Resor till Tanzania

Resor till Tanzania

Vi skräddarsyr din resa till Tanzania helt utformad efter dina önskemål och budget. Kontakta oss så hjälper vi dig med drömresan!

 

Unika upplevelser i Tanzania

En resa till Tanzania tar dig till hjärtat av den afrikanska vildmarken. Där geparden matar sin luriva lilla unge, där elefanterna betar med snötäkta Mount Kilimanjaro i bakgrunden. Överallt du åker strövar stora hjordar av gnuer över den stora afrikanska savannen. Tanzanias mest kända park är Serengeti, men det finns också flera fantastiska mindre reservat så som Tarangire, Selous, and Lake Manyara. Ett stort ekosystem av aktiva djur och dess byte finns inne i den vulkaniska jättekratern Ngorongoro Crater.

Fullspäckade dagar på savannen

I ett land med så mycket fantastisk natur, var börjar du? Eftersom vi är specialister på safari i Afrika, låt en av våra Afrika-specialister skräddarsy din resa i Tanzania. Vi hjälper dig att skapa en personligt skräddarsydd resplan som passar dina önskemål. Vi planerar dina morgon- och eftermiddags safaris i öppna jeepar med erfarna lokala guider som ser till att du ser mer än vad du har på din lista. Vi kan till och med hjälpa dig att spåra schimpanser i Mahale Mountains eller bevittna den stora migrationen av gnuer.

Varva ner på din lodge

När safaridagen är klar kan du varva ner i solnedgången i bekväma lägerstolar med en god drink och reflektera över dagens upplevelser.

Prata Tanzania med oss

Ring 0775-888088 och prata resor till Tanzania med oss! 

Få en gratis offert

Vi gör verklighet av dina resedrömmar! Skicka oss dina önskemål kring resan så skräddarsyr vi ett förslag - helt kostnadsfritt. 

staff-se.png

Så tycker våra kunder

Se vad våra kunder tycker om oss i sina omdömen på Truspilot.