0775-888 088 FÅ OFFERT
Broome till Darwin i 4WD

Broome till Darwin i 4WD

Resan genom Kimberley i en fyrhjulsdriven bil från Broome till Darwin är ett av Australiens största äventyr.

 

Här visar vi dig ett exempel på hur ett reseförslag till detta område kan se ut. Antal dagar, innehåll och avresedatum för just din resa bestämmer du alltid själv.

18 dagar från 68.850 kr
Pris per person vid 2 vuxna

När du beställer ett reseförslag kontaktar vi dig på sms, e-mail eller telefon för ett inledande samtal kring din resa. Alla förslag skräddarsys sedan helt enligt dina önskemål.

Din information är säker och delas aldrig med tredje part. Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Broome till Darwin i 4WD

Broome till Darwin i 4WD. Ge dig ut på ett fantastiskt äventyr i 4WD från Broome till Darwin. Resan tar dig tvärs igenom Kimberleys steniga, vidsträckta ökenlandskap där eroderade klippor fyller landskapet och gamla baobabträd sträcker sina nakna grenar högt upp mot den blå himmlen. Simma i avlägsna vattenhål, upplev fantastiska väggmålningar från tidernas begynnelse och kom riktigt nära det australiensiska djurriket som trots de torra förhållandena trivs i detta område. Resan startar dock i Western Australias största stad, Perth. Det inte speciellt svårt att förälska sig i Perth. Staden ligger vacker vid Swan River och är en av städerna med flest soltimmar i hela Australien – vilket säger ganska mycket. Detta njuter lokalbefolkningen av på stränderna, i parkerna och på uteserveringarna med ett glas av det lokala vinet i handen.

Start i Broome

Broome grundlades av pärlfiskare på 1880-talet och under årtiondena som följde kom största delen av världens pärlemor härifrån. Idag är det dock de härliga stränderna, det turkosblå havet och det dramatiska ökenlandskap runt staden som lockar äventyrare, konstnärer och andra besökare till denna extremt avskilt belägna stad. Du hämtar den fyrhjulsdrivna bilen i den lite avskilda staden Broome, och inom kort har du lagt civilisationen bakom dig. Resan tar med dig längs Gibb River Road i Kimberley med kursen inställd på Darwin i Northern Territory.

Kimberley National Park

I Kimberley sträcker gamla baobabträd sina krokiga grenar mot den höga, blå himlen samtidigt som floder skapar avskilt belägna oaser av tropisk växtlighet mellan de torra, orange-röda klipporna. Det finns något tidlöst över Kimberleys oändliga landskap. Väggmålningar från tidernas begynnelse berättar om Australiens gamla kulturer. Utöver utspridda boskapsfarmer och dammiga hjulspår utgör människan fortfarande en extremt liten del av det soliga ökenlandskapet.

Katherine & Kakadu National Park

Här fulländas resan med flera naturupplevelser när du på en båttur glider fram mellan höga klippväggar i Katherine Gorge och tittar efter krokodiler, kakaduor och klippmålningar i fantastiska Kakadu National Park. Resan passar perfekt under våra sommarmånader, eftersom det är torrperiod i den här delen av Australien.

Detta är en unik resa för dig som kanske redan har besökt Australien tidigare eller för dig som reser till Australien för att upptäcka de unika platserna och den spännande naturen.

staff

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt.

BESTÄLL HÄR

Dag för dag

Resan genom Kimberley i en fyrhjulsdriven bil från Broome till Darwin är ett av Australiens största äventyr.

Dag 1: Avresa Sverige

Från Sverige flyger du österut mot Australien. Det finns möjlighet för att dela upp resan med ett stopp i t.ex. Hongkong eller Singapore om du önskar det.

Dag 2: Perth

Idag landar du i Australiens solrikaste storstad, Perth. Privat transport till ditt hotell i centrala Perth, incheckning och resten av dagen fri att på egen hand tidsomställa och upptäcka staden.

Dag 3: Dagstur till Rottnest Island

Utflykt

Dagstur till Rottnest Island, som ligger strax utanför Perth i västra Australien. Gå ombord på Rottnest Express till ön och se till att förboka din cykel med din färjebiljett så att den väntar på dig på bryggan på Rottnest när du stiger av. Cykla längs kusten till avskilda stränder och vikar, där du kan stanna för en picknick. Njut av en kryssning nerför Swan River komplett med guidning. Utforska fyrar, historiska byggnader och gamla fort. Håll utkik efter quokkas på vägen, små pungdjur som är kända som det lyckligaste djuret i världen på grund av deras söta och pälsiga utseende. Ta den valfria gratis guidade Quokka Walk för att lära dig om dessa bedårande djur. Gå på fågelskådning i en mängd olika livsmiljöer, allt från kustnära till våtmarker till skogsmark. Det finns också tid att snorkla för att utforska korallreven och se de många färgglada fiskarna som finns i dessa varma vatten.

På eftermiddagen, färja tillbaka till Perth. Kvällen på egen hand.

Dag 4: Perth på egen hand

Heldag på egen hand i Perth. Med hela 19 stränder att välja mellan finns det något för alla smaker. Cottesloe och Scarborough är två populära val, men förorten Fremantle är också ett härligt alternativ. En kort gå-tur genom Perth finns flera vackra parker som t.ex. Kings Park and Botanic Garden som är bland de största stadsparkerna i världen. Det fascinerande guldmuseet Perth Mint är utan tvekan bland Perths mest unika sevärdheter. Efter ett besök här kan du kasta dig ut bland stadens många shoppingcenter och mer än 900 specialinriktade butiker.

Dag 5-6: Broome

Utcheckning från hotellet i Perth och privat transport till flygplatsen för resan mot Broome.

När du ankommer till Broome checkar du in på ditt hotell, och resten av dagen är fri för att slappna av vid poolen eller utforska Broome. Broome blev grundlagt av pärlfiskare på 1880-talet, och staden blev snabbt en storproducent av pärlemor. Idag är det dock de fantastiska stränderna, det turkosblå vattnet och de dramatiska ökenlandskapen runt staden som lockar äventyrare, konstnärer och resande till denna avskilda stad. Dragplåstret för många av de besökande är den 22 km långa stranden Cable Beach, där kamelturer längs med stranden är en populär attraktion. Det gäller framförallt i solnedgången när solen sakta försvinner ned i Indiska Oceanen som en stort flammande eldklot.

Dag 7: Broome – Imintji

Äventyret börjar på riktigt idag när du hämtar din 4WD och lägger civilisationen bakom dig. Kör nordväst till de vattenfyllda grottorna vid Tunnel Creek National Park och vidare till vackra Windjana Gorge National Park. Första delen av resan är en fin huvudväg, men det ändras snabbt när du svänger in på Gibb River Road. Vägen är en avskild, oasfalterad boskapsväg som leder fram till Saddlers Creek Crossing tillika infart till Imintji Safari Camp.

Du övernattar i Imintji på Bell George Wilderness Lodge. Lodgen är vackert belägen på aboriginägd mark och du har alla möjligheter att vara aktiv på olika sätt i de vackra omgivningarna. På lodgen finns bar och lounge där du kan koppla av efter dagens upplevelser.

Distans: ca 580 km

Dag 8: Imintji - Mt. Elizabeth Station

Efter frukosten kör du vidare ut på dammiga Gibb River Road som tar dig ännu djupare in i Kimberleys soldränkta landskap med röda klippor och utspridda baobabträd, som otroligt nog lyckas överleva i den steniga jorden. Du kan också tvätta bort dammet i Galvans Gorge eller Barnett River Gorge. Kom ihåg att tanka vid Mt. Barnett River Road innan du fortsätter mot Mt. Elizabeth Station, det är långt mellan bensinstationerna i den här delen av landet. Väl framme vid Mt. Elizabeth Station bor du på en riktig boskapsfarm. Cowboys, som i Australien kallas för jackaroos, finns fortfarande i Kimberley och det är inte ovanligt att se boskap som blir infångade från en hästrygg. Men nu för tiden får de ofta hjälp från folk i helikoptrar och på motorcyklar.

Distans: ca 150 km

Dag 9: Mt. Elizabeth – El Questro Homestead

Från Mt. Elizabeth fortsätter du mot en av Kimberleys mest berömda boenden, El Questro Homestead. Flera scener från filmen ”Australia – The Movie” från 2008 filmades i det här området som bjuder på en rå och vild natur. Det finns massor att se och göra, och därför spenderar du de kommande två nätterna i på denna fantastiska Homestead vid Emma Gorge Creek.

Distans: ca 320 km

Dag 10: El Questro Homestead

Du har hela dagen på dig att utforska det roströda klipplandskapet runt omkring lägret. Gå en sväng förbi dolda vattenhål, eller åk på en av de organiserade turerna som består av allt från vandring, båt- och ridturer till expeditioner i 4WD i avskilda hörn av området kring boskapsfarmen. Du kan naturligtvis också spendera dagen i lägret och njuta av en avkopplande dag vid poolen, och därefter en god middag i den mysiga restaurangen medan natten sänker sig över öknen.

Med över 10 mil till närmsta stad, är El Questro Homestead en oas i ett annars öde och vilt landskap. Även om det är långt till närmsta granne känner man sig inte isolerad. Rätt som det är kommer en wallaby eller tre på besök, och i floden nedanför ligger krokodilerna på lur. El Questro Homestead är en lyxig oas i regionen Kimberley, med många sevärdheter i trakten kring resorten. Det här är en perfekt utgångspunkt för att utforska de många natursköna underverken i nordvästra Australien. Här hittar man vild och öde natur med märkliga bergsformationer och världens största diamantgruva.

Dag 11: El Questro Station - Kununurra

Från El Questro fortsätter du österut där Gibb River Road återförenas med huvudvägen mot Kununurra. Med sina ca. 6.000 invånare är Kununurra en riktig storstad sett till den här delen av landet, och det kan vara bra att tanka och handla här inför de kommande dagarna. Använd eftermiddagen åt att utforska Mirima National Park som ligger i närheten och som bjuder på eroderade klippor och ett rikt djurliv. Du kan också bestiga Kellys Knob Lookout och njuta av en fantastisk solnedgång med utsikt över staden och landskapet runt omkring.

Distans: ca 80 km

Dag 12: Kununurra - Katherine

Det är dags att lägga Kimberleys torra landskap bakom dig och bege dig in i ett betydligt grönare område. Dagens mål är Katherine i Northern Territory som är en livlig liten stad på huvudvägen mellan Broome och Darwin. Staden har en spännande historia som går hela vägen tillbaka till telegraflinjer och de stora upptäcktsresandes tid. Idag är den mest känd som utgångspunkt för besök i den spektakulära Katherine Gorge i Nitmiluk National park.

Distans: ca 510 km

Dag 13: Katherine - Kakadu National Park

Börja dagen med en båttur genom Katherine Gorge där lodräta klippor reser sig på båda sidor av floden och skapar flera dramatiska raviner. Båtturen är extra vacker i det mjuka morgonljuset när solens första strålar får de orange klipporna att glöda. Från Katherine går resan vidare norrut mot ännu en höjdpunkt på turen. Kakadu National Park är ett gigantiskt vildmarksområde med vidsträckta våtmarker, frodiga slätter och klippformationer som döljer fantastiska klippmålningar från tidernas begynnelse. Det finns också ett rikt djurliv, så håll ögonen öppna efter kängurur, dingos och vildhästar längs med vägen. Fågellivet är ett kapitel för sig och kakaduor, rovfåglar, papegojor och vadarfåglar ses ofta uppe bland trädkronorna och på himlen.

Distans: ca 310 km

Dag 14: Kakadu National Park

Hela dagen är tillägnad åt att utforska Kakadu. Här startar du dagen med en båttur på Yellow Water Lagoon, där gigantiska saltvattenskrokodiler lurar under vattenytan och vadarfåglar letar föda i vattenbrynet. Helt andra upplevelser väntar vid Ubirr och Noulangie Rock, som döljer några av de bästa klippmålningarna i hela Australien. Några av målningarna i Kakadu är över 20.000 år gamla, och de berättar fantastiska historier om mytiska varelser och en rik kultur som har blomstrat här i många generationer.

Är du sugen på mer äventyr så kan du snöra på dig vandringsskorna och gå från Nourlangie till utsiktspunkten Gunwarddehwardde där du blir belönad med en enastående utsikt över Kakadus öppna slätter. Utsikten från Nadab i närheten av Ubirr är precis lika storslagen. Eller testa bilens fyrhjulsläge och kör till de avlägsna vattenfallen Jim Jim Falls och Twin falls, som annars kan vara svåra att besöka. Den sista biten fram till vattenfallen får till och med bilen ge upp, och du får fortsätta med båt eller till fots.

Dag 15: Kakadu – Darwin

Njut av förmiddagen i Kakadu innan turen går tillbaka mot Darwin. På vägen finns det möjlighet att stanna vid Fogg Dam och Window on the Wetlands Visitor Centre. Du kan också släcka törsten på den färgglada lokala puben Bark Hut. Men ta god tid på dig när du ska köra, du har bilen till imorgon. Väl framme i Darwin checkar du in på ditt hotell och därefter har du kvällen till att njuta av storstaden. Gå en promenad i den botaniska trädgården, utforska stadens centrum med butiker och caféer och njut av den vackra solnedgången från stranden.

Distans: ca 210 km

16: Darwin

Darwin är inte en storstad, men det är en mysig och modern stad full av historia. Den ligger dessutom vackert på Australiens norra kust precis vid havet, och har ett härligt tropiskt klimat.

Bussen The Tour Tub är ett bra sätt att komma runt mellan Darwins sevärdheter och du kan gå på och av när du vill, vilket gör att du kan uppleva staden i ditt eget tempo. Besök t.ex. historiska Fannie Bay Gaol, njut av utställningarna på Darwins konstmuseum eller titta in bland flygmaskinerna på Australian Aviation Heritage Centre. Historieintresserade borde också göra ett besök på Defence of Darwin Experience, som på ett interaktivt sätt berättar om stadens roll under andra världskriget.

Nattmarknad

Om detta är alltför aktivt för din smak kan du utan några problem spendera en hel dag inne i centrum. Du kan gå en promenad i den vackra botaniska trädgården, utforska stadens butiker och caféer eller njuta av den fantastiska solnedgången från stranden. Kom också ihåg att göra ett besök på den mysiga nattmarknaden som bär tydlig prägel av att Darwin ligger betydligt närmare Asien än Sydney.

Dag 17: Avresa Darwin

Njut av morgonen i lugn och ro innan du ska börja din resa hemåt. Var noggrann med att lämna in bilen tidigare än när du hämtade den på dag tre för att undvika extra avgifter. Härefter går turen mot flygplatsen där hemresan påbörjas.

Dag 18: Ankomst Sverige

Efter ett fantastiskt äventyr genom Western Australia, Kimberley National Park & Northern Territory  landar du i Sverige. Välkommen hem!

Fotogalleri

Höjdpunkter på resan

Panorama af citronduftende gummitræer og Perth Central Business District fra Kings Park, Perth, Australien

Perth

Härliga Perth är en av städerna i Australien med flest soltimmar och har hela 19 stränder att välja mellan.

Västkustens pärla

Det inte speciellt svårt att förälska sig i Perth. Staden ligger vacker vid Swan River och är en av städerna med flest soltimmar i hela Australien – vilket säger ganska mycket. Detta njuter lokalbefolkningen av på stränderna, i parkerna och på uteserveringarna med ett glas av det lokala vinet i handen. 

Stränder och vacker natur

Med hela 19 stränder att välja mellan finns det något för alla smaker. Cottesloe och Scarborough är två populära val, men förorten Fremantle är också ett härligt alternativ. En bit bort från kusten bjuder Perth på flera vackra parker som t.ex. Kings Park and Botanic Garden som är bland de största stadsparkerna i världen. Du kan också ta färjan till Rottnest Island som är berömd för sitt unika djurliv. I Yanchap National Park norr om Perth kan du hålla utkik efter kängurur och koalor, och vid The Pinnacles häver sig tusentals orangefärgade kalkstensklippor upp ur ökenlandskapet. Söder om staden lockar dramatiska kuster, droppstensgrottor och berömda vingårdar vid Margaret River där du kan smaka på det australiska vinet. 

Guld och shopping

Det fascinerande guldmuseet Perth Mint är utan tvekan bland Perths mest unika sevärdheter. Efter ett besök här kan du kasta dig ut bland stadens många shoppingcenter och mer än 900 specialinriktade butiker

Läs mer

Rejser til Kimberley, Australien

Kimberley

Ett av Australiens mest storslagna områden Kimberley bjuder på riktiga äventyr.

Rik kultur och ett oändligt landskap

I Kimberley sträcker gamla baobabträd sina krokiga grenar mot den höga, blå himlen samtidigt som floder skapar avskilt belägna oaser av tropisk växtlighet mellan de torra, orange-röda klipporna. Det finns något tidlöst över Kimberleys oändliga landskap. Väggmålningar från tidernas begynnelse berättar om Australiens gamla kulturer. Utöver utspridda boskapsfarmer och dammiga hjulspår utgör människan fortfarande en extremt liten del av det soliga ökenlandskapet.

Bungle Bungles

De randiga och bikupsformade klippformationerna Bungle Bungles liknar mest av allt en kuliss från en äventyrsfilm, men de är naturens verk. Formen beror på år av erosion från regn och ränderna har skapats av olika stensammansättningar i klipporna. Lokalbefolkningen har alltid känt till klipporna, men de blev först kända på riktigt i resten av världen i mitten på 1980-talet. År 2003 kom de med på UNESCOs världsarvslista och idag är de Kimberleys mest berömda attraktion. Trots detta är Bungle Bungles än idag enbart förenad med resten av världen via en liten, ojämn grusväg.

Läs mer

Naturlige kilder i Gunlom, Kakadu National Park, Northern Territory, Australien

Kakadu National Park

Kakadu National Park är fylld av enastående kultur- och naturupplevelser, och parken är en av Australiens riktiga höjdpunkter.

Kakadu National Park

Bada i fantastiska vattenfall, vakna upp till ljudet av skrattande papegojor och håll utkik efter de enorma saltvattenskrokodilerna som lurar under vattenytan. Kakadu National Park är fylld av naturupplevelser, men området är också rikt på Australiens traditionella kultur. Tack vare detta är det en av få platser som finns med på UNESCOs världsarvslista både för sin kultur och natur.

Natur och djurliv

I Kakadu hittar du riktig vildmark med vidsträckta våtmarker, gyllene klippor och vattenfall som kastar sig ut från klipporna. Djurlivet i nationalparken är otroligt rikt, även med australiensiska mått mätt. Du kan få syn på allt från kängurur och kakaduor till dingos och vilda hästar. Även några av världens största saltvattenskrokodiler lever här, och de kan du uppleva på en båttur på Yellow Waters och i Mary Wetlands. Du kan också följa med på en guidad tur i 4WD och utforska de mer avskilda vattenfallen Twin Falls och Jim Jim Falls, där dammet från bilresan dit kan sköljas av i naturliga pooler med den vilda naturen runt omkring. Vissa turer inkluderar också ett besök till Litchfield National Park där ännu fler vattenfall väntar.

Klippmålningar i Kakadu

I mer än 40.000 år har människan levt med och av dessa landskap, och Kakadu är en av de bästa platserna att uppleva Australiens ursprungliga kultur på. Det är i form av aboriginer som fortfarande spelar en viktig roll i beskyddandet av parken, men också de fantastiska klippmålningarna vid Nourlangie Rock och Ubirr Rock som är fulla av legender från den lokala mytologin.

Läs mer

Kystklipper nær Finnis River Mouth, Darwin, Northern Territory, Australien

Darwin

Resor till Darwin innebär upplevelser som inkluderar allt från kultur och historia till en enastående natur.

Darwins sevärdheter

Darwin är inte en storstad, men det är en mysig och modern stad full av historia. Den ligger dessutom vackert på Australiens norra kust precis vid havet, och har ett härligt tropiskt klimat. 

Bussen The Tour Tub är ett bra sätt att komma runt mellan Darwins sevärdheter och du kan gå på och av när du vill, vilket gör att du kan uppleva staden i ditt eget tempo. Besök t.ex. historiska Fannie Bay Gaol, njut av utställningarna på Darwins konstmuseum eller titta in bland flygmaskinerna på Australian Aviation Heritage Centre. Historieintresserade borde också göra ett besök på Defence of Darwin Experience, som på ett interaktivt sätt berättar om stadens roll under andra världskriget. 

Darwins nattmarknad

Om detta är alltför aktivt för din smak kan du utan några problem spendera en hel dag inne i centrum. Du kan gå en promenad i den vackra botaniska trädgården, utforska stadens butiker och caféer eller njuta av den fantastiska solnedgången från stranden. Kom också ihåg att göra ett besök på den mysiga nattmarknaden som bär tydlig prägel av att Darwin ligger betydligt närmare Asien än Sydney. 

Stora naturupplevelser vid Darwin

Darwin är utan tvekan en fin stad, men den är först och främst utgångspunkt för utforskningen av de fantastiska naturområdena runt omkring. Nationalparkerna Kakadu National Park och Litchfield National Park, Mary Wetlands samt Katherine Gorge bjuder alla på dramatiska landskap, ett rikt djurliv och ett riktigt äventyr i den australiska outbacken.

Läs mer

Karta

Prisexempel

18 dagar från 68.850 kr
Pris per person vid 2 vuxna
Beställ reseförslag
Pris per person

fr. 68.850 kr vid 2 vuxna

Tillägg i högsäsong: ca 3.000 - 6.000 kr per person *

* Högsäsong omfattar de mest populära tiderna på året att besöka destinationen, exempelvis under högtider och när vädret är som behagligast.

 

Denna resa går endast april-oktober pga vädret.

Priset inkluderar
 • Flyg Sverige-Australien t/r
 • Flygskatter
 • Privata transporter mellan flygplats och hotell
 • 3 nätter på Crowne Plaza Perth inkl. frukost
 • Heldagstur till Rottnest Island
 • Inrikesflyg Perth - Broome
 • 2 nätter på Oaks Cable Beach Sanctuary i Broome
 • 9 dagars bilhyra, fyrhjulsdriven inkl. fria km, försäkringar samt detaljerad vägkarta och körmanual
 • 1 natt på Bell George Wilderness Lodge inkl. halvpension (frukost & middag)
 • 1 natt på Mt Elizabeth Station inkl. frukost
 • 2 nätter på El Questro Homestead inkl. helpension (frukost, lunch & middag)
 • 1 natt på Freshwater East Kimberley Apartments i Kununurra
 • 1 natt på Cicada Lodge i Katherine inkl. frukost
 • 2 timmars morgontur vid Katherine River och Katherine Gorge inkl guidning
 • 2 nätter på Cooinda Lodge Kakadu inkl. frukost
 • 2 timmars sunrise Yellow Water cruise inkl. guidning
 • 2 nätter på Vibe Hotel Darwin Waterfront i Darwin inkl. frukost
 • Full klimatkompensation
 • MyPlanet Concierge service, support 24/7 på resan
Tillägg
 • Uppgradering till Business class
 • Frukost ej nämnt i programmet
 • Utflykter ej nämnda i programmet
 • Avbeställningsskydd
 • Reseförsäkring
Skräddarsy resan

Resans längd och innehåll kan naturligtvis även skräddarsys helt efter dina önskemål. Så även antal resedeltagare, eventuellt barnpris eller om det finns andra platser du också önskar besöka. Ring oss så hjälper vi dig med planeringen av just din drömresa!

Utflykter

Hitta spännande utflykter som du kan inspireras av eller boka in på din nästa resa.

NY - AUSTRALIEN - CAIRNS - LIZARD ISLAND 1

Lizard Island Resort

Lizard Island är nationalpark & så orörd den kan bli. Här finns en av Australiens bästa resorter.

Australien - Queensland - Lamington National Park - vandretur_3

Two Wonders in One

Upplev både regnskogen i Lamington samt världens största sandö Fraser Island.

Australien - victoria - Yarra Valley - luftballon 12_0.jpg

Ballongfärd

Turen går till The Tablelands, väster om Cairns. Njut av ballongflygning i 30 min över vackert landskapet.

Australien - Queensland - Brisbane - Flod - Solnedgang.jpg

Guidad cykeltur i Brisbane

Att uppleva Brisbane från cykelsadeln är verkligen att rekommendera.

AdobeStock_145696201.jpeg

Hamilton Island Reef View Hotel

Hamilton Island Reef View Hotel är ett 4 stjärnigt hotell med makalös utsikt över Whitsundays. Kampanjerbjudande!

Australien - Northern Territory - Alice Springs - Aboriginal 1.jpg

Uluru - kultur och solnedgång

Lär mer om aboriginsk kultur och se Uluru skifta färg i solnedgång på denna guidade halvdagstur.

cruise-reefworld-aerial1

Stora Barriärrevet från Hamilton Island

En hel dag till härliga Hardy Reef från Hamilton island med Cruise Whitsundays.

Australien - Queensland - Silky Oaks Lodge - Riverhouse_0

Silky Oaks Lodge

Silky Oaks Lodge ligger mitt i den vackra regnskogen i Daintree National Park.

qualia_Great-Barrier-Reef_Beach-House-Pool-cJason-Loucas.jpg

Qualia Resort Hamilton Island

Qualia ligger på Hamilton Island och är framröstad som en av världens bästa resorter.

Australien - New South Wales - Paperbark Camp - Deluxe (3)_0

Paperbark Camp

På Paperbark Camp bor du i lyxtält mitt ute i naturen i Jervis Bay ca 2 timmar söder om Sydney.

HamiltonIsland-room

Palm Bungalows Hamilton Island

Nyrenoverade Palm Bungalows Hamilton Island ligger vackert inbäddat i tropisk grönska.

lady elliot island beach 2

Lady Elliot Island Eco Resort

Lady Elliot Island har kanske den absolut bästa snorklingen av alla barriärrevsöar.

heron island new.jpg

Heron Island Resort

Upplev Heron Island som är en riktigt bra ö-resort direkt på Stora Barriärrevet.

beach-club-hamilton-island-room-view

Hamilton Island Beach Club

Hamilton Island Beach Club är en 4,5 stjärnig boutiqueresort som ligger i vackra Whitsundays.

NY - AUSTRALIEN - GREEN ISLAND 2_0

Green Island Resort

Strax utanför Cairns ligger Green Island. Njut av sol och bad på denna härliga resort.

NY - AUSTRALIEN - CAIRNS - TULLY

Forsränning på Tully River

Följ med på en äventyrlig dag med forsränning på Tully River mitt i regnskogen.

Australien - Vestaustralien - Pinnacles - 164910137

Dagstur till The Pinnacles

Upplev kalkstensformationerna The Pinnacles och åk 4WD på sanddynerna.

Australien - Tasmanien - Cradle Mountain National Park - Dove Lake (7)_0

Vandring i Cradle Mountains

Upplev vackra Cradle Mountains på Tasmaninen genom denna guidade vandringstur.

Australien - New South Wales - Hunter Valley - Vinmarker (2).jpg

Vintur Hunter Valley

Njut av heldagstur till vinområdet Hunter Valley norr om Sydney. Gott vin och god atmosfär!

Australiens dyreliv - unikt og bizart

På spaning efter vilda djur

Spana efter vilda djur i Australiens närmsta outback. Utforska bushlandskapet söder om Sydney.

Australien - New South Wales - Blue Mountains 4_1

Vandring i Blue Mountains

Utforska Blue Mountains med guide och vandra, upplev djurlivet och se det spektakulära landskapet.

Liknande reseförslag

Klicka dig in till en mängd upplevelserika reseförslag som vi tror kan vara intressanta för dig att boka eller finna inspiration i.

Det kulinariska Australien

Roadtrip: Kulinariska Australien

 • Spännande Sydney och Newcastle
 • Utforska vinregionerna Yarra Valley och Barossa Valley
 • Mat, vin & strand i Västra Australien

17 dagar från 66.600 kr per person

Roadtrip: Australiens Coral Coast

Roadtrip: Australiens Coral Coast

 • Perth & vackra Rottnest Island
 • Kör längs Coral Coast stränder och kristallklara vatten
 • Upplev delfiner, sköldpaddor och Ningaloo Reef

13 dagar från 52.650 kr per person

Roadtrip: Ett kalejdoskop av norra Australien

Ett kalejdoskop av norra Australien

 • Darwin, Litchfield & Bamurru Plains
 • Port Douglas, regnskog & Lizard Island
 • Fantastiska upplevelser och boende

16 dagar från 107.100 kr per person

Queensland In Style

Queensland In Style

 • Unikt boende i regnskogen
 • Vackra Lizard Island
 • Port Douglas & Daintree

14 dagar från 73.530 kr per person

Australien på sommarlovet

Australien på sommaren

 • Anpassad för svenska sommaren
 • Nationalparkerna vid Darwin
 • Sol & bad vid Stora Barriärrevet

18 dagar från 60.750 kr per person

Södra Australiens höjdpunkter

Södra Australiens höjdpunkter

 • Australiens unika djurliv
 • Spännande naturupplevelser
 • Vackra Great Ocean Road

23 dagar från 68.000 kr per person

Sydney, Rock and Reef - Resa till Australien

Sydney, Rock and Reef

 • Sydney & Blue Mountains
 • Uluru & outback
 • Regnskog & barriärrev i Queensland

16 dagar från 57.000 kr per person

Storstad, rev och strand

Storstad, rev och strand

 • Sydneys ikoner & kultur
 • Strand & regnskog i Queensland
 • Charmiga och härliga hotell

14 dagar från 53.000 kr per person

Hike and drive tasmanien

Hike and Drive på Tasmanien

 • Fantastisk natur på Tasmanien
 • Mat och vin i världsklass
 • Storstadsupplevelse i Sydney
   

16 dagar från 57.150 kr per person

Broome till Darwin i 4WD

Broome till Darwin i 4WD

 • Perth & Rottnest Island
 • Outbackäventyr i Kimberley & Kakadu NP
 • Unik natur och spännande djurliv

18 dagar från 68.850 kr per person

Australien från kust till kust

Australien från kust till kust

 • Perth, Adelaide, Sydney
 • Tågresa med Indian Pacific
 • Djur- & naturupplevelser

15 dagar från 71.550 kr per person

Den stora Australienresan

Den stora Australienresan

 • Den ultimata resan till Australien
 • Rev, outback, storstad, natur och djurliv
 • Flera guidade utflykter inkluderade

32 dagar från 89.910 kr per person

Australiens bästa - MyPlanet resor

Australiens bästa

 • Sydney och Stora Barriärrevet
 • Djurlivet på Kangaroo Island
 • Den röda öknen vid Uluru

21 dagar från 79.500 kr per person

queensland med bil

Queensland med bil

 • Brisbane till Cairns med bil
 • Fraser Island & Whitehaven
 • Snorkling på Stora Barriärrevet
   

17 dagar från 44.820 kr per person