställ Här