0775-888 088 FÅ OFFERT
Australiens bästa - MyPlanet resor

Australiens bästa

En fantastisk resa till Australien som ger dig alla de bästa upplevelserna. Sydneys operahus, den röda öknen vid Uluru, kängurur och koalor på Kangaroo Island och regnskog och barriärrev i det tropiska norr.

 

Här visar vi dig ett exempel på hur ett reseförslag till detta område kan se ut. Antal dagar, innehåll och avresedatum för just din resa bestämmer du alltid själv. 

21 dagar från 79.500 kr
Pris per person vid 2 vuxna

När du beställer ett reseförslag kontaktar vi dig på sms, e-mail eller telefon för ett inledande samtal kring din resa. Alla förslag skräddarsys sedan helt enligt dina önskemål.

Din information är säker och delas aldrig med tredje part. Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Australiens Bästa är den kompletta resan för dig som vill uppleva det unika Australien. En av våra populäraste resor med stort innehåll och fantastiska upplevelser.

Australiens bästa

Resan börjar i Sydney med fyra nätter där du har gott om tid att upptäcka staden och dess sevärdheter. Besök Sydney Opera House (där en guidad tur ingår), den gamla stadsdelen The Rocks, Botaniska trädgården och självklart världsberömda stranden Bondi Beach med sina livräddare. Du åker på en dagstur till den storslagna naturen i Blue Mountains men har fortfarande fri tid att uppleva staden på egen hand.

Djurliv på Kangaroo Island

Nästa stopp på resan är South Australia och Adelaide. Här får du chans att uppleva både staden och det berömda vinområdet Barossa Valley, innan en av de absoluta höjdpunkterna på resan väntar – en 2 dagar guidad tur till Kangaroo Island. Denna lilla ö är ett mecka för djurintresserade och du får möjlighet att uppleva både kängurur, koalor och spännande klippformationer på mycket nära håll. Med sin avskildhet har Kangaroo Island under tusentals år utvecklats i sin egen riktning där naturen och djuren fått vara i fred från påverkan. Det är inte konstigt att ön kallas ”Australiens svar på Galapagos”.

Kings Canyon & Uluru i Red Centre

Efter några fantastiska dagar i South Australia flyger du vidare till den röda öknen och Alice Springs, dags för ett enkelt men samtidigt stort äventyr för hela familjen. Äventyret börjar i Alice Springs innan du hämtar en hyrbil för att köra till vackra Kings Canyon. Kings Canyon reser sig 270 meter över havet och ligger i hjärtat av Australiens Red Centre. Kings Canyon har bildats genom lager av sandsten och hård skiffer som skapat denna unika plats med en oas av naturliga stenpooler och inhemsk flora och fauna. Här kan du välja mellan boende i vanligt hotellrum eller en fantastisk övernattning i moderna glamping-tält. (Vi rekommenderar). Efter kortare vandringar och upplevelser i Kings Canyon går resan vidare mot Uluru eller Ayers Rock i folkmun. Här lämnar du bilen och avslutar med 2 dagar av upplevelser runt den världsberömda monoliten, Uluru. Det blir både soluppgång och solnedgång samt middag under stjärnorna.

Tropiska norr

Efter några oförglömliga dagar fyllda av outbackupplevelser går resan till Queensland och Port Douglas där du avslutar din Australienresa. Här bor du på en härlig resort i Port Douglas, drygt en timme norr om Cairns där du får uppleva både världens äldsta regnskog i Daintree National Park samt Stora Barriärrevets vackra koraller på en heldagstur. En dagstur med snorkling på revet är inkluderad. Självklart finns det också tid att sola, bada och bara njuta. Denna resa innehåller nästan allt du vill se av Australien och är utan tvekan vår populäraste resa! Självklart skräddarsyr vi den exakt som du vill ha den.

Kontakta våra experter på 0775-888 088 för ett kostnadsförslag på denna resa.

 

staff

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt.

BESTÄLL HÄR

Dag för dag

Vår populäraste resa till Australien! En fantastisk resa som ger dig alla de bästa upplevelserna och mest populära sevärdheterna.

Dag 1: Avresa Sverige

Idag börjar äventyret när du lämnar Sverige och reser österut för att så småningom nå Down Under.

Dag 2: Asien

Du mellanlandar beroende på flygbolag, någonstans i Asien på din resa mot Australien och har möjlighet att göra ett stopp för att bryta upp resan och samtidigt uppleva en ny plats. Stanna ett par nätter i Dubai och åk upp i världens högsta byggnad Burj Khalifa, upplev kulturen i Bangkok, maten i Singapore eller shoppingen i Hong Kong.

Dag 3: Ankomst Sydney

Äntligen är du framme i Australien! Du landar i fantastiska Sydney där fyra dagar av upplevelser väntar. Du tar dig smidigt från flygplatsen med lokaltransport eller taxi och kan checka in på det centralt belägna hotellet som är förbokat för dig. Använd resten av dagen åt att upptäcka Sydney och att vänja dig vid den nya tidszonen du befinner dig i.

Dag 4: Sydney och Operahuset

Första heldagen i Sydney. Idag har vi bokat in er på en rundvisning av Sydney Opera House. Sydney Opera House är en av världens mest kända byggnader och ritades av den danske arkitekten Jorn Utzon och stod klart 20 oktober 1973. Som så många vet är dess tak täckt av över 1 miljon vita kakelplattor tillverkade i Sverige av Höganäs.

Denna guidade rundtur ger er det bästa av operahuset inifrån. Turen är grundlig och ni får alla spännande anekdoter om bygget som ni annars hade missat. Varför inte kombinera med en föreställning på kvällen?

Resten av dagen på egen hand.

 

Dag 5: Dagstur till Blue Mountains

En guidad tur till Blue Mountains är ett måste när man är i Sydney. Nationalparken finns med på UNESCO:s Världsarvslista, bl.a. för att det i området finns 91 olika eukalyptusarter och 132 andra växtarter, som bara finns just i detta område. Blue Mountains är en magisk plats oavsett årstid. Oljedropparna från eukalyptusträden i kombination med damm och fukt ger ett bått skimmer. Därav ser det blått ut på håll och det är därifrån bergskedjan fått sitt namn.

Denna dagstur ger en fin naturupplevelse utan att sätta för höga krav på fysiken. Ni blir hämtade på morgonen vid ert hotell och därefter startar turen över den spektakulära Sydney Harbour Bridge. På vägen upp till bergen gör ni ett stopp för morgonfika i den australiska bushen. Här finns möjlighet att se känguru på nära håll eller några av de vänliga papegojorna och kakaduorna som finns i området. På den guidade dagsturen blir ni transporterade i 4WD vilket gör att man kan komma längre in än de större och mer traditionella turistbussarna. Turen går förbi “De tre systrarna” som är en av Australiens kända naturfenomen, spektakulära canyons och vattenfall. Lunch blir serverad på ett vackert historiskt bergshotell.

All transport, enklare lunch, guidning under hela dagen. Tillbaka i Sydney på eftermiddagen.

Dag 6: Sydney - Adelaide

Idag väntar nya äventyr när du lämnar Sydney och flyger söderut mot Australiens mathuvudstad Adelaide i South Australia. Transport till ditt hotell i centrala delarna av Adelaide. Resten av dagen på egen hand såpassa på att bara strosa runt i stan och framförallt äta en riktigt god middag på någon utav de många fantastiska restaurangerna du hittar här.

Dag 7: Barossa Valley

Njut av en rundtur i South Australias internationellt hyllade vinregion. Tillsammans med en vinspecialist, besök fyra boutiquevingårdar, interagera med vinodlarna, smaka och förfina din uppskattning av fina australiensiska viner. Vi kör genom de natursköna Adelaide Hills, förbi Torrens Gorge, till staden Gumeracha. Res vidare genom den pittoreska landsbygden till den 100 år gamla Angas Park-fabriken, känd för sina torkade frukter och nötter. Vi anländer till den pittoreska byn Tanunda, där du kan stanna vid ett lokalt bageri för att njuta av tyska bakverk. Fördjupa dig sedan i historien om Kaeslers vingårdar. Möt Grant Burges vinmakare Craig Stansborough medan du provar deras premiumviner. Efter lunch på Harvest Kitchen, besök Kies Family Wines för att prova deras signaturröda, vita, mousserande portviner och muskater. På prisbelönta Wolf Blass Wines, besök dess kulturarvsmuseum och troférum. Transport tillbaka till hotellet.

Heldagstur i privat bil med max 6 gäster, lunch, vinprovningar och guidning.

(Vill du inte besöka vinområdet kan din säljare tipsa om andra spännande utflykter i området)

Dag 8-9: Kangaroo Island

Idag är det dags för en av resans absoluta höjdpunkter - en tvådagars guidad tur till Kangaroo Island!

Denna underbara tvådagarstur visar upp det bästa av Kangaroo Island, vilket gör att du kan komma nära och bli personlig med Kangaroo Islands vilda djur.

Upptäck Kangaroo Islands natur och djurliv på nära håll på denna tvådagarstur. Din lokala guide tar dig med på en personlig rundtur på Kangaroo Island för att se australiska sjölejon, kängurur, koalor och inhemska australiensiska fåglar i orörda livsmiljöer. Res till Flinders Chase National Park i den västra änden av ön och upptäck de imponerande formationerna av Remarkable Rocks och Admirals Arch. Se en koloni av långnosade pälssälar på klipporna vid Admirals Arch från utsiktsplattformarna och strandpromenaden. Denna tvådagarstur är ett perfekt sätt att uppleva denna oförstörda och naturliga vilda tillflyktsort och du kommer snart att se varför Kangaroo Island är en av Australiens ikoniska naturbaserade destinationer.

Transport med buss och färja från Adelaide till Kangaroo Island tur/retur, utvalda måltider, guidning och övernattning i dubbelrum.

Dag 9: Adelaide

Du ankommer Adelaide åter på kvällen och transporteras till ditt hotell. Sen kväll på egen hand.

Dag 10: Adelaide - Alice Springs

Efter några fantastiska dagar i South Australia flyger du vidare till den röda öknen och Alice Springs, dags för ett enkelt men samtidigt stort äventyr för hela familjen. Transport till hotellet i Alice Springs. Eftermiddagen på egen hand att uppleva Alice Springs.

Dag 11: Alice Springs - Kings Canyon

Ta dig till Alice Springs centrum och hämta din hyrbil. Idag får du uppleva den australiensiska outbacken på första parkett när du kör mot Kings Canyon, en bilresa på ca 3,5 timme. Väl framme i Kings Canyon incheckning på hotellet och resten av dagen på egen hand.

(Välj mellan hotellrum eller Glamping-tält, tala med din resesäljare)

Dag 12: Kings Canyon

Kings Canyon ligger i Watarrka National Park, med panoramautsikt över sandstensklippor som gränsar till en lugn oas i "The Red Centre". Det är en del av en gammal plats som är helig för de många inhemska grupperna i regionen. De skarpa kanjonerna och sandstensklipporna verkar skydda ett livgivande vattenhål, en uråldrig liten trädgård med ormbunkar och gummiträd mitt i ett rödbrunt ökenlandskap. Vandra genom de nedre delarna vid flodbädden av Kings Canyon på en avkopplande promenad, eller uppe på kanten med makalös utsikt ner genom kanjonen. Oavsett vilken kortare vandring du gör kommer du få en fantastisk upplevelse av denna unika plats.

Dagen är fri att uppleva på egen hand men vi rekommenderar att ni tar någon av de spektakulära vandringarna i Kings Canyon.

Dag 13: Kings Canyon - Ayers Rock

Idag checkar du ut från Kings Canyon Resort och kör mot hjärtat i den röda öknen, Ayers Rock. Framme i Ayers Rock är det dags att återlämna hyrbilen på Ayers Rock flygplats och transport till ditt boende på Ayers Rock Resort.

På eftermiddagen dags för solnedgång vid Uluru och middag under stjärnorna. Ät under en miljon stjärnor på den prisbelönta restaurangen Sounds of Silence. Res ut till en privat restaurang mitt i öknen. Smutta på ett glas champagne med ljudet av en ensam didgeridoo som fyller luften när solen sakta går ner över Olgas (Kata Tjuta) och Ayers Rock (Uluru). Njut av en gourmetgrill med australiensiska delikatesser och luta dig sedan tillbaka och njut av mysteriet med öknen på natten när en astronom tar dig med på en rundtur genom den klara södra natthimlen. Njut av kvällens Sounds of Silence-middag inklusive transfer till och från ditt hotell, champagne när du tittar på solnedgången över Kata Tjuta och en gourmet-grillmiddag, varefter astronomen kommer att introducera dig till himlen på södra halvklotet.

 

Dag 14: Soluppgång i Kata Tjuta National Park

Börja dagen med den unika upplevelsen att se solen gå upp över kupolerna i Kata Tjuta, även känd som The Olgas. När du följer med din guide till utsiktsområdet i Uluru Kata Tjuta, får du lära dig allt om utvecklingen av de 36 naturliga kupolerna under miljontals år. Fånga fantastiska sandstensformationer badade i det tidiga morgonljuset. Njut av en utsökt outback-picknickfrukost i natursköna omgivningar innan du tar dig till Walpa Gorge, en helig ceremoniell plats för Anangu-män. Gå tyst bland de skyhöga klippväggarna när din guide berättar om betydelsen av platsen som är uppkallad efter vinden som blåser mellan kupolerna i Kata Tjuta. Transport tillbaka till hotellet och resten av dagen på egen hand. Kanske dags att lägga sig vid poolen ett par timmar?

Dag 15-20: Cairns / Port Douglas

Idag har det blivit dags att lämna Northern Territory och flyga norrut mot Australiens varmare, tropiska delar. Du landar i Cairns där du möts av vår chaufför som skall ta dig till Port Douglas, ca 1,5 timme norr om Cairns.

Fyra heldagar på denna underbara plats ligger nu framför dig! Dagar då du kan upptäcka allt spännande som finns att se och göra i denna del av Australien, men också ta det lugnt och njuta av sol och bad. Det finns tid till både och. Att besöka världsarvet tillika världens största levande organism, Stora Barriärrevet, är ett måste när du är i Australiens tropiska norr. Nedan upplevelser är inkluderat, tala med din säljare vilken dag du vill ha de. Här finns alltså möjlighet till både äventyr och avslappning vid poolen.

Heldagstur till Stora Barriärrevet

Njut av den unika upplevelsen av snorkling på två olika rev längs det yttre barriärrevet på denna spännande dagstur. Bli upphämtad från ditt hotell och bege dig till Marina Mirage. Luta dig tillbaka och koppla av i den bekväma Silversonic-katamaranen när den sätter kurs mot den första platsen. Lyssna på den informativa genomgången av en erfaren snorklingsinstruktör innan du dyker i. Upptäck skönheten av färgglada korallrev under vattnet och träffa exotiska marina arter innan du återvänder till båten. Njut av ett tropiskt smörgåsbord till lunch i den svala, luftkonditionerade hytten. Du kan också köpa dig uppfriskande drinkar från baren ombord. Efter en andra omgång med snorkling längs Agincourt Reef är det dags att vända tillbaka till Port Douglas

Heldagstur till regnskogen

En exklusiv regnskogsupplevelse med första stopp vid den berömda Mossman Gorge, och en introduktion till detta unika världsarvsområde väntar dig med en guidad promenad och fototillfälle. Därefter ut på Daintree River för en flodkryssning, hem till ett mångsidigt ekosystem och den svårhittade "Estuarine" krokodilen. Se inhemskt fågelliv, fjärilar och hisnande landskap. När vi korsar Daintree River reser vi till Alexandra Lookout för att njuta av vidsträckta vyer som sträcker sig från Daintree Rivers mynning till Korallhavet, sedan till Noah Valley, en världsarvslistad privat egendom som innehar några av de mest spektakulära, orörda regnskogar som finns i världen . Ta en promenad längs "The Gateway To Paradise" och se en av de mest primitiva blommande växterna som fortfarande finns, och njut av ett uppfriskande dopp i den kristallklara regnskogsfloden, medan vår grilllunch tillagas i denna unika miljö, mitt i regnskogen. Vi åker vidare till Cape Tribulation, med ett stopp vid Kulki Lookout för oöverträffad utsikt över regnskogen och stranden. Tillbaka på hotellet under sen eftermiddag.

Dag 20: Avresa från Cairns

Det är dags att säga hejdå till Port Douglas Cairns och Australien för den här gången då det blivit dags att flyga hemåt igen. Självklart går det bra att förlänga vistelsen i Australien, eller boka på ett stopp i någon myllrande asiatisk storstad på vägen hem.

Dag 21: Ankomst Sverige

Idag landar du i Sverige efter tre veckors äventyr i Australien. Välkommen hem!

Fotogalleri

Höjdpunkter på resan

Panorama over Sydney Harbour. Sydney, Australien

Sydney

Få städer i världen erbjuder så många härliga stränder, ett behagligt klimat året runt och fantastiskt läge direkt vid havet så som Sydney gör.

Vad kan man se och göra i Sydney?

Sydney är delstatens huvudstad och den största staden i Australien med över 5 miljoner invånare. Trots sin stora befolkning känns staden ganska ’liten’ och den är lätt att ta sig runt i, både till fots och med lokaltrafik.

Sydneys siluett domineras självklart av de två ikoniska sevärdheterna, Operahuset och Sydney Harbour Bridge, där den senare tar dig från centrum till North Sydney på 10 minuter. Områden man måste besöka, förutom Circular Quay med Operahuset, är Darling Harbour och Australiens världsberömda Bondi Beach som du lättast tar dig till med buss. Vill du slippa alla turister på Bondi Beach rekommenderar vi att du tar färjan till Manly Beach. Här är något lugnare och här finns flera härliga caféer och restauranger att inta sin lunch på.

I innerstaden finner du områden som Balmain, Paddington och Glebe där besökare kan se en skymt av viktoriansk -, edvardiansk – och 20-tals arkitektur gömd bland moderna byggnader. I dessa områden kan man strosa runt bland caféer, restauranger och butiker och bara njuta av stämningen. Glöm inte att också flanera runt i The Rocks med sina trevliga butiker, härliga caféer och trevliga läge vid vattnet.

Evenemang i Sydney

Sydney är utan tvekan Australiens nummer ett när det gäller evenemang. Det mest kända kanske är stadens årliga nyårsfirande med ett fyrverkeri utan dess like. Turister från alla världens hörn vallfärdar då hit för att i alla fall en gång i livet få uppleva nyår i Sydney. Ett annat känt evenemang är Sydney Mardi Gras Parade som hålls i mars varje år. Hundratusentals åskådare tar del av detta glädjefyllda evenemang där bland annat en parad med över 10 000 deltagare tågar genom staden. Både nyårsfirandet och Mardi Gras är gratisevenemang och lockar som sagt otroliga mängder folk, vilket gör att man behöver boka både boende och aktiviteter i riktigt god tid. Utöver dessa två ålls sedan under resten av året oräkneliga mindre festivaler, kulturevenemang och även stora sportevent.

Sevärdheter utanför Sydney

Det finns en mängd saker att se och göra även strax utanför Sydney. Blue Mountains är kanske den mest kända med bergsformationen Three Sisters och sitt blåa sken. Detta sken som också gett området sitt namn, skapas när oljedropparna från alla Eucalyptusträden blandas med damm och fukt i luften. En dagstur hit är ett måste när du är i Sydney. Läs här om den dagstur vi rekommenderar Dagstur till Blue Mountains.

Ett av Australiens bästa vinområden, Hunter Valley, finns också på en dagsturs avstånd. För att kunna smaka på de fantastiska vinerna som produceras här rekommenderar vi en busstur med guide, eller att du kör själv men då bor över på något av de trevliga ställen som finns i Hunter Valley. Då finns möjlighet att cykla mellan vingårdarna och ta del av årets skörd på flera ställen. Läs här om en av de dagsturer du kan boka via oss Vintur Hunter Valley.

Självklart finns det flera andra turer du kan göra för att exempelvis uppleva Australiens unika djurliv med kängurur och koalor. Läs mer här om alla utflykter du kan göra i och utanför Sydney.

Australien - New South Wales - Sydney - Operahuset (2).jpg

Guidad tur i Operahuset

Alla som kommer till Sydney får uppleva operahuset – från utsidan. Det är oftast tillräckligt, då byggnaden är så vacker och fascinerande. Sydney Opera House är en av världens mest kända byggnader och ritades av den danske arkitekten Jorn Utzon och stod klart 20 oktober 1973. Som så många vet är dess tak täckt av över 1 miljon vita kakelplattor tillverkade i Sverige av Höganäs.

Denna guidade rundtur ger er det bästa av operahuset inifrån. Turen är grundlig och ni får alla spännande anekdoter om bygget som ni annars hade missat. Varför inte kombinera med en föreställning på kvällen?

Den guidade rundturen varar ca en timma.

Passa på och upplev en fantastisk konsert i Sydney Opera House. Kombinera med middag och guidad rundtur så får du en upplevelse för livet. MyPlanet bokar biljetter till de flesta föreställningarna under året.

australien_-_south_australia_-_kangaroo_island_-_dyr_-_soeloeve_7.jpg

Det bästa av Kangaroo Island

Kangaroo Island är Australiens svar på Galapagos och kanske den bästa platsen att uppleva landets unika djurliv på nära håll.

Det säger sig nästan självt vad du kan vänta dig här…ja, just det – kängurur. Men dessutom kommer du troligtvis även att träffa på koalor, emus, myrpiggsvin och sälar på denna glest befolkade ö utanför Adelaide.

Utöver det fantastiska djurlivet finns här härliga stränder och särpräglade klippor, som vinden har format till rena naturkonstverk, så enastående att de har döpt till Remarkable Rocks.

Australien - Queensland - great barrier reef - sandø - freedom krydstogt_0

Barriärrevet och Upolu Cay

Åk på en fantastisk dagsutflykt till den vackra korallön Upolu Cay och yttre Upolu Reef. Från Cairns och ut till revet är det bara en knapp timmes båtfärd med katamaranen Ocean Freedom, och under tiden kan du njuta uppe på solterrassen med en kopp kaffe och goda tilltugg. Vattnet vid Upolu Cay är grunt och erbjuder goda möjligheter för både snorkling och dykning (ingår ej) bland koraller och färgglada fiskar. Vid rätt förhållanden är ön ovanför vattenytan och det går till och med att gå iland. Du kan också åka på en tur med en glasbottenbåt, vilket gör att du kan se ännu mer av det vackra korallrevet.

Efter det första stoppet serveras en utsökt skaldjurslunch medan du åker vidare mot yttre Barriärrevet och Outer Edge Upolu Reef. Här hittar du bland annat den så kallade Wonder Wall, med en mängd olika korallarter och tropiska fiskar. Vattnet är varmt och kristallklart vilket skapar perfekta förutsättningar för snorkling och dykning. En marin expert följer med dig och visar revets omfattande artrikedom. Om du är riktigt stilla i vattnet kommer de nyfikna fiskarna ofta alldeles nära. Och har du tur så kanske även en havssköldpadda förbi. Efter en fantastisk dag på revet går turen tillbaka mot Cairns.

Karta

Prisexempel

21 dagar från 79.500 kr
Pris per person vid 2 vuxna
Beställ reseförslag
Pris per person

fr.  79.500* kr när 2 personer reser tillsammans


*Våra priser är vägledande priser baserade på mellansäsong och kan därför variera beroende på vilken säsong du reser under och tillgången på flyg, hotell och upplevelser. Högsäsong omfattar de mest populära tiderna på året att besöka destinationen, exempelvis under högtider och när vädret är som behagligast. Prata med din resekonsult för mer information. 

Priset inkluderar
 • Flyg Sverige - Australien t/r
 • Alla inrikesflyg i Australien
 • Flygskatter
 • 3 nätter i Sydney
 • Guidad tur i Operahuset, 1 tim.
 • Heldagstur till Blue Mountains inkl. lunch
 • 2 nätter i Adelaide
 • Heldagstur till Barossa Valley inkl lunch och vinprovning
 • 2-dagars tur Kangaroo Island inkl. 1 övernattning samt frukost, picknick-lunch i gourmetstil, guidning, färjetransport till/från Kangaroo Island och transport till/från hotell i Adelaide.
 • 1 natt i Adelaide
 • 1 natt i Alice Springs
 • Bilhyra Alice Springs till Ayers Rock inkl. försäkringar & GPS
 • 2 nätter på Kings Canyon Resort
 • 2 nätter på Ayers Rock Resort
 • Sounds of Silence solnedgång och middag under stjärnorna
 • Förmiddagstur Kata Tjuta sunrise tour
 • 5 nätter på resort i Port Douglas
 • Dagstur till Stora Barriärrevet med besök vid två rev, lån av snorkelutrustning samt lunch.
 • Dagstur till Daintree National Park & Mossman Gorge inkl. transport, guide och lättare lunch
 • Transport från/till flygplats på respektive ort
 • Full klimatkompensation
 • MyPlanet Concierge service
Tillägg
 • Uppgradering till Premium Economy eller Business class
 • Envägsavgift hyrbil Alice Springs - Ayers Rock - 550 AUD, betalas på plats.
 • Avbeställningsskydd
 • Reseförsäkring
 • Visum till Australien
Skräddarsy din resa

Resans längd och innehåll kan naturligtvis även skräddarsys helt efter dina önskemål. Så även antal resedeltagare, eventuellt barnpris eller om det finns andra platser du också önskar besöka. Ring oss så hjälper vi dig med planeringen av just din drömresa!

Utflykter

Hitta spännande utflykter som du kan inspireras av eller boka in på din nästa resa.

NY - AUSTRALIEN - CAIRNS - LIZARD ISLAND 1

Lizard Island Resort

Lizard Island är nationalpark & så orörd den kan bli. Här finns en av Australiens bästa resorter.

Australien - Queensland - Lamington National Park - vandretur_3

Two Wonders in One

Upplev både regnskogen i Lamington samt världens största sandö Fraser Island.

Australien - victoria - Yarra Valley - luftballon 12_0.jpg

Ballongfärd

Turen går till The Tablelands, väster om Cairns. Njut av ballongflygning i 30 min över vackert landskapet.

Australien - Queensland - Brisbane - Flod - Solnedgang.jpg

Guidad cykeltur i Brisbane

Att uppleva Brisbane från cykelsadeln är verkligen att rekommendera.

AdobeStock_145696201.jpeg

Hamilton Island Reef View Hotel

Hamilton Island Reef View Hotel är ett 4 stjärnigt hotell med makalös utsikt över Whitsundays. Kampanjerbjudande!

Australien - Northern Territory - Alice Springs - Aboriginal 1.jpg

Uluru - kultur och solnedgång

Lär mer om aboriginsk kultur och se Uluru skifta färg i solnedgång på denna guidade halvdagstur.

cruise-reefworld-aerial1

Stora Barriärrevet från Hamilton Island

En hel dag till härliga Hardy Reef från Hamilton island med Cruise Whitsundays.

Australien - Queensland - Silky Oaks Lodge - Riverhouse_0

Silky Oaks Lodge

Silky Oaks Lodge ligger mitt i den vackra regnskogen i Daintree National Park.

qualia_Great-Barrier-Reef_Beach-House-Pool-cJason-Loucas.jpg

Qualia Resort Hamilton Island

Qualia ligger på Hamilton Island och är framröstad som en av världens bästa resorter.

Australien - New South Wales - Paperbark Camp - Deluxe (3)_0

Paperbark Camp

På Paperbark Camp bor du i lyxtält mitt ute i naturen i Jervis Bay ca 2 timmar söder om Sydney.

HamiltonIsland-room

Palm Bungalows Hamilton Island

Nyrenoverade Palm Bungalows Hamilton Island ligger vackert inbäddat i tropisk grönska.

lady elliot island beach 2

Lady Elliot Island Eco Resort

Lady Elliot Island har kanske den absolut bästa snorklingen av alla barriärrevsöar.

heron island new.jpg

Heron Island Resort

Upplev Heron Island som är en riktigt bra ö-resort direkt på Stora Barriärrevet.

beach-club-hamilton-island-room-view

Hamilton Island Beach Club

Hamilton Island Beach Club är en 4,5 stjärnig boutiqueresort som ligger i vackra Whitsundays.

NY - AUSTRALIEN - GREEN ISLAND 2_0

Green Island Resort

Strax utanför Cairns ligger Green Island. Njut av sol och bad på denna härliga resort.

NY - AUSTRALIEN - CAIRNS - TULLY

Forsränning på Tully River

Följ med på en äventyrlig dag med forsränning på Tully River mitt i regnskogen.

Australien - Vestaustralien - Pinnacles - 164910137

Dagstur till The Pinnacles

Upplev kalkstensformationerna The Pinnacles och åk 4WD på sanddynerna.

Australien - Tasmanien - Cradle Mountain National Park - Dove Lake (7)_0

Vandring i Cradle Mountains

Upplev vackra Cradle Mountains på Tasmaninen genom denna guidade vandringstur.

Australien - New South Wales - Hunter Valley - Vinmarker (2).jpg

Vintur Hunter Valley

Njut av heldagstur till vinområdet Hunter Valley norr om Sydney. Gott vin och god atmosfär!

Australiens dyreliv - unikt og bizart

På spaning efter vilda djur

Spana efter vilda djur i Australiens närmsta outback. Utforska bushlandskapet söder om Sydney.

Australien - New South Wales - Grand Pacific Drive.jpeg

Sydney till Melbourne med bil

Denna resa tar dig på en kör-själv tur längs den vackra kuststräckan mellan Sydney och Melbourne.

Liknande reseförslag

Klicka dig in till en mängd upplevelserika reseförslag som vi tror kan vara intressanta för dig att boka eller finna inspiration i.

Det kulinariska Australien

Roadtrip: Kulinariska Australien

 • Spännande Sydney och Newcastle
 • Utforska vinregionerna Yarra Valley och Barossa Valley
 • Mat, vin & strand i Västra Australien

17 dagar från 66.600 kr per person

Roadtrip: Australiens Coral Coast

Roadtrip: Australiens Coral Coast

 • Perth & vackra Rottnest Island
 • Kör längs Coral Coast stränder och kristallklara vatten
 • Upplev delfiner, sköldpaddor och Ningaloo Reef

13 dagar från 52.650 kr per person

Roadtrip: Ett kalejdoskop av norra Australien

Ett kalejdoskop av norra Australien

 • Darwin, Litchfield & Bamurru Plains
 • Port Douglas, regnskog & Lizard Island
 • Fantastiska upplevelser och boende

16 dagar från 107.100 kr per person

Queensland In Style

Queensland In Style

 • Unikt boende i regnskogen
 • Vackra Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree

14 dagar från 73.530 kr per person

Australien på sommarlovet

Australien på sommaren

 • Anpassad för svenska sommaren
 • Nationalparkerna vid Darwin
 • Sol & bad vid Stora Barriärrevet

18 dagar från 60.750 kr per person

Södra Australiens höjdpunkter

Södra Australiens höjdpunkter

 • Australiens unika djurliv
 • Spännande naturupplevelser
 • Vackra Great Ocean Road

23 dagar från 68.000 kr per person

Sydney, Rock and Reef - Resa till Australien

Sydney, Rock and Reef

 • Sydney & Blue Mountains
 • Uluru & outback
 • Regnskog & barriärrev i Queensland

16 dagar från 57.000 kr per person

Storstad, rev och strand

Storstad, rev och strand

 • Sydneys ikoner & kultur
 • Strand & regnskog i Queensland
 • Charmiga och härliga hotell

14 dagar från 49.950 kr per person

Hike and drive tasmanien

Hike and Drive på Tasmanien

 • Fantastisk natur på Tasmanien
 • Mat och vin i världsklass
 • Storstadsupplevelse i Sydney
   

16 dagar från 57.150 kr per person

Broome till Darwin i 4WD

Broome till Darwin i 4WD

 • Perth & Rottnest Island
 • Outbackäventyr i Kimberley & Kakadu NP
 • Unik natur och spännande djurliv

18 dagar från 68.850 kr per person

Australien från kust till kust

Australien från kust till kust

 • Perth, Adelaide, Sydney
 • Tågresa med Indian Pacific
 • Djur- & naturupplevelser

15 dagar från 71.550 kr per person

Den stora Australienresan

Den stora Australienresan

 • Den ultimata resan till Australien
 • Rev, outback, storstad, natur och djurliv
 • Flera guidade utflykter inkluderade

32 dagar från 89.910 kr per person

Australiens bästa - MyPlanet resor

Australiens bästa

 • Sydney och Stora Barriärrevet
 • Djurlivet på Kangaroo Island
 • Den röda öknen vid Uluru

21 dagar från 79.500 kr per person

queensland med bil

Queensland med bil

 • Brisbane till Cairns med bil
 • Fraser Island & Whitehaven
 • Snorkling på Stora Barriärrevet
   

17 dagar från 44.820 kr per person