0775-888 088 FÅ OFFERT
MyPlanets reseföredrag

Resekvällar

Kommande resekvällar


Kom till våra inspirerande virtuella resekvällar tillsammans med våra experter. Vi kommer kontinuerligt bjuda på reseföredrag online som du kostnadsfritt kan anmäla dig till. Det kan vara allt från djur och natur i Australien till historiska resor genom Afrika. Föredragen är både på svenska, danska eller engelska beroende på föredragshållare och hålls än så länge digitalt via Zoom. Här nedan ser du vad som är på gång och du kan även hålla dig uppdaterad via vårt nyhetsbrev och i våra sociala kanaler. 

MyPlanets reseföredrag

Hawaiis olika öar

30 mars kl. 19 (Dansk föredragshållare)

Vill du veta mer om Hawaii-öarna? Följ då med vår expert Julie på en digital rundresa till dessa fantastiska öar..

Vi välkomnar dig till en spännande föreläsning om Stilla havets pärlor, Hawaiiöarna. Det blir en kväll där MyPlanets egen Hawaiispecialist Julie tar dig med till några av de mest ikoniska öarna i denna exotiska ö-stat, och naturligtvis kommer det att finnas gott om bilder som får dig att drömma dig långt bort – hela vägen till Hawaii faktiskt.

Kvällens föredragshållare är en av MyPlanets egna Hawaii specialister, Julie, som kommer att ta oss med på en underbar resa till Hawaii. Julie är en mycket erfaren och kunnig resenär och hon har rest runt i stora delar av världen och tillbringat tre veckor på Hawaiis fyra mest kända öar.