0775-888 088 FÅ OFFERT
Australien på sommarlovet

Australien på sommaren

Åk till Australien på sommaren och upplev Sydneys spännande storstadsliv, krokodiler i Kakadu National Park samt koraller vid mäktiga Stora Barriärrevet.

 

Här visar vi dig ett exempel på hur ett reseförslag till detta område kan se ut. Antal dagar, innehåll och avresedatum för just din resa bestämmer du alltid själv.

18 dagar från 60.750 kr
Pris per person vid 2 vuxna

När du beställer ett reseförslag kontaktar vi dig på sms, e-mail eller telefon för ett inledande samtal kring din resa. Alla förslag skräddarsys sedan helt enligt dina önskemål.

Din information är säker och delas aldrig med tredje part. Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Australien på sommaren

Australien på sommaren. En sommarsemester fylld med härliga semesterminnen i Australien är få förunnat! De svenska sommarmånaderna är perfekta för att besöka den tropiska delen av Australien. Vädret är stabilt, vattnet är varmt och skönt, naturen är vacker och frodig och sist men inte minst – prisvänligt! Eftersom Australien är så stort finns här många olika klimatzoner beroende på var du befinner dig. Under den svenska sommaren är vädret som stabilast i de tropiska delarna av Australien med temperaturer mellan 23-30 grader, och väldigt lite regn. I de södra delarna något svalare med dagstemperaturer runt 15-20 grader. Det vill säga perfekt för ett äventyr i Australien.

Sydney & Blue Mountains

I Sydney har vi bokat in er på ett centralt beläget hotell med gångavstånd till det mesta. I Sydney väntar bl.a rundvandring och besök på en av världens mest kända byggnader, Sydney Opera House. Sydney Opera House är en av världens mest kända byggnader och ritades av den danske arkitekten Jorn Utzon och stod klart 20 oktober 1973. Som så många vet är dess tak täckt av över 1 miljon vita kakelplattor tillverkade i Sverige av Höganäs.

En guidad tur till Blue Mountains är ett måste när man är i Sydney. Nationalparken finns med på UNESCO:s Världsarvslista, bl.a. för att det i området finns 91 olika eukalyptusarter och 132 andra växtarter, som bara finns just i detta område. Blue Mountains är en magisk plats oavsett årstid. Oljedropparna från eukalyptusträden i kombination med damm och fukt ger ett bått skimmer. Därav ser det blått ut på håll och det är därifrån bergskedjan fått sitt namn.  Är du vin och matintresserad kan vi hjälpa dig uppleva vinområdet Hunter Valley strax norr om Sydney på en dagstur.

Darwin & Kakadu National Park

På det här äventyret får du uppleva Crocodile Dundees hemland, möta de stora saltvattenkrokodilerna i Kakadu National Park, besöka vackra Litchfield National Park och Darwin. Vi har bokat bil, boende och upplevelser under vistelsen här uppe. Ett riktigt äventyr under 5 fantastiska dagar till några av Australiens mest spektakulära naturområden.

Port Douglas & Stora Barriärrevet

Resan tar dig från den karga, röda öknen till det gröna tropikerna i norra Queensland. Här kommer dagarna fyllas med upplevelser i världens äldst bevarade regnskog, besöka det otroliga barriärrevet och dagstur till den världens äldsta regnskog, självklart finns tid för avslappning på stranden eller vid poolen.

Resan passar perfekt för alla – par såväl som familjer och kan naturligtvis göras året runt men man bör ha i beaktande att norra Australien har regnperiod november-mars så vår rekommendation är trots allt april – november. Resan är anppassad för att passa både par och familjer med barn som vill uppleva Australiens vackra natur.

staff

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt.

BESTÄLL HÄR

Dag för dag

Åk till Australien på sommaren och upplev Sydneys spännande storstadsliv, krokodiler i Kakadu National Park samt koraller vid mäktiga Stora Barriärrevet.

Dag 1: Avresa Sverige

Avresa från Sverige. Flyg över Asien och det finns möjlighet att göra stopover på vägen.

Dag 3: Ankomst Australien

Ankomst till Sydney och transfer till ditt centrala hotell. Eftermiddagen rekommenderar vi att du spenderar till fots och börjar känna på staden. Viktigt att anpassa sig till tidsskillnaden, försök hålla dig uppe och aktiv så underlättar du omställningen.

Dag 4: Sydney

De första dagarna spenderar du i Sydney. Du bor på centralt hotell i Sydney med gångavstånd till Darling Harbour, Sydney Operahouse, Harbour Bridge och Circular Quay med alla restauranger. Passa på att gå på föreställning på operan, ta färjan ut till Manly Beach, njut av en härlig middag på någon av de fantastiska restaurangerna runt Circular Quay eller besök Sydney Aquarium.

Dag 5: Blue Mountains

Heldagstur till Blue Mountains

En guidad tur till Blue Mountains är ett måste när man är i Sydney. Nationalparken finns med på UNESCO:s Världsarvslista, bl.a. för att det i området finns 91 olika eukalyptusarter och 132 andra växtarter, som bara finns just i detta område. Blue Mountains är en magisk plats oavsett årstid. Oljedropparna från eukalyptusträden i kombination med damm och fukt ger ett bått skimmer. Därav ser det blått ut på håll och det är därifrån bergskedjan fått sitt namn. Du hämtas på hotellet på morgonen och det ingår guidning, enklare lunch och möjlighet till lite egen tid uppe i Blue Mountains. Åter i Sydney sen eftermiddag/tidig kväll.

Dag 6: Darwin

Hämtning på hotellet för transport till flygplatsen och resan till Northern Territory och Darwin. Vid ankomst, transport till ditt centrala hotell i Darwin. Eftermiddagen på egen hand.

Dag 7-11: Kakadu National Park och Katherine

Idag börjar ett riktigt äventyr som passar stora som små. Uthämtning av bilen för ett 4 dagars äventyr till två av de mest spektakulära parkerna i Australien, Kakadu NP och Nitmiluk (Katherine) National Park.

Dag 7: Körning från Darwin till Cooinda inne i Kakadu National Park. Incheckning på ditt hotell. Här bor du 2 nätter.

Dag 8: Yellow Water Cruise (egen transport)
Upptäck vikten av våtmarker i vårt naturliga ekosystem på denna spännande kryssning i Kakadu National Park. Njut av att åka utmed Yellow Water Billabong som är undangömt i slutet av Jim Jim Creek, en biflod till South Alligator River. Detta lyxiga flodsystem utgör ryggraden i parkens vidsträckta våtmarker och är en skattkammare av växter och vilda djur. Upptäck krokodiler och exotiska fåglar bland sötvattensmangroven och den frodiga tropiska skogen som kantar träsk och flodkanaler. Lär dig allt om den djupa koppling som det lokala Gagudju-folket delar sig med av. Flodkryssningen är en njutning för fågelälskare, eftersom nationalparken är hem för nästan en tredjedel av Australiens fågelarter, inklusive vadare och vattenfåglar som Whistling Ducks och Magpie Geese.

Dag 9:

Körning från Kakadu National Park till Katherine, incheckning på hotellet.

Dag 10: Katherine Gorge/Nitmiluk  (egen transport)

Upplev det rikt symboliska landskapet i Two Gorges, den längsta av alla 13 raviner i regionen. Förundras över de slående naturliga egenskaperna som skapas av Katherinefloden genom detta uråldriga land, vilket resulterar i magnifika raviner, enorma stenblock och pittoreska klipp-pooler. Lär dig hur ravinerna kom att namnges av platsens urinvånare, Jawoyn-folket och lyssna på andra mytiska skapelseberättelser om landet. Gå 400 meter från den första ravinen som heter Nitmiluk till den andra, känd som Blue Winged Kookaburra. Titta över till frodiga överhängande trädgårdar som ger en levande kontrast till sandstensväggarna. Känn landskapets unika dragningskraft, som har en djup andlig betydelse för Jawoyn-folket innan du återvänder till ditt kryssningsfartygs komfort. Tillbaka på hotellet på eftermiddagen.

Dag 11: Mot Darwin
Dags att lämna nationalparkerna och det fantastiska djurlivet bakom dig och köra mot Darwin igen. Kör till ditt centrala hotell för incheckning. Behåll bilen över natten och lämna bilen på flygplatsen innan avresa mot Cairns.

Dag 12-17: Port Douglas

Du lämnar Northern Territory för att resa till solskensstaten Queensland där du kommer bo de kommande 5 nätterna i den lilla charmiga semesterorten Port Douglas, en timme norr om Cairns. Du möts av vår lokala representant för transport till härliga Port Douglas.

Utflykter under vistelsen:

Dagsutflykt till Stora barriärrevet
Äntligen dags att få uppleva Stora Barriärrevet. En heldagsutflykt direkt från Port Douglas där du får möjlighet att snorkla, bad eller prova på att dyka med instruktör om du vill det. En dag med Silversonic handlar om att vara i vattnet och uppleva den magiska undervattensvärlden på Stora barriärrevet. Med en guidad snorkeltur inkluderad, kommer du att kunna utforska undervattensläckerheterna precis så avancerat som du känner för. Vill du hellre ta det lugnt, bara bada och njuta av god mat & dryck ombord, är det precis lika möjligt. Om du inte har snorklat förut är det ok! Besättningen finns till hands för att ge dig instruktioner men vi rekommenderar att du har god simförmåga och ganska bra kondition eftersom snorkling kan vara en ansträngande aktivitet. Mask, fenor, flytanordningar och flytvästar finns ombord vid behov.

Transport tillbaka till Port Douglas på eftermiddagen.

Dagsutflykt till Daintree National Park/Mossman Gorge
Utflykten är en heldagsupplevelse i världens äldsta regnskog strax nordväst om Port Douglas, Daintree och Mossman. En unik plats där du får lära dig mer om djuren, naturen och hur aboriginerna har kunnat överleva och utnyttja regnskogen utan att förstöra. Har du tur får du se både krokodiler och den svarthövdade kakaduan. Enklare lunch inkluderat, guidning och transport från hotellet. Tillbaka på hotellet under eftermiddagen.

Dag 17: Avresa Cairns

Det är bokat transfer tillbaks till Cairns för att påbörja resan hem till Sverige igen.

Dag 18: Ankomst Sverige

Efter flygbyte i Asien är det dags att landa i Sverige.

Fotogalleri

Höjdpunkter på resan

Kystklipper nær Finnis River Mouth, Darwin, Northern Territory, Australien

Darwin

Resor till Darwin innebär upplevelser som inkluderar allt från kultur och historia till en enastående natur.

Darwins sevärdheter

Darwin är inte en storstad, men det är en mysig och modern stad full av historia. Den ligger dessutom vackert på Australiens norra kust precis vid havet, och har ett härligt tropiskt klimat. 

Bussen The Tour Tub är ett bra sätt att komma runt mellan Darwins sevärdheter och du kan gå på och av när du vill, vilket gör att du kan uppleva staden i ditt eget tempo. Besök t.ex. historiska Fannie Bay Gaol, njut av utställningarna på Darwins konstmuseum eller titta in bland flygmaskinerna på Australian Aviation Heritage Centre. Historieintresserade borde också göra ett besök på Defence of Darwin Experience, som på ett interaktivt sätt berättar om stadens roll under andra världskriget. 

Darwins nattmarknad

Om detta är alltför aktivt för din smak kan du utan några problem spendera en hel dag inne i centrum. Du kan gå en promenad i den vackra botaniska trädgården, utforska stadens butiker och caféer eller njuta av den fantastiska solnedgången från stranden. Kom också ihåg att göra ett besök på den mysiga nattmarknaden som bär tydlig prägel av att Darwin ligger betydligt närmare Asien än Sydney

Stora naturupplevelser vid Darwin

Darwin är utan tvekan en fin stad, men den är först och främst utgångspunkt för utforskningen av de fantastiska naturområdena runt omkring. Nationalparkerna Kakadu National Park och Litchfield National Park, Mary Wetlands samt Katherine Gorge bjuder alla på dramatiska landskap, ett rikt djurliv och ett riktigt äventyr i den australiska outbacken.

Australien - Queensland - Cape Tribulation - strand 1.jpg

Cape Tribulation & Daintree

Du kommer att hämtas med buss på morgonen i Cairns och åka norrut längs kusten mot Mossman Gorge Centre. Här dricker ni en kopp förmiddagste innan ni åker vidare in i Mossman Gorge där ni tillsammans med en lokalguide utforskar den förtrollande regnskogsmiljön. Lär dig mer om en av världens äldsta regnskogar – först till fots och sen på en flodbåttur, som flankeras av stora stenblock och tät djungelvegetation. Passa på att spana efter fåglar, de stora saltvattenskrokodiler och annat djurliv längs floden. Ni äter en god BBQ-lunch i regnskogen vid Noah Valley innan turen går vidare till Cape Tribulation.

Cape Tribulation är en av de få platserna i världen där regnskog möter korallrev. Här finns det tid till att gå på den berömda stranden och njuta av utsikten över Great Barrier Reef från Kulki Lookout. Under eftermiddagen stannar ni till på Daintree Ice Cream Company, där ni får svalka er med deras fantastiska glass med exotiska fruktsmaker. Ni åker sedan vidare genom naturen i Alexandra Range och stannar vid en utsiktsplats med spektakulär vy över Daintree River Estuary, Snapper Island och Coral Sea. Du anländer till Cairns på kvällen.

Panorama over Sydney Harbour. Sydney, Australien

Sydney

Få städer i världen erbjuder så många härliga stränder, ett behagligt klimat året runt och fantastiskt läge direkt vid havet så som Sydney gör.

Vad kan man se och göra i Sydney?

Sydney är delstatens huvudstad och den största staden i Australien med över 5 miljoner invånare. Trots sin stora befolkning känns staden ganska ’liten’ och den är lätt att ta sig runt i, både till fots och med lokaltrafik.

Sydneys siluett domineras självklart av de två ikoniska sevärdheterna, Operahuset och Sydney Harbour Bridge, där den senare tar dig från centrum till North Sydney på 10 minuter. Områden man måste besöka, förutom Circular Quay med Operahuset, är Darling Harbour och Australiens världsberömda Bondi Beach som du lättast tar dig till med buss. Vill du slippa alla turister på Bondi Beach rekommenderar vi att du tar färjan till Manly Beach. Här är något lugnare och här finns flera härliga caféer och restauranger att inta sin lunch på.

I innerstaden finner du områden som Balmain, Paddington och Glebe där besökare kan se en skymt av viktoriansk -, edvardiansk – och 20-tals arkitektur gömd bland moderna byggnader. I dessa områden kan man strosa runt bland caféer, restauranger och butiker och bara njuta av stämningen. Glöm inte att också flanera runt i The Rocks med sina trevliga butiker, härliga caféer och trevliga läge vid vattnet.

Evenemang i Sydney

Sydney är utan tvekan Australiens nummer ett när det gäller evenemang. Det mest kända kanske är stadens årliga nyårsfirande med ett fyrverkeri utan dess like. Turister från alla världens hörn vallfärdar då hit för att i alla fall en gång i livet få uppleva nyår i Sydney. Ett annat känt evenemang är Sydney Mardi Gras Parade som hålls i mars varje år. Hundratusentals åskådare tar del av detta glädjefyllda evenemang där bland annat en parad med över 10 000 deltagare tågar genom staden. Både nyårsfirandet och Mardi Gras är gratisevenemang och lockar som sagt otroliga mängder folk, vilket gör att man behöver boka både boende och aktiviteter i riktigt god tid. Utöver dessa två ålls sedan under resten av året oräkneliga mindre festivaler, kulturevenemang och även stora sportevent.

Sevärdheter utanför Sydney

Det finns en mängd saker att se och göra även strax utanför Sydney. Blue Mountains är kanske den mest kända med bergsformationen Three Sisters och sitt blåa sken. Detta sken som också gett området sitt namn, skapas när oljedropparna från alla Eucalyptusträden blandas med damm och fukt i luften. En dagstur hit är ett måste när du är i Sydney. Läs här om den dagstur vi rekommenderar Dagstur till Blue Mountains.

Ett av Australiens bästa vinområden, Hunter Valley, finns också på en dagsturs avstånd. För att kunna smaka på de fantastiska vinerna som produceras här rekommenderar vi en busstur med guide, eller att du kör själv men då bor över på något av de trevliga ställen som finns i Hunter Valley. Då finns möjlighet att cykla mellan vingårdarna och ta del av årets skörd på flera ställen. Läs här om en av de dagsturer du kan boka via oss Vintur Hunter Valley.

Självklart finns det flera andra turer du kan göra för att exempelvis uppleva Australiens unika djurliv med kängurur och koalor. Läs mer här om alla utflykter du kan göra i och utanför Sydney.

Karta

Prisexempel

18 dagar från 60.750 kr
Pris per person vid 2 vuxna
Beställ reseförslag
Pris per person

fr. 60.750 kr vid 2 vuxna (Juni-September)

Tillägg i högsäsong: fr. 5.000-10.000 kr per person*

* Högsäsong omfattar de mest populära tiderna på året att besöka destinationen, exempelvis under högtider och när vädret är som behagligast.

Priset inkluderar
 • Flyg Sverige-Australien t/r
 • Alla flygskatter och avgifter
 • Privata transfer från flygplats-hotell
 • Inrikesflyg Sydney - Darwin-Cairns
 • 3 övernattningar på centralt hotell i Sydney
 • 2 övernattningar på centralt hotell i Darwin
 • 5 dagar/4 nätters kör-själv tur till Kakadu National Park inkl:
  - Bilhyra med fria km och försäkringar
 • 2 övernattningar på hotell i Kakadu National Park
 • 2 övernattningar på hotell i Katherine
 • Båttur på Yellow Waters i Kakadu National Park
 • Båttur i Nitmiluk National Park, Katherine Gorge
 • 5 övernattningar i Port Douglas
 • Dagstur till Cape Tribulation & Daintree inkl. guide, transport och enklare lunch
 • Dagstur till Stora Barriärrevet inkl. guide, lunch, snorklingsutrustning och guidade snorklingsturer
 • Full klimatkompensation
 • Concierge service 24/7 - en egen personlig trip coordinator
Tillägg
 • Uppgradering till Business class
 • Avbeställningsskydd
 • Reseförsäkring
 • Visum till Australien
Skräddarsy din resa

Resans längd och innehåll kan naturligtvis även skräddarsys helt efter dina önskemål. Så även antal resedeltagare, eventuellt barnpris eller om det finns andra platser du också önskar besöka. Ring oss så hjälper vi dig med planeringen av just din drömresa!

Utflykter

Hitta spännande utflykter som du kan inspireras av eller boka in på din nästa resa.

NY - AUSTRALIEN - CAIRNS - LIZARD ISLAND 1

Lizard Island Resort

Lizard Island är nationalpark & så orörd den kan bli. Här finns en av Australiens bästa resorter.

Australien - Queensland - Lamington National Park - vandretur_3

Two Wonders in One

Upplev både regnskogen i Lamington samt världens största sandö Fraser Island.

Australien - victoria - Yarra Valley - luftballon 12_0.jpg

Ballongfärd

Turen går till The Tablelands, väster om Cairns. Njut av ballongflygning i 30 min över vackert landskapet.

Australien - Queensland - Brisbane - Flod - Solnedgang.jpg

Guidad cykeltur i Brisbane

Att uppleva Brisbane från cykelsadeln är verkligen att rekommendera.

AdobeStock_145696201.jpeg

Hamilton Island Reef View Hotel

Hamilton Island Reef View Hotel är ett 4 stjärnigt hotell med makalös utsikt över Whitsundays. Kampanjerbjudande!

Australien - Northern Territory - Alice Springs - Aboriginal 1.jpg

Uluru - kultur och solnedgång

Lär mer om aboriginsk kultur och se Uluru skifta färg i solnedgång på denna guidade halvdagstur.

cruise-reefworld-aerial1

Stora Barriärrevet från Hamilton Island

En hel dag till härliga Hardy Reef från Hamilton island med Cruise Whitsundays.

Australien - Queensland - Silky Oaks Lodge - Riverhouse_0

Silky Oaks Lodge

Silky Oaks Lodge ligger mitt i den vackra regnskogen i Daintree National Park.

qualia_Great-Barrier-Reef_Beach-House-Pool-cJason-Loucas.jpg

Qualia Resort Hamilton Island

Qualia ligger på Hamilton Island och är framröstad som en av världens bästa resorter.

Australien - New South Wales - Paperbark Camp - Deluxe (3)_0

Paperbark Camp

På Paperbark Camp bor du i lyxtält mitt ute i naturen i Jervis Bay ca 2 timmar söder om Sydney.

HamiltonIsland-room

Palm Bungalows Hamilton Island

Nyrenoverade Palm Bungalows Hamilton Island ligger vackert inbäddat i tropisk grönska.

lady elliot island beach 2

Lady Elliot Island Eco Resort

Lady Elliot Island har kanske den absolut bästa snorklingen av alla barriärrevsöar.

heron island new.jpg

Heron Island Resort

Upplev Heron Island som är en riktigt bra ö-resort direkt på Stora Barriärrevet.

beach-club-hamilton-island-room-view

Hamilton Island Beach Club

Hamilton Island Beach Club är en 4,5 stjärnig boutiqueresort som ligger i vackra Whitsundays.

NY - AUSTRALIEN - GREEN ISLAND 2_0

Green Island Resort

Strax utanför Cairns ligger Green Island. Njut av sol och bad på denna härliga resort.

NY - AUSTRALIEN - CAIRNS - TULLY

Forsränning på Tully River

Följ med på en äventyrlig dag med forsränning på Tully River mitt i regnskogen.

Australien - Vestaustralien - Pinnacles - 164910137

Dagstur till The Pinnacles

Upplev kalkstensformationerna The Pinnacles och åk 4WD på sanddynerna.

Australien - Tasmanien - Cradle Mountain National Park - Dove Lake (7)_0

Vandring i Cradle Mountains

Upplev vackra Cradle Mountains på Tasmaninen genom denna guidade vandringstur.

Australien - New South Wales - Hunter Valley - Vinmarker (2).jpg

Vintur Hunter Valley

Njut av heldagstur till vinområdet Hunter Valley norr om Sydney. Gott vin och god atmosfär!

Australiens dyreliv - unikt og bizart

På spaning efter vilda djur

Spana efter vilda djur i Australiens närmsta outback. Utforska bushlandskapet söder om Sydney.

Australien - New South Wales - Grand Pacific Drive.jpeg

Sydney till Melbourne med bil

Denna resa tar dig på en kör-själv tur längs den vackra kuststräckan mellan Sydney och Melbourne.

Liknande reseförslag

Klicka dig in till en mängd upplevelserika reseförslag som vi tror kan vara intressanta för dig att boka eller finna inspiration i.

Det kulinariska Australien

Roadtrip: Kulinariska Australien

 • Spännande Sydney och Newcastle
 • Utforska vinregionerna Yarra Valley och Barossa Valley
 • Mat, vin & strand i Västra Australien

17 dagar från 66.600 kr per person

Roadtrip: Australiens Coral Coast

Roadtrip: Australiens Coral Coast

 • Perth & vackra Rottnest Island
 • Kör längs Coral Coast stränder och kristallklara vatten
 • Upplev delfiner, sköldpaddor och Ningaloo Reef

13 dagar från 52.650 kr per person

Roadtrip: Ett kalejdoskop av norra Australien

Ett kalejdoskop av norra Australien

 • Darwin, Litchfield & Bamurru Plains
 • Port Douglas, regnskog & Lizard Island
 • Fantastiska upplevelser och boende

16 dagar från 107.100 kr per person

Queensland In Style

Queensland In Style

 • Unikt boende i regnskogen
 • Vackra Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree

14 dagar från 73.530 kr per person

Australien på sommarlovet

Australien på sommaren

 • Anpassad för svenska sommaren
 • Nationalparkerna vid Darwin
 • Sol & bad vid Stora Barriärrevet

18 dagar från 60.750 kr per person

Södra Australiens höjdpunkter

Södra Australiens höjdpunkter

 • Australiens unika djurliv
 • Spännande naturupplevelser
 • Vackra Great Ocean Road

23 dagar från 68.000 kr per person

Sydney, Rock and Reef - Resa till Australien

Sydney, Rock and Reef

 • Sydney & Blue Mountains
 • Uluru & outback
 • Regnskog & barriärrev i Queensland

16 dagar från 57.000 kr per person

Storstad, rev och strand

Storstad, rev och strand

 • Sydneys ikoner & kultur
 • Strand & regnskog i Queensland
 • Charmiga och härliga hotell

14 dagar från 49.950 kr per person

Hike and drive tasmanien

Hike and Drive på Tasmanien

 • Fantastisk natur på Tasmanien
 • Mat och vin i världsklass
 • Storstadsupplevelse i Sydney
   

16 dagar från 57.150 kr per person

Broome till Darwin i 4WD

Broome till Darwin i 4WD

 • Perth & Rottnest Island
 • Outbackäventyr i Kimberley & Kakadu NP
 • Unik natur och spännande djurliv

18 dagar från 68.850 kr per person

Australien från kust till kust

Australien från kust till kust

 • Perth, Adelaide, Sydney
 • Tågresa med Indian Pacific
 • Djur- & naturupplevelser

15 dagar från 71.550 kr per person

Den stora Australienresan

Den stora Australienresan

 • Den ultimata resan till Australien
 • Rev, outback, storstad, natur och djurliv
 • Flera guidade utflykter inkluderade

32 dagar från 89.910 kr per person

Australiens bästa - MyPlanet resor

Australiens bästa

 • Sydney och Stora Barriärrevet
 • Djurlivet på Kangaroo Island
 • Den röda öknen vid Uluru

21 dagar från 79.500 kr per person

queensland med bil

Queensland med bil

 • Brisbane till Cairns med bil
 • Fraser Island & Whitehaven
 • Snorkling på Stora Barriärrevet
   

17 dagar från 44.820 kr per person