Resor till Seychellerna

Resor till Seychellerna

Vi skräddarsyr din resa till Seychellerna helt utformad efter dina önskemål och budget. Kontakta oss så hjälper vi dig med drömresan!

 

Hitta lugnet i paradiset

På en semester i Seychellerna finns det ingen brådska, ingen pressande att göra-lista och ingen känsla av stress. Istället handlar det om lugna dagar där du blir bortskämd i vackra landskap både ovan och under ytan. Oändliga strandremsor ramar in ett perfekt blått hav. Det handlar om en semester i paradiset. En semester som börjar i samma ögonblick som tanken om den väcks och när MyPlanet börjar skräddarsydda din önskade resa. Ingen huvudvärk över planering eller undran över hur man bäst lägger upp det; lämna istället det åt experterna.

Magiska solnedgångar

Tiden står stilla, när vinden mojnar och solnedgången lämnar en lysande orange glöd på himlen. Med dina tår begravda i den mjuka vita sanden, smuttande på din tropiska cocktail ser du de starka färgerna skifta ovanför horisonten.

Romantik, vattenfall och djurliv

Utan Afrikas östkust är de 115 öarna i landet Seychellerna inte bara för avskilda romantiska utflykter på en privat ö. De handlar också om lyckliga familjestunder fyllda med att utforska och bli ett med naturen. På ön Curieuse kan du se Aldabra jättesköldpaddor som tros bli upp emot två hundra år gamla. På en vandring på Cousin Island kan du se olika land - och havsfåglar, reptiler och frodiga mangroveskogar och i palmskogarna i Vallée de Mai går du längs stigar som korsar vattenfall och gigantiska växter.

Du kommer att njuta av den högsta kvaliteten på snorkling, dykning och fiske som finns här. För att inte tala om lyxiga resorts som tillgodoser alla dina önskemål. Det här är trots allt Seychellerna.

Prata Seychellerna med oss

Ring 0775-888088 och prata drömresor till Seychellerna med oss! 

Reseförslag

Välj destination och hitta exempel på resrutter du kan göra. Samtliga reseförslag är endast exempel och kan skräddarsys helt enligt dina önskemål gällande destinationer, antal dagar och upplevelser.
Eksklusiv safari i kenya og paradis på seychellerne

Exklusiv safari i Kenya och ö-paradis på Seychellerna

  • Safari i världsklass
  • Besök Nairobi
  • Sol och bad på Seychellerna 

17 dagar från 158.000 kr

Rejse til Seychellerne - Ø-paradis på Seychellerne

Ö-paradis på Seychellerna

  • Strand & djurliv
  • Lyx & avkoppling
  • Bra för barnfamiljer

14 dagar från 44.500 kr

Vi gör dina resedrömmar till verklighet

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.